Benim tatlıya pek aram yok zaten canım benim dayanmadığını hamur işi ama ona da dayanır oldum en azından evde Yapmıyorum artık dısar Dada tadına bakıp yemiyorum ama tamamen kesemedim hayatımdankeşke bende şu tatlılardan pastalardan uzak durabilsem.10 kilo fazlam var 2 gün dikkat ediyorsam 3.gün lüpür lüpür yiyorum malesef.2 yıl önce doğum kilolarımı tamamen vermiştim ama gelendi gidendi o mamalar yapılıyo hep onlardan kilo alıyorum.bir kez başardım inşallah yine veririm
benım vücutta takıldı bu ara cnm ama dogru yoldayız pes etmek yok yola devam o eşine inat azmet zayıflaGünaydın kızlar karnım boş gözüm tok bir gün bugun. kilolar gitmese de ben vazgeçmiyorum vazgeçmeyecem Elbet vücudum pes edecek ve en çok sevdiği yağlarından Ayrılma vakti gelecek bende o günü sabırsızlıkla bekletiyorum eski 64 kilo Olduğum günler bile geride kalacak eşim Demişti sen 60 kilo olmazsın diye bakacaz ve görecez zamanla herşey olur
Merhaba arkadaşlar kendimi bırakmamak için zor tutuyorum ve bırakmayacağım kilo yavaş verince motivem Düşüyor haftada 3 4 kilo verenler var aramızda ben 1 ayda 2.5 kilo sadece nasıl gidecek bu kilolar gerçekten dikkat ediyorum hareketimi arttırdım haftada 2 3 gün ekiptik bisiklete biniyorum 5 ki bitki Çayı yeşil Çay tarçınlı. İçiuorum en az 2 litre su içiyorum neden bu kadar yavaş metabolizmam benim ne sucum var yiyip kilo almayanlar dan.benim gibi olan var mı
Bu öğlende aynı ıspanak yoğurt yedim okulda yedim için Düzgün foto çekmedim ama aynı ölçülerle yedim
Menülerin nasıl canım sence çok mu yiyorum hala kilo veremedim ve hemen doyuyorum Anlamadığım ekmek hiç tüketmiyorum hamur işi desen günde en fazla 2 ısırık mutlaka karşıma çıkıyor
arada oluyor canım.. önemli olan durabilmekEvet kızlar bügün serbest Gündü benim için sabah doktora gittim kahvaltım gecikti biraz Öğlen ise ablamla gezdik biraz ve uzun zamandır yemediğim Hamburger ve patates yedim ve aksama birşey yemem diyordum ama aksamda dayanamadım Börek yedim bügün benim için tam bir fiyaskoydu ama bence metabolizmam şaşırmıştır herldr
Uçuyorum durmak ne ki!arada oluyor canım.. önemli olan durabilmek
haaaaaayyyyııııııırrrrrrrrrr DUR!!! HEMEN DUR!!! NE YEDİYSEN BİTTTİ TAMAM ARTIK DUR!!!Uçuyorum durmak ne ki!
Durdu m zaten yediklerim bana en az 3 hafta yeter canımhaaaaaayyyyııııııırrrrrrrrrr DUR!!! HEMEN DUR!!! NE YEDİYSEN BİTTTİ TAMAM ARTIK DUR!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?