Uzun bir aradan sonra,garip bir hikayeyle döndü Jasse

adam evli canım sende turkiye subesi yapmak istiyor...artı bunlar bizleri bizden daha iyi biliyorlar...

Bir kadın olarak yazdığınız yorum çok aşağılayıcı ve de çok üzücü.Kadınlar klubü gibi kadınların birbirlerine destek olduğu/olmaya çalıştığı bir platforma yazdıklarınızı yakıştıramadım.Çok yazık gerçekten.
Ben suçlu değilim.Kimseyle ahlaka ve maneviyata aykırı bir yaşanmışlığım olmadı.Uslubunuz çok ama çok kötü gerçekten.Başka bir şey yazmayacağım.

flört yok demişsiniz de el ele tutuşmak sarılmak omzuna yatmak ne bileyim dans ederken samimileşmek? bunlar flört değil mi? cidden kimi kandırmaya çalışıyosunuz bizi mi kendinizi mi? basbaya flört. bunlar da flört değilse herkes çıksın sokağa el ele gezsin karı koca kimse başkaları ile dans ederek yakınlaşsın sonra hepimiz uşağa...
ayrıca hayranlık var, etkilenme var diyosun daha ne olsun.

yanlış yapmışsın. hala soramadım ayıp olur diye diyosun. ya adam evliyse, karısına ayıp olmuyor mu? ayrıca ayıp değil günah değil evli olmak sormak neden ayıp olsun. benim bildiğim kadına yaşı erkeğe maaşı sorulmaz. el ele tutuşulan bi erkeğe aa karının fotoğraflarını gördüm diye konu açıp soru sormak hiç bi kültürde ayıp olmaz merak etme. adamın kırılacak bi tarafı yok.

ilişki düşünmüyosan da neden yakınlaşıyosun. yakınlaşmakta problem yok ama medeni hali belirsiz olan ve evli olma ihtmali yüksek olan biri ile yakınlaşmamalısın. bu kadar basit.

sen belirsizlik netleşir de adamın evli olduğu ortaya çıkar diye korkundan sormamışsın bence. yani bahsettiğin abi kardeş eğlencesi hoşuna gitmiş ve bazı şeyleri gözardı edebilmişsin.

Şu abilik kardeşlik olayını bence bir bırakın. Elin oğlu nereden sizin kardeşiniz veya abiniz oluyor? Şunun şurasında bikaç aydır vakit geçiriyorsunuz Allah aşkına. Yılların dostluğu var arada sanki. El ele tutuşmalar, sarılmalar, öpmeler, sürekli görüşmeler havada uçuşuyor... Siz adını, hoşlantı\sevgi\flört koymadınız diye yüksek ihtimalle evli bir adamla yaptığınız bu flört hareketleri başka bişey mi oluyor?

Benim kendisine kanım ısındı, abim de olur kardeşim de.Çok seviyorum kendisini.Bunun için yıllar geçmesine gerek yok benim için.
Burada bu konular çok açıldıgı için herkes bir önyargılı bir bilenmiş farkındayım adam kesin evli falan diye bakılıyor ilk önce bunun da farkındayım. Fakat evlilik resimleri dursaydı yüksek ihtimal evli durumunu kullanabilirdik. Ama herbişey silinmiş yok diyorum size, karısı da ile de artık arkadaş değil belki de boşandı belki de evliliği bitiyor. Herşey normalse neden silinsin ki o fotoğraflar?
He sıkıntı nedir, sıkıntı bunu açık açık sormam gerekirdi belki haklısınız orda.
Ama benim kafamda onunla bir ilişki yaşamak vs. olmadıgı için ilgilenmedim boşandın mı diye sormadım.Bir de adamın hareketlerine de anlam vermeye çalışıyorum Özellikle yurtdışında yaşayanlardan yorum istedim. Bunun için buradayım

Ben hakaret icerikli bisey yazmadimki. Evli biriyle takilan kadina ne denebilirki? Aferin cok guzel yapmissiniz. Siz de farkindasiniz normal ve dogru olmadginin

Bu kadar muhabbet ediliyor adresler soruluyor evli olup olmadığını neden sormadınız. Ya alacağınız cevaptan korktunuz yada anı yaşamak size heyecanlı geliyor.

türkiyede biz seninle sevgili olsak ve ben seni dudağından öpsem müslüman halkın tepkisi ne olur?
Bu soruyu sorduysa sister dan bahsetmesin daha. İnsan kardeş gibi gördüğü birine böyle bir şey sorabilir mi ? Yabancılar bazı konularda bizden daha muhafazakarlar bu adamın niyeti belli.

Sürekli berabersiniz, gezip tozuyorsunuz , hediyeler, çiçekler , sarılmalar, dans etmeler var.
Yüzlerce soru soruyor size , siz ve aileniz hakkında ama siz bir , " evli misin ? " diye soramiyor musunuz ?

Pes doğrusu. Işinize mi geliyor anlamıyorum ki ? Boşuna kendinize acı cektiriyorsunuz. Ve varsa kadına ihanet ediliyor.

Ha bacım ha sister. Erkek her hemde erkek.
Davranış şeklinden anlaşılır , bu kadar saf olmamak lazım.

paskalya günleriydi pazar günü.onunla ilgili ve de bologna manzaralı fotoğraflar atıyor birkaç gündür. 1 defa da yazıştık kısa süreli havadan sudan.

Sana bunca özel soruyu soran adama ozeli diye evli olup olmadigini sormaman tuhaf değilmi.
Kendini bekar olduguna inandirmaya calisiyor gibi gozukuyorsun.

İşim gereği günün uzunca zamanını yabancılarla geçiriyorum senelerdir. Sister ayağına yatarak kızlara yaklaşmak her kültürde ülkede aynı...
o kadar çok milletten adam tanıdım ki... bence en tehlikelileri İtalyanlar. Bir kere yakışıklı kibar ve coollar... ancak çoğu erkek gibi akılları malum yerlerinde... ve kadınlara karşı cazibelerini kullanmayı istediklerini almayı çok iyi bilirler... ama bunun yanında da İtalyanlar da aynı bizim gibi aile kavramına değer veren insanlardır.
Tavsiyem şu.... sormak ayıp değil, evli olup olmadığını öğren, annesini babasını kardeşlerini sor mesela.... dediğim gibi İtalyanlar da aynı bizim gibi aile kültürüne aile bağlılıklarına değer veren insanlardır.
Beni en çok rahatsız eden durum sana ev adresini vermemiş olması...
Yoksa Facebook dediğin nedir ki devlet dairesinden alınmış resmi belge mi elbette adam karısını aldatmayı kafaya koyduysa fotoğraflarını siler...

Sana bunca özel soruyu soran adama ozeli diye evli olup olmadigini sormaman tuhaf değilmi.
Kendini bekar olduguna inandirmaya calisiyor gibi gozukuyorsun.

Pekala herkes aynı noktada hemfikir.
ne yapmamı öneriyorsunuz?? Nasıl sormalıyım kendisi şu an italyaya döndü.

peki bunu nasıl sormalıyım?
daha önce italyadaki hayatını sordugumda anne babaıs ve arkadaşlarını anlatmıştı.şu an geri döndü kendisi.ne yapmamı önerirsiniz?

peki bunu nasıl sormalıyım?
daha önce italyadaki hayatını sordugumda anne babaıs ve arkadaşlarını anlatmıştı.şu an geri döndü kendisi.ne yapmamı önerirsiniz?
Kusura bakma ama gerçekten Bu zamana kadar zaten sormuş olman gerekiyordu .
Hadi diyorum ki bu zamana kadar duygularına yenik düştün .
Açık açık sor net ol bu işler hiç beklenmediği anda net bir şekilde sorulursa erkeklerin yüz ifadesinden yalan söyleyip söylemedikleri anlaşılır

Bana çok saçma geldi bu kadar yakınlaşıp çaylar kahveler yemekler yiyip içip sarilacak kadar samimi olup kültürleriniz hakkında sohbet edecek dini siyasi konular konuşacak kadar iyi arkadaş olup , evli misin diye soramaman.

Kaybetmekten mi korktun? Korkun buysa kaçındığın şey başına bela olabilir.

Yazdıklarınız başınızdan geçen nişan atma ayrılığından sonra pek bi heycanlı geldi bana açıkcası
Ama şunu hepimiz biliyoruzki bir kadınla bir erkek hiçbirzaman kardeş olamazlar. G...t ayağı bunlar.
O sizi soru yağmuruna tutarken keşke sizde merakınızı giderip evli olup olmadığını sorsaydınız.
Bana öyle geliyoki bu adam evli ve evliliğini hafife alıp dişine göre birini bulduğu zaman canı istediği gibi davranıyo. Yani canı isterse evli istemezse bekar.
Yaşadığın ve hala atlatamadığın bi sıkıntıdan sonra bence bunu yapma kendine. Bu tarz adamlara güven olmaz. Kendine nasıl bağlamış hemen seni ki bak arasın diye beklentidesin.
İnsanlar birazda kaderlerini kendileri belirler. Kendini bikezdaha üzücek bi duruma sokma bence. İletişimi kes derim. Hakkında hayırlısı olsun.

Belki boşanmıştır belkide evli olduğunu çok duyurmak istemiyordur
Konuşurken evlilik fotoğraflarını görmüştüm şimdi neden yok gibi sor bakalım ne diyecek yada bizde evli erkeklerle bekar kızlar çok gezmezler gibi lafı bir yuvarla bakalım nasıl tepki verecek
Ne demek istediğini anladım ama hoşlantı falan filan hepsinin netleşmesi için adamın medeni durumunu bilmek lazım

Bu kadar sıkı fıkı olmussunuz o size aileniz hakkında sorular soruyor kol kola giriyorsunuz evli olup olmadığını sorabilirdiniz, sorunuz abes kaçmazdı yani. Evli olmadığını düşünmek istiyorsunuz sanırım. Dikkatli olun sahtekar olabilir karşınızdaki. Kandırmaya çalışıyor gibi geldi bana.

Adam Turkiyenin altindan girmis ustunden cikmis sormadik sey birakmamis siz diyorsunuz ki ozel hayata karismak haddim degil.
Madem sister sister deyip duruyor siz de sister ayagina yatip "Sen cok neseli sicak kanli bir insansin eminim karin da oyledir.
Sahi onu neden getirmiyorsun dugun fotolarinizi gordum, cok hos kendisi bir gun tanismak isterim" tarzi bir seyler diyebilirdiniz.

Ote yandan Avrupalilar daha rahattirlar.
Sadece arkadas bile olsa kiz-erkek birbirlerine sarilirlar.
Turkiyeye gelmeden once size surekli yazip beni suraya gotur buraya gotur goruselim edelim tarzi israrlari garip gelmedi. Gezdirilmeyi istiyor yabanci ulke sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…