Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

Arkadaşlar ben artık sayfamdan ayrılıyorum bildirim yapmayacağım çünkü artık yoruldum zaten hep yanlızdım tekrar eski dünyama dönüyorum hepinize bu yolda başarılar diliyorum umarım herkes hedefine ulaşır .....

Biz buradayız canım tekrar dönmek istersen. Neden yalnızım diyorsun her defasında onu da anlamlandiramiyorum. Biz neciyiz burda

Son düzenleme:
biz burdayz

Evet koskoca 3 gün geçirdim çok gÜzl geçti bu günlerim kafa dinledim biraz özellikle kendimi çok dinledim neler istediğimi düsündÜm biraz planlar Yaptım Yarından itibaren başlıyorum bu sefer aceleci Değilim ve Sabırla devam edeceğim inş . Bu arada bir ara tartıldım 74 ü gördüm sonunda .neden bu kadar sabırsız olduğumu da anlayamıyorum çünkü bu 4 ay da hiç kilo almadan ilerliyorum hızlı hızlı veremediğim bu kiloları hızlı hızlı da almayacağına eminim bu yolda benim Yanımda olan arkadaslarıma çok TSK ederim Ya Bismiallah

Hoşgeldin. Umarım hedeflerine ulaşırsın.

Hoşgeldin caminim, post: 39386213, member: 633242"]Arkadaşlar ben artık sayfamdan ayrılıyorum bildirim yapmayacağım çünkü artık yoruldum zaten hep yanlızdım tekrar eski dünyama dönüyorum hepinize bu yolda başarılar diliyorum umarım herkes hedefine ulaşır .....[/QUOTE]
Hosgeldin canım yokluğun çok farkedildi

Tekrar hoşgeldin canım
74 u görmene sevindim.
Ben de bu sabah 74.5 idim
Yavaş yavaş verıcez canım acelemiz yok.

Canım s
Hosgeldin canım yokluğun çok farkedildi[/QUOTE]
canım seni gizli gizli takip ettim merak etme hep yanındaydım senin ve gurbetin azmine hayranım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…