Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım 40 dk foto cekicem sana söz verince yapıyorum spor. Ama bi türlü 74 ten inemiyorumEvet canım senden ses çıkmayınca bende koptum yarın tekrar başlayalım aslında ben kaçırmıyorum gene fazla dikkat ediyorum ama veremedim bu hafta adetim yeni bitti belki Ondandır . Var musun bugun 40 dk binelim
Çok geç oldu canım benim uykum geldi sabah 6 da kalkıyorumTamam canım 40 dk foto cekicem sana söz verince yapıyorum spor. Ama bi türlü 74 ten inemiyorum
canım moralini bozma ayda 2 buçuk kilo gayet idealMerhaba arkadaşlar kendimi bırakmamak için zor tutuyorum ve bırakmayacağım kilo yavaş verince motivem Düşüyor haftada 3 4 kilo verenler var aramızda ben 1 ayda 2.5 kilo sadece nasıl gidecek bu kilolar gerçekten dikkat ediyorum hareketimi arttırdım haftada 2 3 gün ekiptik bisiklete biniyorum 5 ki bitki Çayı yeşil Çay tarçınlı. İçiuorum en az 2 litre su içiyorum neden bu kadar yavaş metabolizmam benim ne sucum var yiyip kilo almayanlar dan.benim gibi olan var mı
çok şükür canım tskler desteğin için int bu ayda o kadar veririmcanım moralini bozma ayda 2 buçuk kilo gayet ideal
diyetisyenle de bunu öneriyor
haftada 3 4 kilo verenler ayniyla geri alıyor
Ben de bi ara 5 te 5 diyeti yaptım ama tabi ekmek vs ekledim tartida 3 kg verdim görünüyordu normal beslenmeye başlayınca hoop geri geldi
Velhasıl önemli olan sağlıklı bi şekilde ve kalıcı kilo vermek.
Bi de herkesi bünyesi bir değil malesef
bi arkadaşla spor salonuna yazılmıştık 1 ay geçmeden diyet de yapmadığı halde süper kilo verdi ben dikkat ettiğim halde veremedim. Troit etken tabi ama yine de kilo verebiliyoruz çok şükür
Aynen canımhepinize kolay gelsin az yemek çok hareket hepsi bu
Eki Görüntüle 1330282 Merhaba bugun toplu Paylaşım yapıuorum sıra Karışık ama kısaca Sabah: 1 yumurta Omlet (pulbiberli) peynir (köy peyniri ) domates 7 tane zeytin 1 dilim ekmekbüyük bardak bitki Çayı (r y b f m t) ara : yatım Havuç. Öğlen : 4 5 Kaşık pirinç pilavı haşlanmış tavuk Ara : büyük kupa Bitli Çayı aksam : büyük bir kase salata ( yok yoktu ) 4 kasık sebze yemeği 4 kasık yoğurt ve günü bitirdim sabah öğün Hariç ekmek yemiyorum
Öğretmenim canımçok iyi olmuş bence bugünün branşın ne canım?
Katılabilirsin canımgeç oldu ama bende katılabilirmiyiiimmm
keşke bende şu tatlılardan pastalardan uzak durabilsem.10 kilo fazlam var 2 gün dikkat ediyorsam 3.gün lüpür lüpür yiyorum malesef.2 yıl önce doğum kilolarımı tamamen vermiştim ama gelendi gidendi o mamalar yapılıyo hep onlardan kilo alıyorum.bir kez başardım inşallah yine veririmMerhaba arkadaşlar birkaç gündür kendimi çok halsiz hissediyorum bugun saat 5 ten sonra ağzıma hiç birşey koymadım canım da çekmedi zaten dünden yaptıgım piramid pastanın tadına bile bakmadım bu beni çok mutlu ediyor bugünlük Kapanış bu kadar iyi gecelrt