• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

Aslında insan hedeflerine zor ulaşınca kıymeti oluyor hamileliğimde aldığım 30 kiloNun son 10 kilosu kaldı hatta ben evlendiğimden daha da Zayıf Olmayı hedefliyorum 60 belki bu gidişle bir sene de bu hedefime ulaşırım kim bilir ams uçacağım ve bir daha asla bu kadar kilo almamaya gayret edeceğim çünkü vermek o kadar zor ki anlatamam .çok emek istiyor hızlı kilo verememim en önli avantajı sarkma olmadan sıkılaşarak veriyorum bu kiloları yarın ilk defa diyetisyen için tahlil vereceğim cuma ise gideceğim bakalım neler olacak yeni maceram aslında beslenme bilgisine ihtiyacım yok ama kontrol iyi gelebilir bana

Ne azmi hadi gurbet tamamda bn iradesizin tekiyim
sen gayet iradelisin cnm 65i göreceksın daha mayısa kadar unutma:KK66:[/QUOTE]
Dışardan hiç öyle gözüm muyor canım masaaalhın var her konuda örnek alıyorum seni ÇOĞU zaman Unuttuğum şeyleri hatırlatıyorsun bana

Aslında insan hedeflerine zor ulaşınca kıymeti oluyor hamileliğimde aldığım 30 kiloNun son 10 kilosu kaldı hatta ben evlendiğimden daha da Zayıf Olmayı hedefliyorum 60 belki bu gidişle bir sene de bu hedefime ulaşırım kim bilir ams uçacağım ve bir daha asla bu kadar kilo almamaya gayret edeceğim çünkü vermek o kadar zor ki anlatamam .çok emek istiyor hızlı kilo verememim en önli avantajı sarkma olmadan sıkılaşarak veriyorum bu kiloları yarın ilk defa diyetisyen için tahlil vereceğim cuma ise gideceğim bakalım neler olacak yeni maceram aslında beslenme bilgisine ihtiyacım yok ama kontrol iyi gelebilir bana
bence de diyetısyen ıyı olabılır cnm senın kontrol olmaya ihtiyacın var moralını bır yükseltsen herşey güzel olacak

:KK55::KK15::nazar:
canım seni gizli gizli takip ettim merak etme hep yanındaydım senin ve gurbetin azmine hayranım
biri beni mı andı ne kaçak senı ne çabuk pes ettın:stop::stop:[/QUOTE]
Pes etmedim canım 1 2 gün dinlendim sadece senin hızına yetişemiyoruz masaaalah ne yapalım motivemizş düşürüyorsun Aşk olsun yavaşla artık bak gözüm değer sonra sana masaaalah

bence de diyetısyen ıyı olabılır cnm senın kontrol olmaya ihtiyacın var moralını bır yükseltsen herşey güzel olacak
Bende öyle düşündüm het gün diyetimi bozacak birşey çıkıyor buna rağmen çok tutuyorum inan öyle ortamlara yok diyorum ki bende inanamıyorum .kontrol iyi gelir umarım en azından ayda 3 kiloya razıyım

:KK55::KK15::nazar:
biri beni mı andı ne kaçak senı ne çabuk pes ettın:stop::stop:
Pes etmedim canım 1 2 gün dinlendim sadece senin hızına yetişemiyoruz masaaalah ne yapalım motivemizş düşürüyorsun Aşk olsun yavaşla artık bak gözüm değer sonra sana masaaalah[/QUOTE]
sagol cnm bundan sonra düzenli gel buranın faydası çok oluyor :KK52:

Bende öyle düşündüm het gün diyetimi bozacak birşey çıkıyor buna rağmen çok tutuyorum inan öyle ortamlara yok diyorum ki bende inanamıyorum .kontrol iyi gelir umarım en azından ayda 3 kiloya razıyım
olur cnm yeterkı ıradenı ve moralını bozma gör bak nasıl eksiler gelecek

Unutmadım ama Yüzüm yok gelmeye uğrayamadum sayfaya ondan canım yoksa talip ediyırum yazmaya çekindim sadece dün tartıldıgım da 74.8 gördüm ama belki ödemdir çünkü dikkat etmedim bu ara
olsun canım ya bende verememiştim ama hep birlikte veririz üzülme bazı arkadaşlar sadece bildirim için geliyor yazma zorunluluğumuz yok bildirim için bile gelebilirsin sadece :)

Slm canlar bir haftadır öyle iştahim acık ki anlatamam size regl olacam bir türlü olamadım sinir sitrest iştah mahvoldum umarım bu dönemde kilo almam kendimi durdurmuyorum nasıl başaracağım tekrar eski dğzenenime nasıl döneceğim

image.jpg Evet tekrar buradayım uzun bir aradan sonra bu dönemde abartığım öğünler oldu ama tekafiyle kapattım çok şükür be kilo almadan o Sayfayı kapattım bügün tekrar buradayım 2 ayda 10 kilo vermem Lazım imkansız OLDUĞUNU bile bile istiyorum bugun ki menüm sabah kahvaltı :7 domates tere nanTe 1 dilim ekmek üzeri Soğanlı tuzlu yoğurt 2 ceviz ara saat 10: 1 elma Öğlen saat 12: Patlıcan salatası 6 kasık tere nane domates 2dilim ekmek ara3.30 elma aksam saat 5.30 balık Fırında salata

Eki Görüntüle 1429024 Evet tekrar buradayım uzun bir aradan sonra bu dönemde abartığım öğünler oldu ama tekafiyle kapattım çok şükür be kilo almadan o Sayfayı kapattım bügün tekrar buradayım 2 ayda 10 kilo vermem Lazım imkansız OLDUĞUNU bile bile istiyorum bugun ki menüm sabah kahvaltı :7 domates tere nanTe 1 dilim ekmek üzeri Soğanlı tuzlu yoğurt 2 ceviz ara saat 10: 1 elma Öğlen saat 12: Patlıcan salatası 6 kasık tere nane domates 2dilim ekmek ara3.30 elma aksam saat 5.30 balık Fırında salata
afiyet olsun cnm

Eki Görüntüle 1429024 Evet tekrar buradayım uzun bir aradan sonra bu dönemde abartığım öğünler oldu ama tekafiyle kapattım çok şükür be kilo almadan o Sayfayı kapattım bügün tekrar buradayım 2 ayda 10 kilo vermem Lazım imkansız OLDUĞUNU bile bile istiyorum bugun ki menüm sabah kahvaltı :7 domates tere nanTe 1 dilim ekmek üzeri Soğanlı tuzlu yoğurt 2 ceviz ara saat 10: 1 elma Öğlen saat 12: Patlıcan salatası 6 kasık tere nane domates 2dilim ekmek ara3.30 elma aksam saat 5.30 balık Fırında salata
Hoşgeldin canı.mm:KK68:

slm kızlar merhaba herkese bügün biraz karışıktı günüm sabah öğlen ve aksam menüm gayet iyiydi ama bir öğretmen arkdasımızın oğlu oldu ve baklava dağıtıldı ondan bir tane yedim
sabah : peynir zeytin domates tere nane 1 dilim ekmek 2 ceviz
ara saat :10 1 elma
saat 12 .tere nane domates 2 kasık patlıcan salatası ve 3 dilim biberli ekmek (yöresel bir ekmek )tazecikti dayanamdım yoğurt ( 3 4 kasık )
sade kahve bır ısırık çikolata
saat 2 de : bir adet baklava
aksam 6 :mercimek corbası 6 adet sarma tere nane ayran

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    191,6 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
slm kızlar merhaba herkese bügün biraz karışıktı günüm sabah öğlen ve aksam menüm gayet iyiydi ama bir öğretmen arkdasımızın oğlu oldu ve baklava dağıtıldı ondan bir tane yedim
sabah : peynir zeytin domates tere nane 1 dilim ekmek 2 ceviz
ara saat :10 1 elma
saat 12 .tere nane domates 2 kasık patlıcan salatası ve 3 dilim biberli ekmek (yöresel bir ekmek )tazecikti dayanamdım yoğurt ( 3 4 kasık )
sade kahve bır ısırık çikolata
saat 2 de : bir adet baklava
aksam 6 :mercimek corbası 6 adet sarma tere nane ayran
O biberli ekmeğe dayanılmaz zaten harika bişey:kk77:
yeşillikler bahçeden mi ne kadar güzel görünüyor
bir de hangi peyniri kullanıyorsun değişik geldi bana

Ev
O biberli ekmeğe dayanılmaz zaten harika bişey:kk77:
yeşillikler bahçeden mi ne kadar güzel görünüyor
bir de hangi peyniri kullanıyorsun değişik geldi bana
evet Canım dayanamadım zaten sıcak sucak yedik.yeşilikleri pazardan köylü Kadınlardan alıyorum taze taze. Peynirde köy peyniri canım keçi peyniri canım oda Köyden geliyor

Back