Canım zaten öyle sadece Pazarları tükettim anlamadımgittiMenülerin güzel aslında tam benim istediğim ve hedefledigim gibi hir beslenme. Menülerini kısıtlamaktansa çikolata tatlı vs şeker içeren besinleri haftada 1 kez tüket. Menülerin gayet ideal bence
Evet canım ama eskiye göre hiç yemiyorum ama ya kola cips Çerez gibi seyler hayatımdan tamamen çıktı kaçamak yapmamaya uzun dayanamıyorum neden searada takıp edıyorum cnm dunu guzel kapatmıssın ama kaçamakların çok oluyor dünkü gibi devam edersen daha guzel kılo verırsın
ama kuruyemiş çok faydalı Canan Karatay öyle diyor canım gayette tok tutuyorcanım kuruyemiş leri azalt onun dışında iyisin
sen bilirsin canım ama sen akşamda sarma dolmadan sonra yiyorsun ve sabah kahvaltı yapmadan yiyorsun belki ben yanlış fikrimi söyledim tercih seninseninAn
ama kuruyemiş çok faydalı Canan Karatay öyle diyor canım gayette tok tutuyor
Yok canım benim aksam kiden dolayı Haklısın yememem lazımdı ama tazecikti 10 tane yedimsen bilirsin canım ama sen akşamda sarma dolmadan sonra yiyorsun ve sabah kahvaltı yapmadan yiyorsun belki ben yanlış fikrimi söyledim tercih seninsenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?