Uzun Bir Ayrılık Süreci

keşke seneryo olsaydı.
Ya bırahhh

Yok doğulu aile yok mafya cart curt derken biranda taciz eden adama kons yapma teklifi, yok birbirimize ‘veda’ gecesi, en ilginci de evde onca insan varken o doğu kültürlü erkeğin tek bir kadınla akşamlara kadar süren kahvaltı sefası!
Terlikleri de unutmayalım

O bana yıllarca boşan gel dedi de işte bir kere kendini acıtmadan, yaralamadan anlamıyor insan
İlla dizlerini kendin kanatacaksın

Ben ne okudum ya
İns fakedir
Eve kadın arkadas getirilmesine ona özel hizmete sasırırıyırdum ki daha fenası varmıs.
Cilve yap telefon yenileyelim nedirr adam sizi resmen pazarlamaya calısıyor ne evliliği ne acısı yuhhh

Fazla tık alayım derken tadını kaçırmışsınız hikayenin :) Yine de yapayım yorumumu adam pezevenk adayı baya kelli felli. Ne süreci ne vedası bilmemne olmaya niyetiniz yok herhalde bu yaşta. Oturun annenizin evinde işte.

Bu arada o şak diye tayin isteyip ailenin yanına gidilen sektör ne onu çok merak ettim süpermiş

Ne bu, 1984 çakması uyarlama falan mı?
Replika korku hikayesi mi?
Bu kişi koca değil de şey olmasın, hani baş harfi p olan herifler olur ya, ondan.

İnanmadım. Doğruysa da kocasının kendisini pazarlama amacı taşıdığını düşünen birinin boşandığı için canından can gitmesine üzülmedim.

İnanmadım. Doğruysa da kocasının kendisini pazarlama amacı taşıdığını düşünen birinin boşandığı için canından can gitmesine üzülmedim.
canımdan can gitmesi eşime olan sevgi vs değil aslında
18 yaşında bir aptallık yaptım, doğru yanlış gözüm orada açıldı ve kaybettiğim yıllarım var

Gelecek kaygısıyla içim sızlıyor, toplumun dul kadın yaftalamaları falan ile uğraşmak zorunda kalmamla vs

5 temmuz 2021 il dışı MEB Personeli tayin istemenin son günüydü. Yani biliyorum şöyle bakınca, dışarıdan bakınca bana da çok garip ve zor geliyor ama. Malesef ailelerin isteği dışında evlendiği için "kendim ettim" diyor sanırım insan. Bir zaman sonra düzelir diyorsun, bu benim kaderim diyorsun, geri dönersem kendin halt ettin diyecekler diye korkuyorsun. Canına tak etmeden dönemiyorsun işte. Annemlerin bu kadar normal bir durum, olması gereken bir süreç gibi karşılayacaklarına inansaydım, çeker miydim bunları. yakın çevremden insanlara anlatamadım, konuşamadım onlarla hiç zaten annem de bunların onda birini anlatmadı tanıdıklara, denediler yapamadılar dedi geçti. Ama insan kendiyle hesaplaşırken bir an dökmek istiyor içini. keşke not defterine falan yazıp rahatlasaydım.

Döndüğümde bu kadar sıcak ve anlayışlı bir ortamı ben aklımın ucundan bile geçirmemiştim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…