• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

Günaydın kızlar bügün pazar dünü telafisini yapmam Lazım bügün onun için dikkat etmem lazım

Evet günü iyi kapattım sanırım bugün kü menüm sabah Peynirli tost domates Salatalık zeytin ara: tarçınlı süt Öğlen : 1 kase mercimek Çorbası aksam : Patlıcan yemeği ayran saat 8 de bir ısırık baklava

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    133,6 KB · Görüntüleme: 68
Bügün biraz abarttım gene sabah bir dilim ekmek kasar domates Salatalık ara:yeşil Çay tarcın biberiye mandalina yarım portakal Öğlen : Patlıcan yemeği 7 kasık bir kase yoğurt Ara: yeşil Çay saat 4 te bir tabak kısır ve dayanamadığım ve pişman Olduğum bir tabak makarna salçalı sonra hiç birşey yok Ama nafile ben bu akıldan zor kilo veririm ah ah

Bu Günlerden hüzün sanki hiç enerjim yok sahip Olduğum okadar şey varken sebepsiz mutsuzum kolumu kaldıracak halim yok hadi Hayırlısı umarım yatın farklı bir sabah olur oğlum 2 gündür hasta gece uyku yok sabah 6.30 ayaktayım gece yatana kadar ayaktayım pilim bitmiş su an

Bu Günlerden hüzün sanki hiç enerjim yok sahip Olduğum okadar şey varken sebepsiz mutsuzum kolumu kaldıracak halim yok hadi Hayırlısı umarım yatın farklı bir sabah olur oğlum 2 gündür hasta gece uyku yok sabah 6.30 ayaktayım gece yatana kadar ayaktayım pilim bitmiş su an
canım benim geçmiş olsun… :nazar: moralini bozma.. yarın daha güzel olucak.. bir de hata yapsanda telafisi oldugunu unutma ;)

Vah vah seni umut musun günlüğüm başka bir sayfaya bakıyordum da 2 gündür tekrar spora başladım Dün 409 kalori bügün 600 kalori

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    111,3 KB · Görüntüleme: 41
image.jpg Bügün sabah :peynirli tost domates Salatalık zeytinAra: yeşil Çay yaRım Havuç portakal Öğlen : mercimek salatası 3 eti mek Aksam yaprak sarmaSı 15 tane ince sarılmış büğünlük bu kadar sporda yok su da az içtim mercimek salatasını herkese tavsiye ediyorum hiç açlık hissetmedim Çok doyurdu beni

An itibariyle kahvaltım saat 9:00
image.jpg
tazecik yeşillikler köy yumurtası köy peyniri bahçemizde kî kayısıları (kurumuş ) rezene kimyon daha ne oldun güne harika başlamak böyle birşey ÖRenek olsun herkese

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    116,6 KB · Görüntüleme: 81
image.jpg
Öğlen okulda kısır Yaptım da ekran bulunan 7 8 kasık ben Yarısı yedim arkadaşlar çok güzeldi valla aksam ise saat 5.30 da 3 kasık bulgur pilavı sebzeli tavuk Fırında (annemlerdeydim )

merhaba ardaslar sayfama fazla ziyaretçi gelmese de ben azimle paylasmaya çalısıyorum ben zor kilo veren biriyim nerdeyse 1 sydır hiç kilo vermedim dikkat etmem rağmen buda benim hevesimi kırıyor ayda 10 kilo veren insanlar bile varken bizim bu sucumuz nedir .gittiğim her yerde yiyeceklerin tadına bakıp bırakıyorum yada hiç yemiyoruz çok az kaçamaklarım oluyor oda gündüzleri aksamları agzıma bir lokma bile koymuyorum ekmek sadece kahvaltı da yiyiorum yeşil çay içiyorum su en az 2 litre tüketiyorum daha ne yapmam lazım anlamadım eski yedimlerimin yarısından azını yiyiorum bir yol söyleyin bana arkdaslar çok çaresizim yaza kadar 60 olmak isitiyorum

image.jpg
Sabah ve aksam menüm Öğlen ise 4 kasık rv yoğurdu 4 kasık bulgur pilavı 4 kasık sebzeli tavuk türlüsü 3 kupa yeşil Çay 2 litre su

Ben hala pes etmeden yazıyorum günaydın ey dünya günaydın bana ait olmayan kilolarım beni Bırak attık ben senden vazgeçtim sende benden vazgeç

Regl olmama 1 2 gün var iştahım çok acik Öğlen dayanamadım tost yedim ben beyaz ekmek hemde yarım ekmek bir dilim ıspanaklı Börek ama aksama pırasa Yaptım onu yiyeceğim . Boğaz'ım ağrıyor basım bütün vücüdum hiç Haşim yol üstünE oğlum da hasta hepsi bir arada nokta com

image.jpg
Sabah ve aksam menüm (7 kasık pırasa 4 kasık yoğurt ) Öğlen ise yarım ekmek tost ne yazık ki 3 kupa yeşil Çay 2 litre su

Bügün çok hastayım arkadaşlar sabaha kadar uyumadım Boğaz'ım basım bütün vucudum ağrıyor farenjitim Var okula gidemrcektim haldeydim ana mecburen gittim iğne filan vuruldum acilden şimdi daha iyiyim sabah simidim 4 te birini yedim bide Çay okulda yedim . Sabah kalktığımda Elmalı ıhlamurla Ballı Çay hazırladım kendime 2 büyük kupa içtim

merhaba ardaslar sayfama fazla ziyaretçi gelmese de ben azimle paylasmaya çalısıyorum ben zor kilo veren biriyim nerdeyse 1 sydır hiç kilo vermedim dikkat etmem rağmen buda benim hevesimi kırıyor ayda 10 kilo veren insanlar bile varken bizim bu sucumuz nedir .gittiğim her yerde yiyeceklerin tadına bakıp bırakıyorum yada hiç yemiyoruz çok az kaçamaklarım oluyor oda gündüzleri aksamları agzıma bir lokma bile koymuyorum ekmek sadece kahvaltı da yiyiorum yeşil çay içiyorum su en az 2 litre tüketiyorum daha ne yapmam lazım anlamadım eski yedimlerimin yarısından azını yiyiorum bir yol söyleyin bana arkdaslar çok çaresizim yaza kadar 60 olmak isitiyorum

merhaba canım menülerine pek bakamadım ama sakın bırakma, bazı zamanlar vücut dirençli çıkıyor ve kilo gitmiyor, bir süre sonra sen direnci kıracaksın, beslenmene dikkat ederek tabiki, mesela ben 2 ay boyunca 69-70 arasında gittim geldim, dile kolay 2 ay, ama son 2 haftadır tekrar kilo vermeye başladım, ha birde makarna pirinç mantı gibi gıdalarıda kestim bu arada, ekmek yemiyorum ayrıca...

Back