Telafi edersin canımBügün çok değişik bir Gündü normalde 9 a kadar dayanamazdım Açlıktan sabah hiç birşey yemedim ve acıkmadım sabah bir portakal yedim saat 11 de Sütlü kahve bir fincan ve başka birşey canım istemedi Öğlen komşu da günümüz var su 2 kasık patates salata 2 adet kuru dolma çok küçüktüler Ve biberli ekmek yedim . Aslında ne yediğimi ne kadar yediğimi bilmiyorum ama tıka basa yok Değilim hatta yarı açım 2 gündür sağlıksız besleniyorum ama mecburdum benbtekafi ederim bunları mesela bir saat elitim bisiklet gibi ne dersiniz
Merhaba diyetinde kolayliklar diliyorum.Eki Görüntüle 1398968 Saat 23:30 bu saatte Yaptım çok şükür içim çok rahat 40 dk
TSK ederim canım başta 5 dk 5 dk yap ara ara zamanla artır Canım vücudun 1 hafta ağrır ama zamanla alışır ilk zamanlar 1 2 seviyede yap canım zamanla artarsın inş çok etkili eliptik bisiklet hayırlı olsunMerhaba diyetinde kolayliklar diliyorum.
Eliptik bisiklet bende aldim ama ben çok yoruluyorum ayakta yapinca. Sen nasıl yapıyorsun? Bu fikre ihtiyacım var.
Mükemmel canım kalıri önemli değil 74 kilodasın dimi bende hala değişiklik yok 75 lerdeyim kaçamaklar olmasa belki verirdimTelafi edersin canım
2 saat eliptik süper olur.Ben de 45 dakika yuruyus yaptım ama 3 kere.sifirlandi kaç kalori harcadım ne kadar süre kullandım bilmiyorum.
Ellerine sağlik canim , nefis gorunuyor.Eki Görüntüle 1402492 Saat 14:30 gibi öğle menüm daha önce paylaştığım tarife ek olarak kabak da ekledim süper oldu bügün kendime iyi bakıyorum 2 günün telafisi
Bilmiyorum ki canim tartılmadim.Mükemmel canım kalıri önemli değil 74 kilodasın dimi bende hala değişiklik yok 75 lerdeyim kaçamaklar olmasa belki verirdim
TSK ederim canım evet TADI da harikaydıEllerine sağlik canim , nefis gorunuyor.
Yok canım bu öyle birşey değil zayıflamaya etkisi yok sadece her türlü şeye faydası var Bağışıklık sistemini güçlendiriyor kolesterol troşd tansiyon şekere Herşeyi faydalı gelen bir mantar int araştır istersen aslında bende Tedirgindim ama çok güvendiğim bir ablam tavsiye etti bende kahvesini kullanıyorum şimdi inş kötü birşey olmazSelam canım
Kırmızı mantar kahve ve çikolatayi ilk kez senden duyuyorum.
Ilac şeklinde mi canım.
Ben üniversitede okuduğum zamanlarda diyetisyen iştahımi baskılasin diye bi ilaç vermişti sonrasında troitim çok calismaya başladı ve zehirli guatr çıktı. Bu tarz ilaçlar hormon dengesini bozuyor. Çok ugrastim Velhasıl. En sonunda da ameliyat oldum troit tamamen alındı. O yüzden her sabah Euthyrox 150 mg kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?