• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

merhaba canım menülerine pek bakamadım ama sakın bırakma, bazı zamanlar vücut dirençli çıkıyor ve kilo gitmiyor, bir süre sonra sen direnci kıracaksın, beslenmene dikkat ederek tabiki, mesela ben 2 ay boyunca 69-70 arasında gittim geldim, dile kolay 2 ay, ama son 2 haftadır tekrar kilo vermeye başladım, ha birde makarna pirinç mantı gibi gıdalarıda kestim bu arada, ekmek yemiyorum ayrıca...
Bende Öyleyim canım ekmek yemiyorum Dikkat ediyorum çok Ama çok zor kilo veiryorum ama pes etmek yok sonuna kadar desteğin için teşekkürler canım

image.jpg
Bügün çok rahatsızdım kızlar sabah ölecem sandım bütün vücudum ağrıyordu okula bile gitmeyi düşünmüyordum ama Ihlamur filan içtim acilde iğne vuruldum biraz iyi oldum 1 haftadır oğlum Hep hasta uymuyor yorgunluktan ölüyorum artık sonunda grip ve faranjit oldum hiç halim yoktu.Oğluma annem ve kavun validem BAKIYOR kaynanam 2 haftadır Bursa'ya kızının yanına gitti o kadar dedim anne 15 tatilde git diye Oğluma bit tek annem baktı oda 70 Yaşında nasıl bakacak her yeri ağrımaya başladı dayanamadım bende eşimin teyzesine götürdüm bügün orduydu öğleye kadar dersim Allahtan içimdeki duygular karmakarışık Herşeyi bırakıp istiyorum sadece Oğlumu Alıp gitmek ama yapamıyorum sanırım artık patlamak üzüleyim dayanamıyorum bu kadar şeyin Arasında temizlik ev işi atanma isteği ücretli yapıyorum da bide Zayıflamak Mıs nasıl başaracak bu kadar şeyin altından nasıl kalkacağım neyse fazla kafa şişirdim bügün ki menüm sabah yarım simit krem peynir Çay ara: yeşil Çay Öğlen ve aksam menüm resimde başka bitseydi yemedim şimdi de rezene kimyon içiyorum

image.jpg
Öğlen : 4 Kaşık pırasa salata ara : yarım portakal elma aksam : 2 lahmacun salata ayran 5 kupa yeşil Çay 3 litre su

Sevgili günlüğüm erken kalkmaya alışmış ben saat 6 dan beri uyanığım ama keyfim yerinde yatak keyfi yapıyorum oğlum uyanana kadar da devam edecem herldr bu hafta çok yorucu ve hastalıklarla dolu bir haftaydı dinlenmeyi hak ettim su an Boğaz'ım ağrıyor Elmalı Ihlamur Yaptım balla karıştırıp içiyorum ve kadınlar Kulübü'nün keyfini çıkartıyorum

Sevgili günlüğüm erken kalkmaya alışmış ben saat 6 dan beri uyanığım ama keyfim yerinde yatak keyfi yapıyorum oğlum uyanana kadar da devam edecem herldr bu hafta çok yorucu ve hastalıklarla dolu bir haftaydı dinlenmeyi hak ettim su an Boğaz'ım ağrıyor Elmalı Ihlamur Yaptım balla karıştırıp içiyorum ve kadınlar Kulübü'nün keyfini çıkartıyorum
canim 5 kupa yesil cay saglikli mi :KK17::KK17:

Bir zararını görmedim canım ben çok ödemeliyim ancak 3 4 bazen 5 . Rezene kimyon oluyor

image.jpg
Ve su An itibariyle regl oldum sonunda bu sabah tembellikle başladı ama su ana kadar hiç durmadım temizlik il güç derken sabah bir limon sıkıp ılık suyla içtim kahvaltım geç oldu bügün saat 10.30 gibi sonra temizliğe daldım yemek filan derken saat 4 te bir muz yedim saat 6 da bir kase bamya 4 yk pirinç pilavı saat8 de : kestane olmasa iyiydi ama misafirlere yapınc attım ağzıma Gündüz yapıp giyemeyeceğim için bugün aksam yedim bü günlük bu kDar . Relimdeki bardaktan 2 adet içtim

Asasında 2 gündür yoktum ama öyle kaçamak birşey yapmak yediğim Herşeyden az ve ekmeksiz yedim ben sadece ekmeği sabah tüketiyorum Börek türü bir şey olursada 4 5 ısırık Alıp bırakıyorum . Dün ve bügün ayni kahvaltı akşamlarım hafif geçiyor 6 7?kaşık sebze yemeği okadar su tüketimim de iyi en son dün tartıldım76.5

Sabah yumurta peynir domates bir dilim ekmek ara : yarım elma portakal hurma Öğlen : yoğurt sebze yemeği 7 kasık aksam : 5 kasık kısır mercimek Çorbası .bügünlük bu kadar arkadaşlar he Öğlen arkadasın doğum günüydü 3 4 Çatal YAŞ pasta

Bügün 2014 yılının son günü bu yıl bana iyi gelmedi sanırım memnun Değilim halimde yeni yıldan kadınlar külübü beklentim eski güzelliğime ve eski çekiciliğine tekrar kavuşmak Zayıf ve bakımlı bir yeni yol diliyorum

Bügün 2014 yılının son günü bu yıl bana iyi gelmedi sanırım memnun Değilim halimde yeni yıldan kadınlar külübü beklentim eski güzelliğime ve eski çekiciliğine tekrar kavuşmak Zayıf ve bakımlı bir yeni yol diliyorum

Suana kadar herşey yolunda gitti yemek olarak abartığım hiç birşey yok umarım aksam ve gecede böyle biter ama kararlıyım sadece aylardır yemediğim cinsten yiyeceğim okadar .bu sene ailemle geçireceğim yılın ilk günü Allah hiç Ayırmasın sevdiklerimi

Suana kadar herşey yolunda gitti yemek olarak abartığım hiç birşey yok umarım aksam ve gecede böyle biter ama kararlıyım sadece aylardır yemediğim cinsten yiyeceğim okadar .bu sene ailemle geçireceğim yılın ilk günü Allah hiç Ayırmasın sevdiklerimi

Amin canım 2015 inşallah bizim için incecik ve çıtır çıtır olur....

Dün ailemle beraber bir gün dü pek mutlu Olduğum söylenemez ama gene de çok şükür . Dün seçim Yaptım yemekler Arasından tavuklu bulgur pilavı yedim 4 kasık 3 4 kasık da kuru fasülye gece ise baklava yas pasta çerezler kolalar ve cipsler Arasında ben sadece 10 ta ne Çerez bir tabak cips ve bir Yudum kolayla bitirdim keşke hiç yemeseydim ama bunu da başarı sayıyorum

Bügün yediklerime bende inanamıyorum aksama kadar herşey normaldi ablam geldi aylardır yemediğim Kızartma ve mücverhiç durmadan yedim sanki bir patlayan bomba gibi hiç doymak bilmedim Yedikten sonra pişman oldum ama yerken asla zaten gıdım gıdım kilo veren ben bu patlama hiç iyi olmadı ya gerçekten uzun ve ince beni m yolum

Evet sabah 8 sen aksama kadar temizlikçi Kadınla cam kapı halı demeden heryeri tertemiz Yaptık Öldüm derken anlamlarla eşimle alışveriş merkezine gittik bide saat 10 na kadar Yürüdüm sonra kendimle mücadelemin sonunda kaybettim ve Hamburger patetes yedim 2 gündür ne oluyor anlamadım ana bu hafta 7 gün spor yapacam kesin telafi edecem inş şuan o kadar yorgunum ki anlatamam kızlar yarın full dinlenecem

Günaydın kızlar bugun dinlenmeye geçmesini istediğim bir gün 4 günlük tatilde hiç dönlenedim.bide kafam bozuk biraz eşim 2. Çoçuk konusunda tutturdu arada YAŞ farkı Olmasın diye ben istemiyorum daha hazır Değilim ben bedenen hemde ruhen ne yapacağımı bilmiyorum oğlum daha 17 aylık

Yanlızların kadını bügün iyi dinlendim ama hala yorgunum nedense insanlar ne güzel kilo veriyor bir gün yemiyor tartıda -500 Görüyor ben yatımkilı vermek için günlerimi harcıyorum kıskanıyorumkuzlar sizi gerçekten

Canım sen de gayet güzel gidiyorsun. Bebek için de eşini destekliyorum. Madem 2. Çocuk fikriniz var fazla ara vermemek daha mantikli hem ikisi birlikte büyümüş oluyor.

Back