• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

Bügün çok değişik bir Gündü normalde 9 a kadar dayanamazdım Açlıktan sabah hiç birşey yemedim ve acıkmadım sabah bir portakal yedim saat 11 de Sütlü kahve bir fincan ve başka birşey canım istemedi Öğlen komşu da günümüz var su 2 kasık patates salata 2 adet kuru dolma çok küçüktüler Ve biberli ekmek yedim . Aslında ne yediğimi ne kadar yediğimi bilmiyorum ama tıka basa yok Değilim hatta yarı açım 2 gündür sağlıksız besleniyorum ama mecburdum benbtekafi ederim bunları mesela bir saat elitim bisiklet gibi ne dersiniz
Telafi edersin canım :KK51:
2 saat eliptik süper olur. :KK73: Ben de 45 dakika yuruyus yaptım:KK49::KK49: ama 3 kere.sifirlandi kaç kalori harcadım ne kadar süre kullandım bilmiyorum.

Merhaba diyetinde kolayliklar diliyorum.
Eliptik bisiklet bende aldim ama ben çok yoruluyorum ayakta yapinca. Sen nasıl yapıyorsun? Bu fikre ihtiyacım var.
TSK ederim canım başta 5 dk 5 dk yap ara ara zamanla artır Canım vücudun 1 hafta ağrır ama zamanla alışır ilk zamanlar 1 2 seviyede yap canım zamanla artarsın inş çok etkili eliptik bisiklet hayırlı olsun

Sabah kahvaltım saat 10 da bide ek olarak 10 tane tuzsuz kuru yemişyemiş
image.jpg

Telafi edersin canım :KK51:
2 saat eliptik süper olur. :KK73: Ben de 45 dakika yuruyus yaptım:KK49::KK49: ama 3 kere.sifirlandi kaç kalori harcadım ne kadar süre kullandım bilmiyorum.
Mükemmel canım kalıri önemli değil 74 kilodasın dimi bende hala değişiklik yok 75 lerdeyim kaçamaklar olmasa belki verirdim

image.jpg
Çok Açıktım yemek öncesi Atıştırmalık Cevizli tarçınlı yerli küçük bir muz Ana doymadım ne yalan Söyleyeyim kesmedi de beni

image.jpg
Saat 14:30 gibi öğle menüm daha önce paylaştığım tarife ek olarak kabak da ekledim süper oldu bügün kendime iyi bakıyorum 2 günün telafisi

Mükemmel canım kalıri önemli değil 74 kilodasın dimi bende hala değişiklik yok 75 lerdeyim kaçamaklar olmasa belki verirdim
Bilmiyorum ki canim tartılmadim.
her gün spor yada on bin adim yuruyus yapıyorum ama. Bugün 18 bin adim attım. Fakat beslenme düzenine çok uyamadim:KK43::KK43::63:

Günaydın arkadaşlar umarım bügünde istediğim gibi geçer beslenme konusunda ama ben artık bunu hayatıma yerleştirdim sanırım en azından kendi evimde yaptığım yemeklerde hissediyorum kendime Hazırladığım tabaklarda farkı görebiliyorum umarım Ömrün boyunca böyle devam eder . Bügün evdeyim Oğlumu kavınvalideme gönderdim ders çalışmayı planlıyorum umarım hedefine ulaşırım

Sabah aç karnına limonlu su saat 10 gibi kahvaltım Kaşarlı tost yumurta Haşlama zeytin 10 tane 2 çeri domates acı biber

image.jpg Bügün hiç birşey anlamadım yediklerim den dün arkadaşlar bizdeydi geç saate kadar mınıpoly oynadık Sabah 9 gibi Kalktım hiç birşey canım istemiyor saat 11:30 gibi Çorba ve muffin ikisini de bitirmedim

Bügün toplamda bunları yedim saat 11:39 dan 5:30 a kadar Öncesi ve sonrası yok Ekmek 1 ısırık sadece yedim
image.jpg

Günaydın kızlar bana ne oldu ya sabahları canım hiç birşey istemiyor aslında kırmızı mantarın sıcak kahvesi ve sıcak çikolatasını içiyorum ondan herlde gün boyu hiç açılmıyorum mecburen yiyorum metabolizmam durmasın diye acayip ödem attırıyor 75 kiloyum ama 70 gibi duruyoru m

Selam canım
Kırmızı mantar kahve ve çikolatayi ilk kez senden duyuyorum.
Ilac şeklinde mi canım.

Ben üniversitede okuduğum zamanlarda diyetisyen iştahımi baskılasin diye bi ilaç vermişti sonrasında troitim çok calismaya başladı ve zehirli guatr çıktı. Bu tarz ilaçlar hormon dengesini bozuyor. Çok ugrastim Velhasıl. En sonunda da ameliyat oldum troit tamamen alındı. O yüzden her sabah Euthyrox 150 mg kullanıyorum.

Selam canım
Kırmızı mantar kahve ve çikolatayi ilk kez senden duyuyorum.
Ilac şeklinde mi canım.

Ben üniversitede okuduğum zamanlarda diyetisyen iştahımi baskılasin diye bi ilaç vermişti sonrasında troitim çok calismaya başladı ve zehirli guatr çıktı. Bu tarz ilaçlar hormon dengesini bozuyor. Çok ugrastim Velhasıl. En sonunda da ameliyat oldum troit tamamen alındı. O yüzden her sabah Euthyrox 150 mg kullanıyorum.
Yok canım bu öyle birşey değil zayıflamaya etkisi yok sadece her türlü şeye faydası var Bağışıklık sistemini güçlendiriyor kolesterol troşd tansiyon şekere Herşeyi faydalı gelen bir mantar int araştır istersen aslında bende Tedirgindim ama çok güvendiğim bir ablam tavsiye etti bende kahvesini kullanıyorum şimdi inş kötü birşey olmaz

Back