Uzun bir aradan sonra,garip bir hikayeyle döndü Jasse

Kusura bakmayın ben evli olma ihtimali mevcut biriyle el ele tutuşup gece kulübüne gitmiyorum. Çünkü bilirsiniz, seviye meselesi

El ele tutuşup kulübe gitmedim.Arkadaşlarınızla sosyalleşmiyor olmanız benim sorunum değil.
Herneyse, Tekrarlıyorum.
Umarım bir gün haksız yere böyle çirkin ithamlara, direk olarak şahsınıza yönelik fingirdeşmek, filancanın kırığı, gibi iğrenç muhabbetlerin olduğu sohbetlere meze yapıldığınız durumlara maruz kalırsınız, bununla ilgili suçlanırsınız umarım.
Bu size yeter.
İyi geceler

Bence esinden ayrildi ve seninle ciddi anlamda ilgileniyo.sadece kultur farki oldugu icin anladigim kadariyla etrafinda sorup ogrenecegi Turk te yok.o nedenle net olamiyo.sordugu sorulardan Turklere karsi on yargisi oldugunu dusunuyorum

Konunuzu açarken gayet öyle anlatmışsınız ama.. Karşıdan karşıya geçerken el ele tutuşmuşsunuz, mekanda dans etmişsiniz hatta siz fazla yakınlaştığınızı düşünüp geri çekmişsiniz kendinizi. Bunlar gayet flörtvari hareketler. Okuma yazma kabiliyetim var şükür, algım da açık. Bir yerimden uydurmadım yazdıklarınız üzerine konuşuyorum.. Bir daha okuyun isterseniz;

Kendimden karakterimden de çok eminim, ne yapıp ne yapmayacağımı iyi biliyorum. Meze yapılacak durumlara girmem müsterih olun :) O yüzden anlamsız bedduanıza sadece gülümsüyorum. Bir atasözümüz var çok severim, köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış :) Daha fazla da yazamayacağım çünkü kendinizi sorgulamıyorsunuz bile, nasıl bir durumda olduğunuzun ve dışarıdan nasıl göründüğünüzün farkına varmaktan çok uzaksınız. Klasik "istemediği yanıtları alan konu sahibi" tavrına büründünüz cevaplarınız "kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz" , "umarım sizin de başınıza gelir" boyutuna vardı bile.. Gelmez gelmez merak etmeyin, aklımız başımızda şükür :)

Aptalcanin otesinde bence! Rezilce . Yani insan gibi fikir almak beyaninda bulunuyosunuz, insanlarin dusebilecegi seviyeye bakin! "Vesikali Yarim"mis! Ne bağnazca örnek verilecek başka film repliği mi kalmadı!

Bir replik söz konusu sadece, filmle neden bağdaştırıyorsunuz? Üslubunuza dikkat edin.

Sevgili konu sahibi bikere anlatıp tarzınız okadar sürükleyici ki çok uzun olmasına rağmen hiç sıkılmadan okudum..Yeri geldi güldüm yeri geldi şaşırdım filan..Şimdi bu artur abimiz İtalyan olduğu için kültür olarak çok farklı fakat aşk evrensel birşey..Yani hangi kültürden olursa olsun bir kere sana değer veriyor.niyeti kandırmaca mı seninle ilişki yasamakmi..Yasak aşkmi her neyse bilemiyorum.ama seninle konuşmak paylaşmak onu heyecanlandiriyor.sister söylemine çok takılma..Bu artur abimiz Türk kadınlarının abi kardeş bağıyla güven duyabileceklrini bile araştırıp öğrenmis.sana kartlarını bence açık oynuyor anlamalisin

Aptalcanin otesinde bence! Rezilce . Yani insan gibi fikir almak beyaninda bulunuyosunuz, insanlarin dusebilecegi seviyeye bakin! "Vesikali Yarim"mis! Ne bağnazca örnek verilecek başka film repliği mi kalmadı!
Bir replik söz konusu sadece, filmle neden bağdaştırıyorsunuz? Üslubunuza dikkat edin.
Yakisik almamis ondan bagdastirdim, istedigim yorumu yapma hakkina sahibim konu sahibi siz misiniz ben konu sahibine atifta bulunuyorum.benimle polemige girmeyin uslubum gayet yerinde. "Vesikali Yarim " diye bir filmden alinti yapan uslubunu gozden gecirsin bence ....

Siz bana "fingirdeşiyorsun" gibi kelimeler kullanamazsınız.
Haddinizi bilin.
Ortada kesinlikle sizin algıladığınız, ima ettiğini gibi bir durum yok. O yazdıklarım da anlık şeyler bir süreklilikmiş gibi yazıp yasaklı ilişki tarzı durumlara sokamazsınız siz onu.
Tekrar söylüyorum, iğrenç kelimeler kullanıp haddinizi aşamazsınız siz bana.
Geri kalanlar için ise size yazdıklarım aynen geçerlidir.

şahsen ben bi adamla senin yaptıklarını yapsam onunla fingirdeşiyorum derdim. senin tek sorunun gerçeği gizleyip hala artura dikkat çekmeye çalışman. adama aşık olmuşsun. evli çıkar diye sormadın. çok heyecanlısın bizden akıl filan almak için değil de bu heyecanını paylaşmak için buradasın.
benim gördüğüm bu.

Bu bayan maalesef ki çok çirkin bir usluba sahip. Bir insanın bir insanı bu şekilde etiketlemesi korkunç bir şey.Daha ağır şeyler yazmak gerek kendisine ama pek o tarza bürünmeyi sevmiyorum.
Ne diyeyim umarım "vesikalı yarim" göndermesi ile bir gün kendisi yüzleşmek durumunda kalır.

Ne çok sormuşsunuz" adama niye evli misin diye sormadın" diye. Konu Sahibi bu kadar üyenin gönlünü hoş etmek için saate falan bakmadan hemen şimdi sormalısın... ben adamın boşandığını düşündüm. Sizden de hoşlanıyor ama kültür farkı düşündürüyor gibi geldi. Tabii sadece flörtöz de olabilir. .dikkat etmek de fayda var. Sonuçta yaşayışımız farklı olduğu için her şey olabilir
Çok da sağlıklı yorum yapamıyorum...

baya da beddua e
baya da beddua etmişsin. flört etmenin Türkçesi fingirdeşmek işte. yerli dil kullanınca ucuz görünmesin. tabi ki senin de istediğin adamla flört etme hakkın var. da işte bilip de bilmiyormuş gibi yapmışsın ona kızıyor insanlar.

Çok zekisiniz, gerçekten hayran oldum.
şıppadanak çözdünüz beni.bir an hiç yakalanmayacağım, kimsecikler anlamayacak sanmıştım bende.
sizi gidi sizi, aferin size

Yahu derdim flört olsa buraya konu mu açarım? Kime neyin hesabını vereyim ki derdim flört olsa?
Benden iyi mi bileceksin?
Beni başkalarıyla karıştırmayın lütfen.Konuyu tekrar okuyun, anlamıyorsanız da yapacak bir şey yok.
Bilerek mi yapıyosunuz anlamıyorum

Benim yazdığım şeye rezilce derseniz elbette ki cevap alırsınız. Bu nasıl sığ bir düşünce yapısıdır, siz bir film repliği duyduğunuzda önce filmin konusunu araştırıp ona göre mi yorumluyorsunuz? Orada dört cümle var ve söylemek istediğim de o görseldeki dört cümleden ibaret!

Cidden komik, oldu olacak konu sahibine kötü kadın muamelesi yaptı deyin.

Neyse bu tarz zihniyeti olan insanlara laf anlatılmaz. At gözlükleriyle bakmaya devam edin.

Çok zekisiniz, gerçekten hayran oldum.
şıppadanak çözdünüz beni.bir an hiç yakalanmayacağım, kimsecikler anlamayacak sanmıştım bende.
sizi gidi sizi, aferin size
yok tatlım sen de zekisin. o yüzden gel bizi yorma. umarım adam evli çıkmaz dileklerimizle kapatalım bu konuyu.

Cok haklisiniz. Cok ayip cok düstursuzca haddi aşılmış bir imâ. Insanlarin kisisel sinirlari var buna girmemek gerekir . Yorumun da bir şekli şemâili var. Siz kendinizden eminseniz boyle ucuz benzetmlere pirim vermeyin hatta cevap bile vermeyin, zirâ seviye farki var. Bu da üslûptan anlasilmakta. Ayip yani. İnsanız en nihayetinde. Bizim de basimiza gelebilir cok kolay yargiliyorlar acimasizca . Kimse kusura bakmasin boyle bir hakka sahip degil kendime yapilmis kadar irite oldum.

Sizden cevap almak icin dort gozle bekliyodum burada ben de. Hey guzelim sen cevap versen ne olur vermesen ne olur haddin hududun çapın belli senin . Tey Allah'ım millete acimasiz yorumlari yapistir ondan sonra burada hanimefendi pozlari. Yok at gozlugu yok bu tarz zihniyet. Şşşşt hayırdırrrr???? Sen kendi zihniyetine bir bak yorum yapma hakkina sahip olman , onu bunu fütursuzca eleştirmen mânâsına gelmiyor! Hadi basssss. Anladığın dil bu. Sana protokol cumleler sokmez

kızma lütfen ama,bence sen onun evli olduğunu sordun ve biliyorsun.

içimde böyle bir his var.

çünkü ,sen çok zeki bir kızsın yazından bu anlaşılıyor.bu yazıyı yazan bir kız evli olup olmadığını sormamış olamaz.

bu konuyu açma diyor artık. artura odaklanıcakmışız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…