Uzun Bir Ayrılık Süreci

Okurken elim ayağım titredi bu ne böyle hangi Adam eşinin başkasına cilve yapmasını ister bu resmen ahlaksızlık sizin bedeninizden menfaat sağlamaya çalışmış en kibar deyimle, ve buna rağmen nasıl acı çekiyorım diyebiliyorsunuz anlayamadım iyi eşler olamadık doğru bi kadın olamadım yazmışsınız da onun doğrusu sizi çıkarları için kullanmakmış yani iyiki doğru olmamışsınz pes diyorum

Bu ilişki bittiği için üzüldün mü gerçekten ?
Bir telefon için karısını gözden çıkaran 1 ev verse anasını kızını gözden çıkarır hatta kendini
Aklını başına al git şükür namazı kıl yada neye inanıyorsan artık onu yap

Ya toplumun .................. kendine gel

18-23 yaş arası bu kadar çok şey yaşandıysa, geri kalanda neler neler yaşanacak acaba yazarsan sevinirim valla buraya sürekli..Okuruz öyle ağzımız açık...Ben 18 yaşında ünv 1.sınıf dersleriyle başetmekten başka bi halt düşünmüyordum ya...Arada bi de 2 cocuk yapmamıssın ona şaştım

Gençlikte alınan sağlıksız kararların sonuçları. Kurtuluyor olmanıza şükredip yeni hayatınız için umutlu beklentiler içinde olmanız lazım.

Eşiniz fiilen aldatmış, sizi pazarlamaya çalışmış, aileler yarışa girmiş, eş kişisi muhtemelen mahkemede kullanılmak için sizi kötü gösterecek deliller toplama derdinde. Hamile bırakıp kendine mahkum etmeye çalışan bir tipe de benziyor.

Hala daha çok gençsin. Evlenmemiş olsan yaşıtın çoğu gencin yaşadığı yanlış ilişkiden çok bi farkı yok. Burada seni hor görenler yargılayanlar olmuş evet yaptığın akıllı işi değil ama bu şekilde aptalca şeyler yapan başka arkadaşlarım da oldu tek fark tabi evlenmediler. Merak etme her yanlıştan bir dönüş vardır toplumun ne dediği önemli değil bir sürü etrafımda boşanan oldu bi akrabam da 18 yaşında çok severek fln evlendi niye bukdr erken evlenio dedik sonra boşandı çocuğu da yoktu oun da. Sonra daha yaşını başını almış bi adamla evlendi çalıştığı iş yerinde tanışmıştı, şimdi çok mutlu 2 çocuk fln yaptı. İnan bana zaman her şeyin ilacı. Anlıyorum seni çünkü küçük yaşta birine güvenmişsin mutlu olmayı hayal etmşsin olmamış bu yaşında hayal kırıklığından dolayı bile üzüntü yaşıyo olabilirsin kendini üzüldüğün için de suçlama sadece adama tekrar güvenme ve bu evliliği bir şekilde bitirip önüne bak.

Avukatınızı değiştirin. (pardon maille ulaşıp veda gecesi geçirmenizi isteyenin avukat olduğunu sandım ikinci kez okuyunca eşiniz olacak adamın böyle bir teklif yaptığını anladım. Benim hatam kusura bakmayın)

Valla film senaryosu gibiydi. Bu genç yaşınızda neler yaşamışsınız. İnşallah sorunsuz boşanırsınız ve kendi hayatınıza bakarsınız. Çok şükür çocuk olmamış zira bu adamdan çocuk olması hala bağınız anlamına gelirdi.

Enteresandır bu aralar karılarını pazarlamaya meyilli erkekleri çek duyuyorum. Ahir zamanda yaşıyoruz geeçekten..Allah sonumuzu hayretsin
Ben neden üzüldüğünüzü anlamadım hala seviyormusun bu adamı?yada sana sunduğu komfor alanından mi vazgeçmek istemiyorsun
Konfor alanımdan kastım evlisin kocan başında ya hani kimse karışmıyor hayatına kimse bişey demiyor ...bumu yani?

Ben kolay kolay boşan demem ama SEN BOŞAN !!!

Yani bu kadar sana zarar veren evinin içinde gözünün önünde başka kadınlara terlik taşıyan seni aldatmaya çalışan buda yetmezniş gibi bir telefon uğruna karısını başka adamlarla birlikte olmaya zorlayan bu adam bozuntusu için mi nefesin daralıyor senin? .umarım boşanmışsınızdır anladığım kadarıyla devlet memurusun.Senin maddi olarakda kimseye ihtiyacın yokki ailene bile. Hatta bence ailen bu adamdan kurtulduğun için sevinmişerdir

Yaşlı adama cilve yap bana tlf aldıralım derken canımdan can kopmuyor da boşanınca mi kopuyor!

Eşim mükemmel biri değil ama o kadar da aşağılanması gereken bir erkek asla olamaz.
Ya Allah aşkına yaşamadığınız şey kalmamış daha ettiğiniz laflara bakın. Kendinizde misiniz? Adamın size daha ne yaşatması gerekiyor hala aşağılık biri değil diyorsunuz . Tamamını okumadım boşan bu adamdan bu ş*refsz seni her yola sokar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…