Uzun süredir üyeyim fakat hala doğru dürüst arkadaş edinemedim diyelenlerr buyruuuuun

selena19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2012
1.115
0
evet kızlar yaklaşık 1 senedir buraya üyeyim fakat tam olarak arkadaş edinemediğimi düşünüyorum
sizde böyle olduğunuzu düşünüyorsanız buyrun dertleriniz mutluluklarınız şaşkınlıklarınızla gelin birlikte paylaşalım her duygumuzu :KK16::KK16:

Yeni topic hayırlı olsun canıımm :KK16:
Hadi bakalım bu topictede güzel arkadaşlıklarımız olsun inşallahh :KK1:

hayırlı olsun topiğin..
bende 2009 ağustosundan beri üyeyim zaman zaman güzel dostluklarım oldu ama sonradan kaybolduk hep:KK31:

bende epeydir üyeyim,fakat bugün aktif kullanmaya karar verdim,umarım güzel dostluklarımız olur :)

topiğin hayırlı olsun..
yeni arkadaşlıklara,belki dostluklara inş :13:

Ben de arkadaş edinmek istiyorum
(başka bi şehire gelin geldiğim için) gerçek hayatta yok arkadaşım
bari burda olsun iki çift laf etcek arkadaşım :KK1:

ben kısaca anlatayım o zaman ilk önce :KK34:

İstanbul'danım,26 yaşındayım..5 sene boyunca bi bankada çalıştım,sonra hem şartları değişti hemde artık sıkılmıştım o işten evlilik tazminatımı aldım ayrıldım :KK76: 7 aydırda evdeyim ama artık yine sıkıldım,yeni iş bakmaya başladım..
bebiş için uğraşlarımız sürmekte..
bir tane düşüğüm var ne yazık ki :KK50:
ayrıcaaaaaaaaaa kafa dengi,yeni arkadaşlıklar dostluklar edinmeyi çok seviyorum :KK34: bişeyler paylaşmak,belkide bu dostlukları sanaldan reele taşımak çok güzel bence :KK31:
eeee sizler?anlatın bakalım?

bende tanıtayım o zamn kendimi ...
adım zeynep (topikdaşlarım bana zeyno der:KK1:) 24 yaşındAyım istanbulda oturuyorum evliyim bi tane oğluşum ve ondan daha çocuk ve hiç büyümeye niyeti olmayan bi kocam var:KK33:
kk da takılmayı çok seviyorum zaman zaman gerçekten güzel dostluklar kursamda hep kayboldu gitti....
inşallah bu topikteki dostluğumuz daim olur :KK16:

bende tanıtayım o zamn kendimi ...
adım zeynep (topikdaşlarım bana zeyno der:KK1:) 24 yaşındAyım istanbulda oturuyorum evliyim bi tane oğluşum ve ondan daha çocuk ve hiç büyümeye niyeti olmayan bi kocam var:KK33:
kk da takılmayı çok seviyorum zaman zaman gerçekten güzel dostluklar kursamda hep kayboldu gitti....
inşallah bu topikteki dostluğumuz daim olur :KK16:

allah bağışlasın oğlunu cnm,memnun oldum :KK34: bende erkek bebiş istiyorum,gönlümden geçen ilk bebiş için bu yani ama tabi kızada hayır demem :KK76: benimde kk'da kurduğum güzel dostluklarım oldu,devamda ediyo şu an,Allah bozmasın..
ama şu bi gerçek ki canım,insan istedikten sonra ve duygular istekler karşılıklı olduktan sonra kaybolup gitmez...

allah bağışlasın oğlunu cnm,memnun oldum :KK34: bende erkek bebiş istiyorum,gönlümden geçen ilk bebiş için bu yani ama tabi kızada hayır demem :KK76: benimde kk'da kurduğum güzel dostluklarım oldu,devamda ediyo şu an,Allah bozmasın..
ama şu bi gerçek ki canım,insan istedikten sonra ve duygular istekler karşılıklı olduktan sonra kaybolup gitmez...

rabbim inşallah seninde gönlüne göre verir canım..
benimde içime hep erkek doğuyodu ve istiyodum oldu...
doğru söylüyosun bakalım inşallah bundan sonrası daim olur...
:KK14::KK14::KK14::KK14:

sanırım en küçüğünüz benim 20 yaşındayım.
üniversite öğrencisiyim :) erkek arkadasım var.
yeni dostlar kazanmak istiyorum :)

sanırım en küçüğünüz benim 20 yaşındayım.
üniversite öğrencisiyim :) erkek arkadasım var.
yeni dostlar kazanmak istiyorum :)

kafa dengi olmak için,anlaşmak,sohbet için yaş önemli değil cnm dert etme :KK34: ne okuyosun ünide? sevdiğin bi bölüm mü?

kafa dengi olmak için,anlaşmak,sohbet için yaş önemli değil cnm dert etme :KK34: ne okuyosun ünide? sevdiğin bi bölüm mü?

aynen canım ama ben kendimden küçüklerle pek anlaşamıyorum geneli benden büyük oluyor:)
dış ticaret okuyorum canım evet memnunum :))

aynen canım ama ben kendimden küçüklerle pek anlaşamıyorum geneli benden büyük oluyor:)
dış ticaret okuyorum canım evet memnunum :))

benim için hoş sohbet olduktan sonra,kafa yapısı uyduktan ılımlı olduktan sonra pek farketmiyo..
sonuçta herkesten öğrenilcek farklı şeyler daima vardır :KK34:

Benim var aslında bir iki dene ama yine de daha çok istiyoruuum gözüm aç kihkih :KK52:

X