bende levotirion 50 ml kullanıyorumYok canım bu öyle birşey değil zayıflamaya etkisi yok sadece her türlü şeye faydası var Bağışıklık sistemini güçlendiriyor kolesterol troşd tansiyon şekere Herşeyi faydalı gelen bir mantar int araştır istersen aslında bende Tedirgindim ama çok güvendiğim bir ablam tavsiye etti bende kahvesini kullanıyorum şimdi inş kötü birşey olmaz
Inşallah canim.Yok canım bu öyle birşey değil zayıflamaya etkisi yok sadece her türlü şeye faydası var Bağışıklık sistemini güçlendiriyor kolesterol troşd tansiyon şekere Herşeyi faydalı gelen bir mantar int araştır istersen aslında bende Tedirgindim ama çok güvendiğim bir ablam tavsiye etti bende kahvesini kullanıyorum şimdi inş kötü birşey olmaz
yok ilaç değil ve kanser hastaları bike kullanıyormuş diye duydum kahvesi açtı sıcak çikolatası bile var muhakkak zarar-ı vardır ama içim rahat değil ama İnş baya araştırdım bide hayat boyu kullanın diyor etkisini görmedim değil su an iyiyim yorgunluk hissim azaldı en azından int gano Excel diye yaz bakım Zararlı bir haber duyarsan bana da haber ver emiInşallah canim.
Ben ilaç diye düşündüm
Kahve ise bilemem tabi. Kırmızı mantarı babam için araştırma yaparken görmüştüm şifalı diye çok haberini okudum. Ama aynı kırmızı mantar mi bilmem.
Bİ babam için kullanicaktik. Ama kemoterapi etki etme diye doktor müsade etmedi
Bundan 3 ay önce bu Mesajı yazmıştım çok Üzülerek ama bugun çok mutluyum çünkü yüzüğüm Artuk elime oluyor çok mutluyum arkadaşlar çok sonunda 2 yıl sonra kavuştum yüzüğüme sizlerle paylaşmak istedimBugün derste çoçuklar Yaşımı sordular 27 dedim aaaa hocam 30 gösteriyorsunuz dediler bizde nikah yüzüklerim bile elime olmuyor bekar zannetmişler
canım nerelerdesinkızlar bende bugun basladım hadı bakalım ...inş verebılırım.
tek sıkıntım spor.nasıl yapıcam dışarı çıkamam havalar soğuyo kızım hasta olur.bırakcak kımsem yok yakınımda
evde spor yapmaya başlıyorum kızım gelıyo hopp göbeğime oturuyo oyun sanıyo gülüyo rahat bırakmıyo cadı
Çooook güzel olmuuuuss haaaarikaaaa.Eki Görüntüle 1407586 Bügün saçlarımı keratin yaptırmıştım sonuç (saclarım zaten düzdü ama biraz bakıma ihtiyacı vardı ) @firuzew senin için tatlım
Bak ne güzel yavaş yavaş hedeflerimize ulaşıyoruz.Bundan 3 ay önce bu Mesajı yazmıştım çok Üzülerek ama bugun çok mutluyum çünkü yüzüğüm Artuk elime oluyor çok mutluyum arkadaşlar çok sonunda 2 yıl sonra kavuştum yüzüğüme sizlerle paylaşmak istedim
Evet canım bügün çok mutluyum yüzüğüm artık parmağımda çok şükürBak ne güzel yavaş yavaş hedeflerimize ulaşıyoruz.
Ümitsizliğe gerek yok biz sadece beslenmemize dikkat edelim yeter
Evet canım kendi rengi ben de ilk defa küt kestirdim hala uzatmaya çalışıyorum eskiden belimdeydi şimdi hala omuzumda sende seviyorsan uzat canım elinde bu çünkü bende kısa ve tarz saclara hayranım mesela ama cesaret edip kestirememÇooook güzel olmuuuuss haaaarikaaaa.
Güle güle kullan canım.
Rengi de çok hoş
boya mi kendi rengi mi
Ayy benim neden uzamiyor saclarım.
Hiç bilmem bu kadar uzadigini yaaa
Çok TSK ederim o güzel yorumlar için canımBak ne güzel yavaş yavaş hedeflerimize ulaşıyoruz.
Ümitsizliğe gerek yok biz sadece beslenmemize dikkat edelim yeter
Yok canım benim saçlar uzamiyo senelerdir öyle.Evet canım kendi rengi ben de ilk defa küt kestirdim hala uzatmaya çalışıyorum eskiden belimdeydi şimdi hala omuzumda sende seviyorsan uzat canım elinde bu çünkü bende kısa ve tarz saclara hayranım mesela ama cesaret edip kestiremem
Gayet güzel canım çikolata da nazar lik olsun. Ben de bugun gayet iyi bu vakte kadar.Sabah kahvaltı aceleyle peynir zeytin domates bir dikim ekmek. Öğlen okuldaydım Yulaflalı tarçınlı yoğurt 2 tane eti form aksam yoğurt Çorbası 2 kasık mantar söte ve dayanamadığım ıspanaklı Börek 2 kitre su şindiye kadar ha bide 1 küçük dilim çikolata Eki Görüntüle 1408849
Yemeğe baya geç kalmıısınız çalışıyorsan mecbur ama ne ypaacaz akşamları daha hafif geçirsek daha iyi olacak ne yedin peki aksamGayet güzel canım çikolata da nazar lik olsun. Ben de bugun gayet iyi bu vakte kadar.
Inşallah akşam abartmam. Yemek halen pişiyor.
Çok şükür canım devam edeceğiz bu sefer iyi gidiyoruz ikimizdeEvet canım akşam 6 yi geciyodu eve geldiğimde tavuk pisirdim yağsız tavada ama buzluktan çıkardım erimesi bekledim gecikti yanına da salata.
Ekmek yemedim 2 gündür iyi gidiyorum çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?