Caj
canım nerelerdesin
Bırakma canım devam et sağlıklı besleneyim2 kilo verip 2 sinide geri aldımbeceremıycem ben bu ısı galıba.
Bırakma canım devam et sağlıklı besleneyim
Özelden mesaj atamıyorum sana canımBiz buradayız canım tekrar dönmek istersen.Neden yalnızım diyorsun her defasında onu da anlamlandiramiyorum. Biz neciyiz burda
Arkadaşlar ben artık sayfamdan ayrılıyorum bildirim yapmayacağım çünkü artık yoruldum zaten hep yanlızdım tekrar eski dünyama dönüyorum hepinize bu yolda başarılar diliyorum umarım herkes hedefine ulaşır .....
Tskler canım benim biraz dinlenip motive olup tekrar geleceğim inşbiz burdayz
Hoşgeldin. Umarım hedeflerine ulaşırsın.Evet koskoca 3 gün geçirdim çok gÜzl geçti bu günlerim kafa dinledim biraz özellikle kendimi çok dinledim neler istediğimi düsündÜm biraz planlar Yaptım Yarından itibaren başlıyorum bu sefer aceleci Değilim ve Sabırla devam edeceğim inş . Bu arada bir ara tartıldım 74 ü gördüm sonunda .neden bu kadar sabırsız olduğumu da anlayamıyorum çünkü bu 4 ay da hiç kilo almadan ilerliyorum hızlı hızlı veremediğim bu kiloları hızlı hızlı da almayacağına eminim bu yolda benim Yanımda olan arkadaslarıma çok TSK ederim Ya Bismiallah
hol buldum canım TSK ederimHoşgeldin. Umarım hedeflerine ulaşırsın.
Unutmadım ama Yüzüm yok gelmeye uğrayamadum sayfaya ondan canım yoksa talip ediyırum yazmaya çekindim sadece dün tartıldıgım da 74.8 gördüm ama belki ödemdir çünkü dikkat etmedim bu araselam canım dün bildirim günümüzdü bizi unuttun muu
sende Süpersin canım evet aslında hiç gitmedim ÇOĞU Kişiyi talip ettim burdanTekrar hoşgeldin canım
74 u görmene sevindim.
Ben de bu sabah 74.5 idim
Yavaş yavaş verıcez canım acelemiz yok.
Hosgeldin canım yokluğun çok farkedildiHoşgeldin caminim, post: 39386213, member: 633242"]Arkadaşlar ben artık sayfamdan ayrılıyorum bildirim yapmayacağım çünkü artık yoruldum zaten hep yanlızdım tekrar eski dünyama dönüyorum hepinize bu yolda başarılar diliyorum umarım herkes hedefine ulaşır .....
hep beraber inş canım benim tsklerHoşgeldin. Umarım hedeflerine ulaşırsın.
canım seni gizli gizli takip ettim merak etme hep yanındaydım senin ve gurbetin azmine hayranım[/QUOTE]Canım s
Hosgeldin canım yokluğun çok farkedildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?