• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

Canım çok sıkkın çok sıkkın sinirden çatlayacağım ya neden böyle oluyor neden Allah'ım yardım et yardım

Çok şükür önemli değil ama yeme krixindeyim duramıyorum canım sıkkın bütün sinirimi yemekten çıkartıyorum doymak bilmiyorum bügün neler yedim neler .kpss maduruyum hem okulda çalışmak hem evde bide üstüne ders çalışmak çok yorgunum .bide bu kadar sıkıntıya Karşın sağlıklı beslenmeye çalışıyorum .neden sıkıntımı yemekten çıkartıyorum anlamıyorum Altın'da psikolojik büyük bir neden var ve ben bunu başaramıyorum gene canım sıkkın ve Emine buzdolabım önünde yedikçe yiyorum nasıl başaracağım bunu nasıl

Çok şükür önemli değil ama yeme krixindeyim duramıyorum canım sıkkın bütün sinirimi yemekten çıkartıyorum doymak bilmiyorum bügün neler yedim neler .kpss maduruyum hem okulda çalışmak hem evde bide üstüne ders çalışmak çok yorgunum .bide bu kadar sıkıntıya Karşın sağlıklı beslenmeye çalışıyorum .neden sıkıntımı yemekten çıkartıyorum anlamıyorum Altın'da psikolojik büyük bir neden var ve ben bunu başaramıyorum gene canım sıkkın ve Emine buzdolabım önünde yedikçe yiyorum nasıl başaracağım bunu nasıl
canım mutlu olmaya bak atanamayan okadar insan varki bak ne güzel çocugun var evlisin eşinle ilgilen boş kalmamaya çalış

canım mutlu olmaya bak atanamayan okadar insan varki bak ne güzel çocugun var evlisin eşinle ilgilen boş kalmamaya çalış
Öyle zaten iyi ki onlar var çok şükür ama çok zoruma gidiyor Ders çalışıyorum bu sene ders ücretli öğretmenlikte yapıyorum boş hiç vaktim yok okuldan sonra temizlik yemek oğlumla ilgileniyorum sonra bir kaç saat ders çalışıyorum ama çok yoruluyorum sonra ya olmazsa giyip canımı sıkıp kendimi yemeklerin Arasında buluyorum yedikte yiyorum

Öyle zaten iyi ki onlar var çok şükür ama çok zoruma gidiyor Ders çalışıyorum bu sene ders ücretli öğretmenlikte yapıyorum boş hiç vaktim yok okuldan sonra temizlik yemek oğlumla ilgileniyorum sonra bir kaç saat ders çalışıyorum ama çok yoruluyorum sonra ya olmazsa giyip canımı sıkıp kendimi yemeklerin Arasında buluyorum yedikte yiyorum
kısmet canım bu olursa çok güzel olur ama olmazsa da dünyanın sonu değil sıkma canını hayat mutsuz olacak kadar uzun değil mutlu olmaya bak

image.jpg
2 ileri bir geri sağlıklı beslenme menüm sabah 7: domates peynir Eytin yumurta tere nane ceviz ara 10.30 yarım kivi yarım portakal bir dilim elma Öğlen 12. Mercimek salatası 5 kasık yoğurt bit dilim ekmek saat 1 şekersiz Türk kahvesi bir dilim çikolata ara 4: tarçınlı süt aksam 6: zeytinyağlı barbunya bir kase cacık bir ısırık ıspanaklı Börek tere . Bugun lük menüm böyle

[QUOTEsağlıklı b, post: 39748278, member: 633242"]Eki Görüntüle 1439876 2 ileri bir geri sağlıklı beslenme menüm sabah 7: domates peynir Eytin yumurta tere nane ceviz ara 10.30 yarım kivi yarım portakal bir dilim elma Öğlen 12. Mercimek salatası 5 kasık yoğurt bit dilim ekmek saat 1 şekersiz Türk kahvesi bir dilim çikolata ara 4: tarçınlı süt aksam 6: zeytinyağlı barbunya bir kase cacık bir ısırık ıspanaklı Börek tere . Bugun lük menüm böyle[/QUOTE]
Gayet sağlıklı beslenmişsin tebrikler :KK9::KK9::KK9:

:mad::KK62:Bügün iyi başladım kötü bitirdim
image.jpg
ara yok bügün hiç arkadaslar aksam da ıskender yoğurt yedim ne yazik ki avm de masum birşey bulamadım ve bir top dondurma :KK17: Kahvenin yanında ki çikolatayı yemedim ama

:mad::KK62:Bügün iyi başladım kötü bitirdim Eki Görüntüle 1440955 ara yok bügün hiç arkadaslar aksam da ıskender yoğurt yedim ne yazik ki avm de masum birşey bulamadım ve bir top dondurma :KK17: Kahvenin yanında ki çikolatayı yemedim ama
mazeret etme şimdi benim eşim iskender yerken bende oranın peynirli salatasını yiyorum çokk güzel oluyor:kk77::kk77:

mazeret etme şimdi benim eşim iskender yerken bende oranın peynirli salatasını yiyorum çokk güzel oluyor:kk77::kk77:
Evet düşündüm sakata mı alsam diye sonra şeytan ağır bastı iskender yedim ben hayatta salatayla doymam canım midem ağrır ille sıcak bir şey mide me girecek offf offf her gün bir bahane neyse 2 gün ileri bir gün geri gidiyorum ama ertesi gün telafi etmeye çalışıyorum bu gidişle kışa ANCA ideal kiloma ulaşırım ama diyeti hayat felsefem yaptığıma inanıyorum az yemeği öğrendim çünkü bide telafi sistemini iyi yapıyorum bu da başarı geçici diyetler değilde Kalıcı oluyor biraz benim kişi çünkü ben bu şekilde 4 ay da 6 kilo verdim

Evet düşündüm sakata mı alsam diye sonra şeytan ağır bastı iskender yedim ben hayatta salatayla doymam canım midem ağrır ille sıcak bir şey mide me girecek offf offf her gün bir bahane neyse 2 gün ileri bir gün geri gidiyorum ama ertesi gün telafi etmeye çalışıyorum bu gidişle kışa ANCA ideal kiloma ulaşırım ama diyeti hayat felsefem yaptığıma inanıyorum az yemeği öğrendim çünkü bide telafi sistemini iyi yapıyorum bu da başarı geçici diyetler değilde Kalıcı oluyor biraz benim kişi çünkü ben bu şekilde 4 ay da 6 kilo verdim
nasıl mutlu oluyorsan öyle beslen canım sen kendi vücudunu biliyorsun nasılsa:KK66:

image.jpg
Sonunda tarçınlı yeşil çayıma kavuştum bundan sonra het gün 3 kupa en az yeşil Çay içiliyor

image.jpg
Ara 10:30 bir dilim elma bir dilim portakal Öğlen büyük bir tabak yoğurtlu Patlıcan Çorbası ara 2: bir dilim elma saat 3:30 bir bardak süt saat aksam : Bir kase Çorba 3 adet mücver

İyice azalttın yemeyi ama çok sağlıklı besleniyorsun tebrikler canım.:KK9:
Yok canım daha tam diyet yapamıyorum ama az ve sağlıklı yiyorum bu gidişle de zor zayıflarım spor yok okula giderken yürüyerek gidiyorum dönüşler yürüyerek o kadar hala şişman bit kadınım

Back