45 dk bindim canım ben birşey yemedim aksam süt içtimÇok guzel canım 600 kalori
kaç dakika kullandın yaa ben her gün 40 dakika en az.
Şimdi salatami yedim bol limonlu zeytinyağı da kattim ama acım şu an
Hani nerelerdesinSeni okurken kendimi okur gibi oldum bende dogum kilolarimi veremiorum
1yasinda oglum var hamile kaldigimda 59 kiloydum doguma gitigimde 80kiloydum
Eger istersen sana yoldaslik ederim cunki inan benimde motive olmaya ihtiyacim var cunku uzulince sinirlenince yemege saldiriyorum .boyle cok mutsuzum anlican
anlamadım ki ne oldu? anlat :)Kendimi bügün çok yanlız hissediyorum nedense canım da çok sıkılıyor ev sahibimi çok özledim onunla kahvelerimizi sohbetlerimizi çokkkkkkkk özledim . Neden bu kadar kolay unutur insanoğlu anlamam insan gönülden bağlandığını bu kadar kolay unutur mu ? Demek ki gönülden bağlanmsmıştır
Aman canım çok sıkıldı biraz anlatım işte bunaldım heraldeanlamadım ki ne oldu? anlat :)
slm cnm spor yapman çok güzel fakat menulerınde pilav ve patates var genelde onları bir süre kesersen daha güzel zayıflayacagına emınım basarılarBayadır yazmıyorum burada bugun sabahtan beri temizlik yapıuorum Öldüm ya. Ya ben neden zayıflaya mıyorum offf
Evet canım senden ses çıkmayınca bende koptum yarın tekrar başlayalım aslında ben kaçırmıyorum gene fazla dikkat ediyorum ama veremedim bu hafta adetim yeni bitti belki Ondandır . Var musun bugun 40 dk binelimSelam canım
Ben de yazmıyorum bi süredir benim salata işi yalan oldu
Off hep böyle bi türlü dediğimi yapamıyorum sporu da aksattım geçen hafta
Napsak yaaa bi yerlerden başlamak gerek yada ben zaten hep başlıyorum da istikrari saglayamadim bi turlu
Evet Haklısın çalıştığım için annemlerde ne varsa onu yiyorum bazen eşim pilav hastası yapıyorum mecbur yaslm cnm spor yapman çok güzel fakat menulerınde pilav ve patates var genelde onları bir süre kesersen daha güzel zayıflayacagına emınım basarılar
sen bilirsin cnm az yersen sorun yokEvet Haklısın çalıştığım için annemlerde ne varsa onu yiyorum bazen eşim pilav hastası yapıyorum mecbur ya
Ama baktım canım fazla yemiyorum pilav ama gitmiyor kilolar gıdım gıdım veriyorumsen bilirsin cnm az yersen sorun yok
bazen takılmalar oluyor bence pes etme kazanan biz olacagızAma baktım canım fazla yemiyorum pilav ama gitmiyor kilolar gıdım gıdım veriyorum
Bu aralar durgunnasıl gidiyor kızlarrr :) bakim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?