Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AZMİNE HAYRANIM :) HİÇ PES ETME...KEŞKE BENDE SENİN KADAR İRADELİ OLABİLSEM..HARİKASINSelam kıZlar o depresif halimden kurtuldum çok şükür artık karnım ac gözüm tok ve mutluyum sabah her zaman ki kahvaltı yumurta peynir 2dilşm ekmek maydonoz zeytin tereyağı ve bal hepsi ölçülü bir şekilde kulda 2 kupa yeşil Çay tarçınlı Çay meyve aramızda Havuç ve portakal Öğlen bir tabak bamya yemeği biraz fazlaydı 8 9 Kaşık kadar bir dilim ekmek Aksam saat 5 te 2 Kaşık pirinç pilavı et patetes lahana Karışık türlü sonra hiç birşey yemedim saat 8 de yeşil çY 2 litrede su
Sağol canım bende okadar güçlü Değilim ki arada pes ediyorum bura sayesinde Tekrar toparlıyorum ben çok zor kilo veriyorum ya sinir oldumAZMİNE HAYRANIM :) HİÇ PES ETME...KEŞKE BENDE SENİN KADAR İRADELİ OLABİLSEM..HARİKASIN
bende çok zor kilo alıp verenlerdenim.24 yaşındayım 165 cm boy 65 kiloyum. geçen sene hamileyken folik asitler hamilelik derken epey bi kilo aldım.bebeğimide kalp atışları durduğu için aldırmak zorunda kaldım.şimdi tekrar bebek istesemde aşırı kilo aldım ve yaş ilerledikçe verilmiyor.şimdiye kadar da hiç kilo verme girişimim olmadığı için ne yapayım bilemedim..Sende başarırsın canım kendinden bahsetsene bana
Canım kilon çok normal bence bir kaç kilo fazlan var inş en takın zaman da birseyler Sabiha olursun bende bütün kilolarımı hamilelikte aldım canım 28 kilo aldım ve zor veriyorum yaklaşık 1 senedir vermeye çalışıyorum zorla 10 kilo verdim 2 aydır baya iyi diyet yapıyorum sadece 3.5 kilo verdim sadece daha en az 12 kilo fazlan var hayalim 60 ana hadi bakalım inşbende çok zor kilo alıp verenlerdenim.24 yaşındayım 165 cm boy 65 kiloyum. geçen sene hamileyken folik asitler hamilelik derken epey bi kilo aldım.bebeğimide kalp atışları durduğu için aldırmak zorunda kaldım.şimdi tekrar bebek istesemde aşırı kilo aldım ve yaş ilerledikçe verilmiyor.şimdiye kadar da hiç kilo verme girişimim olmadığı için ne yapayım bilemedim..
Şuan acım canım karnımdan ses geliyor ama pes etmeyecem vücüdğmda Leptin hormonunun sentezlendiğini hissediyorum Pes etmek yokBeslenmene hayranım canım yaaaa. Ben de şimdi 60 dakika yapıcam öncesinde 15 dakika step yaptım. Step tahtası aldım A101den.
Canım 60 dakikada 900 kalori süper benim cimri alet sadece 170 kalori gösterdi ama bence en az 500 kalori harcatmistir. Ter bacaklarimdan ayaklarıma damliyodu.