- 24 Temmuz 2013
- 4.349
- 4.548
- 448
içindeki duygusal açlık mı yoksa sen mi patronsun? işte durup durmamak buna baglı.. durmaya sen karar vermelisin,o degilDurdu m zaten yediklerim bana en az 3 hafta yeter canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içindeki duygusal açlık mı yoksa sen mi patronsun? işte durup durmamak buna baglı.. durmaya sen karar vermelisin,o degilDurdu m zaten yediklerim bana en az 3 hafta yeter canım
Ben durdum canım çünkü hala yiyebllirdim ama durdumiçindeki duygusal açlık mı yoksa sen mi patronsun? işte durup durmamak buna baglı.. durmaya sen karar vermelisin,o degil
canım benim geçmiş olsun… moralini bozma.. yarın daha güzel olucak.. bir de hata yapsanda telafisi oldugunu unutmaBu Günlerden hüzün sanki hiç enerjim yok sahip Olduğum okadar şey varken sebepsiz mutsuzum kolumu kaldıracak halim yok hadi Hayırlısı umarım yatın farklı bir sabah olur oğlum 2 gündür hasta gece uyku yok sabah 6.30 ayaktayım gece yatana kadar ayaktayım pilim bitmiş su an
merhaba ardaslar sayfama fazla ziyaretçi gelmese de ben azimle paylasmaya çalısıyorum ben zor kilo veren biriyim nerdeyse 1 sydır hiç kilo vermedim dikkat etmem rağmen buda benim hevesimi kırıyor ayda 10 kilo veren insanlar bile varken bizim bu sucumuz nedir .gittiğim her yerde yiyeceklerin tadına bakıp bırakıyorum yada hiç yemiyoruz çok az kaçamaklarım oluyor oda gündüzleri aksamları agzıma bir lokma bile koymuyorum ekmek sadece kahvaltı da yiyiorum yeşil çay içiyorum su en az 2 litre tüketiyorum daha ne yapmam lazım anlamadım eski yedimlerimin yarısından azını yiyiorum bir yol söyleyin bana arkdaslar çok çaresizim yaza kadar 60 olmak isitiyorum