Uzun bir aradan sonra,garip bir hikayeyle döndü Jasse

Adamla facebook'tan görüşüyormuşsunuz. Muhabbet arasında geçen sene facebook'ta düğün resimlerini gördüğünüzden bahsedebilirsiniz. Bu kadar paylaşımın, beraber vakit geçirmenin arkasından bence sormanız değil, sormamanız garip kaçar. O sizin tüm profili incelemiş, size soruyormuş bura neresi, buraya ne zaman gittin diye, sizin de onun profilini incelemiş olmanız şu durumda garip kaçmaz.

İyi de adamla bu vakit geçiriyorsunuz, bir sürü ortam oluşmuş, adam bayağı size yürüyor , "ben seni evli sanıyordum" demek çok mu zor?

Canim bu dedigini cok iyi biliyorum. Bir Italyan arkadas bana tanistigimizda inanilmaz derecede abuk bir soru sormustu ve ben gercekten bilmedigi icin ciddi sordu sandim ama baska hir Italyan arkadasa bu sorudan bahsettigimde bana "bal gibi iyi biliyor tamamen senin sinirlerinle oynamaya yonelik bir soru" dedi.

Bu konu saka gibi

zamanında evli biriyle siz de evliyken ilişki yaşamış biri olarak bu konuya yorum yapma konu sahibini eleştirme hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz
kendi kendime yapma jessey açma eski konuları diyorum ama sizin gibileri görünce dayanamıyorum

bizdeki bir Almanya da bir Türkiye de iki hanımlı hacı amcalara dönmesin olay ,baya samimiyetiniz var malum evliliğini direkt sormalısın.

Size adresi vermediğin de şaka yollu, eşin mi kızar yoksa adres verdiğin için brother deseydiniz hiç bu ikileme gerek kalmazdı.

Bu kadar yakinlastin ama " evli misin" diye sormadın...
Çok ilginç

Erkek erkektir işte. Nereli olduğunun önemi yok malesef. Bana hiç güven vermedi bu adam bence boşanmamış direk sormanızı tavsiye ederim. Resimler vardı kaldırmışsın evliliğin bitti sanırım falan deyin.

Turkiye de kanka ayagina yuruyen erkek kesiminin İtalyadaki sisterci ayagi bence. Elinizi tutuyor, sariliyorsa yani aranizda bir yakinlik varsa medeni durumunu sorabilirsiniz bence. Ama bana evliligi devam ediyor gibi geldi. Fotograflari gizlemis olabilir. Birde facebookta ortak arkadAs olayini kapatabiliyorsunuz mesela benim hesabimda sizin ve x'in arkadas olarak ekli oldugunu dusunun, ortak arkadas ozelligini kapadigimda x'in profiline baktiginizda beni gormezsiniz. Biseyleri gizlemek bu kadar basit

Alacağın cevaptan korktuğun için mi evli olup olmadığını sormadın? Evet dese ikiniz de sister ayağına böyle rahat olmayacaksın. Hadi ama yeme bizi
Evli olup olmamasını geçtim , adam her limanda bi flörtüm olsun kafasında belli değil mi sence? Kendini kullandırtma.

Kendinizi kandırmaktan vazgeçin . O sizin face fotolarinizi ayrıntıya kadar bakıp şura nere si diye soruyor ama siz sormuyor sunuz. Hiç olmadı madem abi gibi görüyorsun birdahakine eşini de davet edip abisinin esiylé tanismak istediğini sorsaydin. İstesen çok rahat öğrenirdin.
Ayrıca italyan kültürü ile Türk Kültürü benzerlik gösteriyor eşi duyarsa saçlarını savuruverir.
ŞuNada değinmeden gecemicem çok akıcı yazmissin merakla okumadim değil

Hiç birden bire konu açmaya gerek yoktu ki medeni durumunu sormak için. Zaten adam açmış. Niyetini ortaya dökmüş. Siz de kafanızdaki soru işaretlerini sorarak devam ettirecektiniz konuyu.
adam bana senle sevgili olsak seni öpsem halkın tepkisi ne olur diye sordu
Bu sözün üzerine, halkımızı bilmem ama eşinizin tepkisi hiç iyi olmazdı der gülerdiniz.
Nereden çıkardın deseydi face de gördüm derdiniz. Sonra özel durumunu anlatarak devam ederdi konuşma. Siz de öğrenirdiniz gerçekleri.
eğer bir gün seninle evlenmeye karar verirsek bu problem olur ama arkadaş olursak ailem için sorun yok tarzı bir şeyler yazmış.
Gezelim, eğlenelim, her türlü ilişkiye de varım ama evlenmeyi düşünmek yok mesajı vermiş.

Bence adam onun evli olduğunu bildiğinizi anladı. Bile bile bir şeyler yaşamak istediğinizi düşündüğü için size bu soruları soruyor.
Faceden eşini neden sildi kısmına gelirsek görüştüğü başka bir kadının bu tür şeylerden rahatsız olduğunu öğrendi ve gizledi bir seçenek. Başka bir seçenek araları bozuldu, boşandı ve sildi.

Bu kadar yakın bir ilişkide açık açık sormaya da hakkınız var. Neden çekiniyorsunuz? Adam sizin kırılacağınızı düşünüyor mu ki? Neredeyse sizin oralarda nasıl sevişilir bir uygulamalı göstersene demediği kalmış. Siz sevgilin/eşin var mı diye soramıyorsunuz.

hakkaten yaa abiyse evli olsa da olur ki

Ajan gibi geldi bana adam nedense. Söylemek istemezdim ama;
Birde senden faydalanmış.
Kardeşim ayağına neler yapmış baksana.
Başka biri yapsa bu hareketleri kabul edermiydin?
Ne yollayacak merak ettim.

Evlimi bekarmi dulmi bunu direk sorman gayet normal.

Teşekkür ederim değerli yorumunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…