Evet belli ev yapımı olduğu şekli çok güzel duruyorEv
evet Canım dayanamadım zaten sıcak sucak yedik.yeşilikleri pazardan köylü Kadınlardan alıyorum taze taze. Peynirde köy peyniri canım keçi peyniri canım oda Köyden geliyor
Menüler süper bir kaç gündür ağzımın suyu akıyorEki Görüntüle 1431913
merhaba arkdaslar bugun gene güzel bir gündü
sabah her zaman ki yesillik peynir zeytin domates 1 dilim ekmek
ara 10.30 elma
öğlen 12 : bir kase corba peynir zeytin tere domates bir dilim ekmek
ara ^3: bir adet baklava zorla yedim
saat 6 : 5 kasık fasulye 2 ka sık mantar yemeği 4 kasık bulgur pilavı ayran yeşillik
yapılan sporlar : okuldan eve yürüyerek geldim 40 dk 5000 adım . 45 dk lessii 3 mil yaptım .lessiye dün basladım bugun 2. günüm biraz belim agrıyor ama iyiyim çok şükür
Ay TSK ederim canım bu menüyle zor zayıflarım amaMenüler süper bir kaç gündür ağzımın suyu akıyor
Evet canım ben Bundan aşağısını da yiyemem yaşayamam ki gün boyu ayaktayım ev iş çocuk ders çalışmak derken beslenmeye ihtiyacım var ANCA sporu artırarak zayıflayabilirim ona da başladım havalar ışınında okuldan eve yürüyerek geliyorum evde lessia yapmaya çalışıyorum böle işte.bide ben sok ve az diyetleri önermiyorum vücuttan tüketiyor gerekenleri hğcrelerimiz bir bakmışız ki kan değerleri yerde ben geçen yazdan beri 12 kilo verdim kan değerlerim de bir bozukluk yok şükür iyiyim sağlıklıyım hiç sarkma yok sıkılaşarak zayıflıyorum çok şükür ay çok konuştum özlemişim Semi yaMenulerin çok sağlıklı canım ama dediğin gibi kilo korumada bu şekilde beslenebiliriz. Kilo vermemiz için biraz daha dikkatli davranmamiz gerekiyo. Ama sen zaten biliyorsun bunu
Ne güzel benimde canım dondurma çekiyor ama alamamEki Görüntüle 1435268 Merhaba günlüğüm bugün yoğun ve yorucu bir Gündü evi baştan aşağı temizledik temizliğe yardımcı bir kadın geliyor ama sanırım ortada dolanmaktan ben ondan çok yoruldum sabah kahvaltım het zaman ki gibi bol yeşillikli Öğlen ise mercimek Çorbası 1 kase 4 dilim ıspanaklı Börek bugun hiç Aram olmadı aksam ise eşimle sahile gittik az ekmek ki döner be ayran bir top mutlu dondurma abarttım biraz ama afiyet olsun bana
Neden canım alamazsın dondurma bir bardak süt kadar kalorîli çok masum yaniNe güzel benimde canım dondurma çekiyor ama alamam
Gerçekten mi? Neyli alsam daha masum kaçar canım çok çekiyooooreminimMeyli alsat: 39683195 .!.:Neden canım alamazsın dondurma bir bardak süt kadar kalorîli çok masum yani
Evet canım ben sade Maraş dondurması yedim canım bir top dondurma yiyebilir herkes başka seylere göre Çık masumGerçekten mi? Neyli alsam daha masum kaçar canım çok çekiyoooor
Ay canım benim kusura bakmayın ya valla ben zor tutuyorum daha fazlasını yememek içinAma yaaa senin bu menuleri görunce canim cekiyorrr cok guzeller hepsi
Gece gece bu yapılırmı?Eki Görüntüle 1436168 Bu menüyle zor ama bügün morelim bozuk tu kendimi Yemeğe verdim herlde kısır 4 kasık kuru fasülye 3 kasık (aksam )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?