Haklısın canım ama öncelikle atanmak Zayıflamak istiyorum daha sonra çoçuk .sorumluluğu fazla böyle yetiştiremiyorum ev iş derken mahvoluyorum işin içinden çıkamıyorum öyle ne yapacagımCanım sen de gayet güzel gidiyorsun. Bebek için de eşini destekliyorum. Madem 2. Çocuk fikriniz var fazla ara vermemek daha mantikli hem ikisi birlikte büyümüş oluyor.
FİRUZE SPOR YAPTIN MI BEN BUGUNLERDE ÇOK TEMBELİMHaklısın canım ama öncelikle atanmak Zayıflamak istiyorum daha sonra çoçuk .sorumluluğu fazla böyle yetiştiremiyorum ev iş derken mahvoluyorum işin içinden çıkamıyorum öyle ne yapacagım
FİRUZE SPOR YAPTIN MI BEN BUGUNLERDE ÇOK TEMBELİM
Ya artık eski günlerine dönmek istiyorum eski zatıflığıma eski güElliğime sıkıldım zayıflamaya çalışmaktan bende rahatça yemek yemek istiyorum bu da benim halin spor yapmadan çaba harcamadan .senin en azından ne güzel kadrolu bir işin var ben mücadele etmekten yoruldumEmine ben de seninle aynı psikolojideyim. Eşim ve çocuklarım tek destegim. Ben de geçtigimiz hafta kilo aldım ama ne kadar bilmiyorum. Biz çok çabuk kilo alabiliyoruz o yüzden spor hep hayatımızda olmalı. Ben sporu bıraktığım an kilo alıyorum tatilleri sevmiyorum bu yüzden çünkü ise yürüyerek gidiyorum. Takma kafana hiç bir şeyi. Hayat gerçekten çok kısa
Haklısın canım Arada böyle okuyorum kendimi çok yanlız hissediyorum çok zor kilo veriyorum bu motivemi düşürüyor bende bırakıyorum bugün Öğlen çok kötü oldum yemeği biraz abarttım üstüne çikolata yedim ama aksam toparladım yaza kadar 10 kilo vermem kazım en az nasıl başaracam1200 diyet yapacagım en sonunda tutabilirsem kendimi yarım saat te eliptik bisiklet 500 ip atlayacam ama hep sözde bahar gelse dısarda YürürdümÇok ümitsizsin. Daha gencsin ve bence güzel de kilo veriyorsun. Hemen söylenmeye başlıyorsun daha dur bakalım yine eski günlerine döneceksin. Sadece sabret. Mutlu olmak da mutsuz olmak da insanın kendi elinde. Ortam şartlar bizim mutlu olmamızı saglamayabilir ama biz olusturucaz mutlu olacağımız ortamı. Bence şu depresif halden biran önce çıkmaya bak bunun için de aç internetten cem yılmaz yada başka seni güldürecek bişeyler izle. Ve spor yapınca insan mutlu oluyo yüksek müzik eşliğinde dans da edebilirsin. Ama lütfen depresif olma. Iki uc aya kalmaz verirsin kilolarini merak etme. Stres ve üzüntü göbekte yağlanma yapıyor araştırmalara göre.
Ohh maşallah sana.
Biz bu aksam bi arkadasa gittik ziyarete bu vakitte geldim
Spor işi yine kaldi
Ama ip atliycam simdi 200 tane..
ama senin spor yapmaya sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?