- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Eki Görüntüle 1436168 Bu menüyle zor ama bügün morelim bozuk tu kendimi Yemeğe verdim herlde kısır 4 kasık kuru fasülye 3 kasık (aksam )
Evet canım telefondan çekiyorum I phone 5s canım tsklerFotograf kalitesi cok guzel resimlerin telden mi cekiyorsun markasi ne telin in
Noldu cnmCanım çok sıkkın çok sıkkın sinirden çatlayacağım ya neden böyle oluyor neden Allah'ım yardım et yardım
ne oldu canım önemli birşey yokyaCanım çok sıkkın çok sıkkın sinirden çatlayacağım ya neden böyle oluyor neden Allah'ım yardım et yardım
canım mutlu olmaya bak atanamayan okadar insan varki bak ne güzel çocugun var evlisin eşinle ilgilen boş kalmamaya çalışÇok şükür önemli değil ama yeme krixindeyim duramıyorum canım sıkkın bütün sinirimi yemekten çıkartıyorum doymak bilmiyorum bügün neler yedim neler .kpss maduruyum hem okulda çalışmak hem evde bide üstüne ders çalışmak çok yorgunum .bide bu kadar sıkıntıya Karşın sağlıklı beslenmeye çalışıyorum .neden sıkıntımı yemekten çıkartıyorum anlamıyorum Altın'da psikolojik büyük bir neden var ve ben bunu başaramıyorum gene canım sıkkın ve Emine buzdolabım önünde yedikçe yiyorum nasıl başaracağım bunu nasıl
Öyle zaten iyi ki onlar var çok şükür ama çok zoruma gidiyor Ders çalışıyorum bu sene ders ücretli öğretmenlikte yapıyorum boş hiç vaktim yok okuldan sonra temizlik yemek oğlumla ilgileniyorum sonra bir kaç saat ders çalışıyorum ama çok yoruluyorum sonra ya olmazsa giyip canımı sıkıp kendimi yemeklerin Arasında buluyorum yedikte yiyorumcanım mutlu olmaya bak atanamayan okadar insan varki bak ne güzel çocugun var evlisin eşinle ilgilen boş kalmamaya çalış
kısmet canım bu olursa çok güzel olur ama olmazsa da dünyanın sonu değil sıkma canını hayat mutsuz olacak kadar uzun değil mutlu olmaya bakÖyle zaten iyi ki onlar var çok şükür ama çok zoruma gidiyor Ders çalışıyorum bu sene ders ücretli öğretmenlikte yapıyorum boş hiç vaktim yok okuldan sonra temizlik yemek oğlumla ilgileniyorum sonra bir kaç saat ders çalışıyorum ama çok yoruluyorum sonra ya olmazsa giyip canımı sıkıp kendimi yemeklerin Arasında buluyorum yedikte yiyorum
mazeret etme şimdi benim eşim iskender yerken bende oranın peynirli salatasını yiyorum çokk güzel oluyorBügün iyi başladım kötü bitirdim Eki Görüntüle 1440955 ara yok bügün hiç arkadaslar aksam da ıskender yoğurt yedim ne yazik ki avm de masum birşey bulamadım ve bir top dondurma Kahvenin yanında ki çikolatayı yemedim ama
Evet düşündüm sakata mı alsam diye sonra şeytan ağır bastı iskender yedim ben hayatta salatayla doymam canım midem ağrır ille sıcak bir şey mide me girecek offf offf her gün bir bahane neyse 2 gün ileri bir gün geri gidiyorum ama ertesi gün telafi etmeye çalışıyorum bu gidişle kışa ANCA ideal kiloma ulaşırım ama diyeti hayat felsefem yaptığıma inanıyorum az yemeği öğrendim çünkü bide telafi sistemini iyi yapıyorum bu da başarı geçici diyetler değilde Kalıcı oluyor biraz benim kişi çünkü ben bu şekilde 4 ay da 6 kilo verdimmazeret etme şimdi benim eşim iskender yerken bende oranın peynirli salatasını yiyorum çokk güzel oluyor
nasıl mutlu oluyorsan öyle beslen canım sen kendi vücudunu biliyorsun nasılsaEvet düşündüm sakata mı alsam diye sonra şeytan ağır bastı iskender yedim ben hayatta salatayla doymam canım midem ağrır ille sıcak bir şey mide me girecek offf offf her gün bir bahane neyse 2 gün ileri bir gün geri gidiyorum ama ertesi gün telafi etmeye çalışıyorum bu gidişle kışa ANCA ideal kiloma ulaşırım ama diyeti hayat felsefem yaptığıma inanıyorum az yemeği öğrendim çünkü bide telafi sistemini iyi yapıyorum bu da başarı geçici diyetler değilde Kalıcı oluyor biraz benim kişi çünkü ben bu şekilde 4 ay da 6 kilo verdim
Yanlışlar Çok ama bundan iyisini yapamıyorum canım ya kaç aydır demiyorum oluru bu sanırımnasıl mutlu oluyorsan öyle beslen canım sen kendi vücudunu biliyorsun nasılsa
İyice azalttın yemeyi ama çok sağlıklı besleniyorsun tebrikler canım.Eki Görüntüle 1442378 Ara 10:30 bir dilim elma bir dilim portakal Öğlen büyük bir tabak yoğurtlu Patlıcan Çorbası ara 2: bir dilim elma saat 3:30 bir bardak süt saat aksam : Bir kase Çorba 3 adet mücver
Yok canım daha tam diyet yapamıyorum ama az ve sağlıklı yiyorum bu gidişle de zor zayıflarım spor yok okula giderken yürüyerek gidiyorum dönüşler yürüyerek o kadar hala şişman bit kadınımİyice azalttın yemeyi ama çok sağlıklı besleniyorsun tebrikler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?