Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

Be
bende levotirion 50 ml kullanıyorum

Inşallah canim.
Ben ilaç diye düşündüm
Kahve ise bilemem tabi. Kırmızı mantarı babam için araştırma yaparken görmüştüm şifalı diye çok haberini okudum. Ama aynı kırmızı mantar mi bilmem.
Bİ babam için kullanicaktik. Ama kemoterapi etki etme diye doktor müsade etmedi

Yok i
yok ilaç değil ve kanser hastaları bike kullanıyormuş diye duydum kahvesi açtı sıcak çikolatası bile var muhakkak zarar-ı vardır ama içim rahat değil ama İnş baya araştırdım bide hayat boyu kullanın diyor etkisini görmedim değil su an iyiyim yorgunluk hissim azaldı en azından int gano Excel diye yaz bakım Zararlı bir haber duyarsan bana da haber ver emi

Saat 12 de yediğim Yulaflalı Sütlü muz sonra kuaföre gittim ve aksama kadar birşey yiyemedim haliyle çok acıktım annemde 1 kase kuru fasulye kase biraz büyük 4 kasık pirinç pilavı Saar 5 gibi yedim sonra ağzıma birsey dürmedim pilav olmasa iyiydi ama çok açılmıştım fazla Seçenek yoktu

Sabah bir dikim etmek ara ; yarım portakal Havuç elma Öğlen : 3 etimek ıspanaklı borani ara:bir küçük muz aksam ;Fırında balık ve salata 2 litre su

Bugün derste çoçuklar Yaşımı sordular 27 dedim aaaa hocam 30 gösteriyorsunuz dediler bizde nikah yüzüklerim bile elime olmuyor bekar zannetmişler
Bundan 3 ay önce bu Mesajı yazmıştım çok Üzülerek ama bugun çok mutluyum çünkü yüzüğüm Artuk elime oluyor çok mutluyum arkadaşlar çok sonunda 2 yıl sonra kavuştum yüzüğüme sizlerle paylaşmak istedim

Caj
canım nerelerdesin

Eki Görüntüle 1407586 Bügün saçlarımı keratin yaptırmıştım sonuç (saclarım zaten düzdü ama biraz bakıma ihtiyacı vardı ) @firuzew senin için tatlım
Çooook güzel olmuuuuss haaaarikaaaa.
Güle güle kullan canım.
Rengi de çok hoş
boya mi kendi rengi mi
Ayy benim neden uzamiyor saclarım.
Hiç bilmem bu kadar uzadigini yaaa

Bak ne güzel yavaş yavaş hedeflerimize ulaşıyoruz.
Ümitsizliğe gerek yok biz sadece beslenmemize dikkat edelim yeter

Çooook güzel olmuuuuss haaaarikaaaa.
Güle güle kullan canım.
Rengi de çok hoş
boya mi kendi rengi mi
Ayy benim neden uzamiyor saclarım.
Hiç bilmem bu kadar uzadigini yaaa
Evet canım kendi rengi ben de ilk defa küt kestirdim hala uzatmaya çalışıyorum eskiden belimdeydi şimdi hala omuzumda sende seviyorsan uzat canım elinde bu çünkü bende kısa ve tarz saclara hayranım mesela ama cesaret edip kestiremem

Sabah kahvaltı aceleyle peynir zeytin domates bir dikim ekmek. Öğlen okuldaydım Yulaflalı tarçınlı yoğurt 2 tane eti form aksam yoğurt Çorbası 2 kasık mantar söte ve dayanamadığım ıspanaklı Börek 2 kitre su şindiye kadar ha bide 1 küçük dilim çikolata

Yok canım benim saçlar uzamiyo senelerdir öyle.
Kızımın saçları da bana benzemis.kac senedir gıdım gıdım uzuyor

Gayet güzel canım çikolata da nazar lik olsun. Ben de bugun gayet iyi bu vakte kadar.
Inşallah akşam abartmam. Yemek halen pişiyor.

Gayet güzel canım çikolata da nazar lik olsun. Ben de bugun gayet iyi bu vakte kadar.
Inşallah akşam abartmam. Yemek halen pişiyor.
Yemeğe baya geç kalmıısınız çalışıyorsan mecbur ama ne ypaacaz akşamları daha hafif geçirsek daha iyi olacak ne yedin peki aksam

Evet canım akşam 6 yi geciyodu eve geldiğimde tavuk pisirdim yağsız tavada ama buzluktan çıkardım erimesi bekledim gecikti yanına da salata.
Ekmek yemedim 2 gündür iyi gidiyorum çok şükür

Evet canım akşam 6 yi geciyodu eve geldiğimde tavuk pisirdim yağsız tavada ama buzluktan çıkardım erimesi bekledim gecikti yanına da salata.
Ekmek yemedim 2 gündür iyi gidiyorum çok şükür
Çok şükür canım devam edeceğiz bu sefer iyi gidiyoruz ikimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…