Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

Şu anda hiç olmadığım kadar hafifim kuş gibiyim aksam sadece tarçını süt içtim ve bu kiloda olmama rağmen karnım dümdüz

Sabah kahvaltım ara: tarçınlı süt Öğlen : mantı Çorbası

Bugünlük sporum 50 dk 637 kalori hiç yoktan iyiyim bu kadar şeye göre kilo veririm çok az ya gitmiyor yapıştı kilolar

Hani nerelerdesin

Aksam yemeğim biraz erken yedim ama açım hala doymadım umarım bügünde tutarım kendimi yemem hadi bakalım görecez

Kendimi bügün çok yanlız hissediyorum nedense canım da çok sıkılıyor ev sahibimi çok özledim onunla kahvelerimizi sohbetlerimizi çokkkkkkkk özledim . Neden bu kadar kolay unutur insanoğlu anlamam insan gönülden bağlandığını bu kadar kolay unutur mu ? Demek ki gönülden bağlanmsmıştır

anlamadım ki ne oldu? anlat :)

Bayadır yazmıyorum burada bugun sabahtan beri temizlik yapıuorum Öldüm ya. Ya ben neden zayıflaya mıyorum offf

Bayadır yazmıyorum burada bugun sabahtan beri temizlik yapıuorum Öldüm ya. Ya ben neden zayıflaya mıyorum offf
slm cnm spor yapman çok güzel fakat menulerınde pilav ve patates var genelde onları bir süre kesersen daha güzel zayıflayacagına emınım basarılar

Selam canım
Ben de yazmıyorum bi süredir benim salata işi yalan oldu
Off hep böyle bi türlü dediğimi yapamıyorum sporu da aksattım geçen hafta
Napsak yaaa bi yerlerden başlamak gerek yada ben zaten hep başlıyorum da istikrari saglayamadim bi turlu

Evet canım senden ses çıkmayınca bende koptum yarın tekrar başlayalım aslında ben kaçırmıyorum gene fazla dikkat ediyorum ama veremedim bu hafta adetim yeni bitti belki Ondandır . Var musun bugun 40 dk binelim

slm cnm spor yapman çok güzel fakat menulerınde pilav ve patates var genelde onları bir süre kesersen daha güzel zayıflayacagına emınım basarılar
Evet Haklısın çalıştığım için annemlerde ne varsa onu yiyorum bazen eşim pilav hastası yapıyorum mecbur ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…