Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

Bu bügün ki sabah kahvaltım saat 7.30 gibi saat 9 da şekersiz kahve içtim MeNÜlerimi azaltmayı düsünüyorum Artık kilo veremiyorum çünkü çok yiyorum heralde

Menülerin güzel aslında tam benim istediğim ve hedefledigim gibi hir beslenme. Menülerini kısıtlamaktansa çikolata tatlı vs şeker içeren besinleri haftada 1 kez tüket. Menülerin gayet ideal bence

Menülerin güzel aslında tam benim istediğim ve hedefledigim gibi hir beslenme. Menülerini kısıtlamaktansa çikolata tatlı vs şeker içeren besinleri haftada 1 kez tüket. Menülerin gayet ideal bence
Canım zaten öyle sadece Pazarları tükettim anlamadımgitti

Öğlen mercimek salatası bir dikim ekmek aksam Haşlama tavuk ıspanak Çorbası ekmek yok

Günaydın günlüğüm bu sabah geç uyandım ve kahvaltıyı yetiştiremedim okula getirdiğim yulaf ekmeğiyle kaşarlı açılı tost yedim şekersiz acık Çay

arada takıp edıyorum cnm dunu guzel kapatmıssın ama kaçamakların çok oluyor dünkü gibi devam edersen daha guzel kılo verırsın

arada takıp edıyorum cnm dunu guzel kapatmıssın ama kaçamakların çok oluyor dünkü gibi devam edersen daha guzel kılo verırsın
Evet canım ama eskiye göre hiç yemiyorum ama ya kola cips Çerez gibi seyler hayatımdan tamamen çıktı kaçamak yapmamaya uzun dayanamıyorum neden se

Evet saat 10.40 da bir elma ve yeşil Çay tarçınlı içtim Buda öğle yemeğim ıspanaklı karnabaharke mercimekli ekşili Çorba kase büyüktü yogurt şimdilik bu kadar

Bugun saat 4 gibi 4 tane petibör Bisküvi aksam eşime tuzsuz Çerez almasını söylemiştim getirinde dayanamadım bir avuç Fındık badem ve Fıstık karışımı aslında doydum ams sonra geç saatte acıkırım diye 4 kasık pırasa yemeği ve bir fincan şekersiz kahve Bügün sadece sabah ekmek yedim aksam 1 ısırık bide

Kızlar bugun sanki biraz abarttım gibi 7 sarma yarım biber dolma tavuk Haşlama saat 8 gibi patlamış mısır tuzsuz Çerez 10 15 tane

Bügün kahvaltı yapmak istemedi canım bugun yerine 1 avuç büyükçe Tuzsuz kuruyemiş yedim badem Fıstık ve fındıktan Oluşan baya doyurucu oldu ya

Öğlen arkadaşlarla kebap Yemeğe gittik 100 gram kıyma bol sakata ayran Lavaş Aksam yemek yemeği düşünmüyorum

An

ama kuruyemiş çok faydalı Canan Karatay öyle diyor canım gayette tok tutuyor
sen bilirsin canım ama sen akşamda sarma dolmadan sonra yiyorsun ve sabah kahvaltı yapmadan yiyorsun belki ben yanlış fikrimi söyledim tercih seninsenin

sen bilirsin canım ama sen akşamda sarma dolmadan sonra yiyorsun ve sabah kahvaltı yapmadan yiyorsun belki ben yanlış fikrimi söyledim tercih seninsenin
Yok canım benim aksam kiden dolayı Haklısın yememem lazımdı ama tazecikti 10 tane yedim

Sabah ise aksam doymadım dedim kaloriye göre kahvaltı yapmayayım onu yiyeyim dedim ben Çerez filan çok sevmem canım ams kan değerlerime göre yemem Lazım onun için tuzsuz yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…