• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

Sabah :yumurta peynir domates zeytin bir dilim ekmek Ara : yarım elma portakal Öğlen : bir kase Çorba ikindin komşulara gittim hafif atıştırdım çok yemedim ama tadlarıma baktım okadar aksam da 3 Kaşık bamya 2 kasık pirinç pilavı su an acım arkadaşlar ve inş birşey yemeden uyuyacağım Bugun spor yok çok yorgunum

Selam kıZlar o depresif halimden kurtuldum çok şükür artık karnım ac gözüm tok ve mutluyum sabah her zaman ki kahvaltı yumurta peynir 2dilşm ekmek maydonoz zeytin tereyağı ve bal hepsi ölçülü bir şekilde kulda 2 kupa yeşil Çay tarçınlı Çay meyve aramızda Havuç ve portakal Öğlen bir tabak bamya yemeği biraz fazlaydı 8 9 Kaşık kadar bir dilim ekmek Aksam saat 5 te 2 Kaşık pirinç pilavı et patetes lahana Karışık türlü sonra hiç birşey yemedim saat 8 de yeşil çY 2 litrede su

Selam kıZlar o depresif halimden kurtuldum çok şükür artık karnım ac gözüm tok ve mutluyum sabah her zaman ki kahvaltı yumurta peynir 2dilşm ekmek maydonoz zeytin tereyağı ve bal hepsi ölçülü bir şekilde kulda 2 kupa yeşil Çay tarçınlı Çay meyve aramızda Havuç ve portakal Öğlen bir tabak bamya yemeği biraz fazlaydı 8 9 Kaşık kadar bir dilim ekmek Aksam saat 5 te 2 Kaşık pirinç pilavı et patetes lahana Karışık türlü sonra hiç birşey yemedim saat 8 de yeşil çY 2 litrede su
AZMİNE HAYRANIM :) HİÇ PES ETME...KEŞKE BENDE SENİN KADAR İRADELİ OLABİLSEM..HARİKASIN

AZMİNE HAYRANIM :) HİÇ PES ETME...KEŞKE BENDE SENİN KADAR İRADELİ OLABİLSEM..HARİKASIN
Sağol canım bende okadar güçlü Değilim ki arada pes ediyorum bura sayesinde Tekrar toparlıyorum ben çok zor kilo veriyorum ya sinir oldum

image.jpg
image.jpg
Büğün sabah gayet iyiyim ama Öğlen biraz abarttım herlde okuldaydım köfte ekmek aldım yiyenedim Hem ekmekten dolayı hemde TADI hoşuma gitmedi 23 ısırık aldım 2 3 ısırıkta tost yedim tuzlu Çubuk tabi meyvesiz olmaz meyvemide yedim yarım Havuç yarım portakal su an açım aksam yemeğine az kaldı birseyler atıştırayım en iyisi Atıştırma : 2 dilim Ananas

Son düzenleme:
image.jpg
Bu da aksam yemeğim Ebe gümeci (Kömeç ) bir bardak ayran bu sefer dayanamadım 2 ısırık ekmek Şu an ders çalışıyorum yeşil çayımı içiyorum bugun 3 kupa yeşil Çay 2.5 litre su

Sende başarırsın canım kendinden bahsetsene bana
bende çok zor kilo alıp verenlerdenim.24 yaşındayım 165 cm boy 65 kiloyum. geçen sene hamileyken folik asitler hamilelik derken epey bi kilo aldım.bebeğimide kalp atışları durduğu için aldırmak zorunda kaldım.şimdi tekrar bebek istesemde aşırı kilo aldım ve yaş ilerledikçe verilmiyor.şimdiye kadar da hiç kilo verme girişimim olmadığı için ne yapayım bilemedim..

bende çok zor kilo alıp verenlerdenim.24 yaşındayım 165 cm boy 65 kiloyum. geçen sene hamileyken folik asitler hamilelik derken epey bi kilo aldım.bebeğimide kalp atışları durduğu için aldırmak zorunda kaldım.şimdi tekrar bebek istesemde aşırı kilo aldım ve yaş ilerledikçe verilmiyor.şimdiye kadar da hiç kilo verme girişimim olmadığı için ne yapayım bilemedim..
Canım kilon çok normal bence bir kaç kilo fazlan var inş en takın zaman da birseyler Sabiha olursun bende bütün kilolarımı hamilelikte aldım canım 28 kilo aldım ve zor veriyorum yaklaşık 1 senedir vermeye çalışıyorum zorla 10 kilo verdim 2 aydır baya iyi diyet yapıyorum sadece 3.5 kilo verdim sadece daha en az 12 kilo fazlan var hayalim 60 ana hadi bakalım inş

image.jpg
Sabah kahvaltım biraz abartmış olabilirim ana yumurtayı tek yemedim oğlumla beraber yedim 2 dilim ekmek yedim bugun tarçınlı yeşil çayla beraber bugun geç kaktım biraz kahvaltımı saat 10 da yedim 1 litre su

İNŞALLAH CANIM..YOK YOK BAYA ENİME GİTMEYE BAŞLADIM BEN KIYAFETLERDEN BELLİ OLUYO ZATEN..7 KİLO VEREBİLİRSEM SÜPER OLCAK İNŞALLAH :)

Evet bugun spor yapmak için zaman yarattım diyebilirim evi baştan aşağı temizledikten sonra Oğlumu uyutup spor Yaptım ve hırsla Yaptım sonuç 62 dk 900 kalori
image.jpg

Ve su an çok acım aksam yemeğinde kendimi tutabileceğini eminim çünkü ben yemek için yaşamayan yaşamak için sadece yemek yiyen biriyim

image.jpg
Buda aksam yemeğim uzun zamandır marulla cacık yememiştim özlemişim salatalığın mevsimi olmayınca marulla Yaptım cacığı harika oldu...ve kasem baya büyüktü gerçekten tıka basa doydum

Beslenmene hayranım canım yaaaa. Ben de şimdi 60 dakika yapıcam öncesinde 15 dakika step yaptım. Step tahtası aldım A101den.
Canım 60 dakikada 900 kalori süper benim cimri alet sadece 170 kalori gösterdi ama bence en az 500 kalori harcatmistir. Ter bacaklarimdan ayaklarıma damliyodu.

Beslenmene hayranım canım yaaaa. Ben de şimdi 60 dakika yapıcam öncesinde 15 dakika step yaptım. Step tahtası aldım A101den.
Canım 60 dakikada 900 kalori süper benim cimri alet sadece 170 kalori gösterdi ama bence en az 500 kalori harcatmistir. Ter bacaklarimdan ayaklarıma damliyodu.
Şuan acım canım karnımdan ses geliyor ama pes etmeyecem vücüdğmda Leptin hormonunun sentezlendiğini hissediyorum Pes etmek yok

Evet pes etmek yok
Bugün benim beslenme hedefledigim gibi olmadı yine ama yine de çok şükür
Yeşil cayımı içtim spor yapicam 60 kg olucaz ve bi daha verdiğimiz kiloları almiycaz insallah

image.jpg
Evet kızlar pazar günü biraz abarttım ama aksam 6 dan sonra gene birsey yemedim oda MisafirlikteyizBende neler indirdiler neler sabah ki menüm resimde çokkkk abartım ama yumurtayı eşim yapmıştı bide peynirleri yemedim yumurta da var diye saat 1 de az ekmekli döner yedim saat 6 da balık yedim 2 tane ams Kızartma sonra hiç birşey yemedim bide saat 4 gibi Çikolatalı gofret yedim

Back