- 18 Mayıs 2008
- 9.696
- 15.618
Ben ekmek çıkmaz tabirini kendim için de kullanırım. Olamayacak bir iş olduğunda, burdan bana ekmek çıkmaz derim. Alınganlık yapmayın çünkü kötü bir anlamda kullanmadım. Adamın size ilgisi gayet açık ama eli kolu bağlı gibi geliyor bana. İtalyan erkek arkadaşım var. Oradan da kültürlülerini iyi biliyorum. Kız Türk. Adam resmen ev arkadaşlığı yapıyor, kız onu maddi olarak aşırı tüketiyor buna rağmen boşanamıyor. Çok mutsuz ama boşanamıyor. Etkilenmeniz gayet doğal çünkü aşırı sıcak ve iyiler. Bir de çoğu playboydur hemen flört etmeye çalışırlar falan..umarım sizin için iyi olan ne ise o olur..hayatta en imtina ettiğim şey yanlış anlaşılmaktır.sakın sakın..Her ne kadar sana ekmek çıkmaz gibi çok çirkin bir tabir de kullanmış olsanız, yorumunuz için teşekkürler. Derdim ondan bana birşeyler çıkar mı değil zaten dikkatli okursanız eğer..
Onu gezdirmek, konuşup sohbet etmek de benim için yeterli zaten. Ama benimle ilgileniyor mu ilgilenmiyor mu yoksa onların kültürü mü bu şekilde diye anlayıp ona göre bir tavır koymaya çalışıyorum.Bunun için bu konuyu açtım.
Italyadaki o deyim soyledir karini ve inegini ayni koyden almalisin.sinirlarin disina cikmak istemezler.ben cok gordum karsisindaki kisi ile israrla kendi dilini konusur belki de herkes italyanca biliyor saniyorlardir.ilginc millet olduklari kesin.muslumanlari net soyleyebilirim sevmiyorlar.benim nacizane fikrim o adamla gorusme .yasadiginiz hayatta farkli hayata bakisinizda farkli.Çok teşekkür ederim, süper açıklayıcı yazmışsınız.
şöyle bir güncelleme getireyim bu arada.kendisi italyaya döndüğünde konuştugumuzda ailesine benden bahsetmiş.babası aradaki kültür,yemek ve din farkından bahsetmiş. onlar da bir laf mı varmış ne karın ve evcil hayvanın kendinden olmalı tarzında bişeyler tam anlamadım çevirisini..annesi bir müslüman kızıyla arkadaş olmasından korktugunu söylemiş.ben de ne yani görüşmemizi istemiyorlar mı deyip gülünce, eğer bir gün seninle evlenmeye karar verirsek bu problem olur ama arkadaş olursak ailem için sorun yok tarzı bir şeyler yazmış.yani bu adam şimdi evliyse eğer, e bende buna flörtöz davranmadıgıma otomatikman ailesini böyle konuşturacak bir problem kalmıyor.niye bu şekilde konuştu anlamadım?
why don't you ask him if he is married, honey?
Çünkü evli olduğu ortaya çıkarsa önünde iki seçenek olacak
1. Onu kaybedecek-ki hiç istemiyor
2.metres damgası yiyip onunla devam edecek -ki bu da yemiyor
O yüzden safa yatıyor. İleride sorun olursa ama evli olduğunu bilmiyordum kiiiii demek için
O kadar terbiyesizce, iğrenç, hadsiz ve günah alan bir yorum ki ya sabır çekip yine de cevap vereceğim.
Hanımefendi siz çok yanlış anlamışsınız aramızdaki muhabbeti.ben onunla bir ilişkide falan değilim!sorduğumda ben evliyim derse;
- hayır kaybetmeyeceğim.sadece bu kadar sık görüşmeyip sarılma el tutma gibi durumlara izin vermeyeceğim.mesafem daha belirgin olacak.Daha önce de yazdım ben onu insan olarak çok seviyorum herşeyden önce.sevgili vb gibi asla görmedim. O kadar çirkin ki düşünceleriniz yazdıklarımı detaylı okumamışsınız bile
2. Bu imaya cevap bile vermiyorum Allah ıslah etsin siz gibi insanları.
Çok yazık