Uzun bir aradan sonra,garip bir hikayeyle döndü Jasse

Merhaba, yorumunuz beni gülümsetti teşekkür ederim anladığınız için beni.
Aslında bir tık pişman oldum konuyu açtığıma çünkü anlamsız ve de asılsız çirkin ithamlar var arada.
Evet kesinlikle uzunca bir muhabbetimiz olursa facebook üzerinden ya da buraya tekrar gelirse (gelme ihtimali var) bir şekilde ilk sorduğum şey bu olacak. Ben beni yanlış anlar, ona ilgi duydugumu falan düşünür diye de çekinmiştim biraz açıkçası soramama sebeplerimden biri de buydu.
Teşekkür ederim, bilmukabele.

Size adresi vermediğin de şaka yollu, eşin mi kızar yoksa adres verdiğin için brother deseydiniz hiç bu ikileme gerek kalmazdı.

Evet orada sormalıydım aslında o tarz

Peki şunu sorayım, ortak arkadaş özelliğini kapadığınızda sizle arkadaş olanlarda dahi mi sizi göremem? mesela ben arturun başka bildiğim arkadaşlarının profiline de baktım kendisi ortak arkadaşımız görünüyordu.bir tek eşinin adın da ortak arkadaş olarak yazmıyordu.?

Size adresi vermediğin de şaka yollu, eşin mi kızar yoksa adres verdiğin için brother deseydiniz hiç bu ikileme gerek kalmazdı.

Evet orada sormalıydım aslında o tarz

Peki şunu sorayım, ortak arkadaş özelliğini kapadığınızda sizle arkadaş olanlarda dahi mi sizi göremem? mesela ben arturun başka bildiğim arkadaşlarının profiline de baktım kendisi ortak arkadaşımız görünüyordu.bir tek eşinin adın da ortak arkadaş olarak yazmıyordu.?

Anlamadığım şu. Madem bu kadar samimi oldunuz neden bir kere de sen sormadın. "Ee Brother anlat bakalım. Evli misin vs.."
Diye.
evli olup olmadığını soramayacak kadar resmi ama sarmaş dolaş olacak kadar da samimisiniz. Çok saçma bu.

Senin içinde sana engel olan bir sorun var.
Ne yazık ki adamın evli olup olmadığından emin değilsin, böylece bir ilişkiye başlamamak senin için daha sağlıklı.
Seninle bugün, dünden daha samimi davranıyor olması sana alışıyor, hoşlanıyor ol asından kaynaklanır.
Evli olan bir erkek, gönül rahatlığıyla başka birileriyle duygusal bağ kurabiliyor.
Geçen yıl samimi olmaması seni Yen'i Yen'i tanıyor olmasına sebebiyle muhtemelen soğuk davranmıştır.
Adımlarını dikkatli at, kimse sana önyargılı değil elbette, zor bir süreç sağlıklı kararlar ver ☺

Yahu herkes neden bu kadar takıldı, evli misin diye niye sormadın niye sormadın................... ??
Arkadaşlar açıkladım neden soramadığımı, o an doğru geldi.O haddi bulamadım kendimde.Beni yanlış anlar, ona ilgi duyduğumu düşünür , muhabbetimizin ekseni kayar vs. vs. gibi sebeplerle çekindim.Belki de yanlış yaptım.
Tamam sormam gerekirdi, en kısa sürede de soracağım da dedim.
Lütfen artık bir kişi daha neden sormadın ki demesin
Rica ediyorum biraz da Arturun hareketlerine odaklanabilir misiniz? Başta sorduğum sorulara yanıt aramak için açtım ben konuyu. Ben mi yanlış anlıyorum onu? Avrupalılar ya da İtalyanlar böyle midir? Sadece arkadaşça mı onlara göre bu yaklaşımlar?
Eğer konu açma sebebim hakkında yorum alırsam sizlerden gelen fikirler doğrultusunda mesafemi koyup ona göre kırıcı olmadan gerekirse konuşma yapacağım.

Seviyeniz çok terbiyesiz cidden.
İma ettiğiniz şey, umarım bir gün siz de maruz kalırsınız. Hem de haksız yere.
Haksız yere birisi size filanca ile fingirdeştiğinizi söyler umarım.
Burada onlarca kişinin aynı şeyi düşünmesi doğru olduğu anlamına gelmiyor. Klasik bir konu gibi göründüğü için önyargı var sadece
Başka bir şey yazmayacağım.

Bence ikinizde bosluktasiniz adam senin tepkini kestiremedigi için sana böyle yaklaşmış .bu kardeş ayağıyla yakınlaşma muhabbetler falan hepsi seninde hoşuna gitmiş.bu adam büyük ihtimalle hala evli senin bunu n cevabını bisekildeçoktan öğrenmiş olman gerekiyor du.bütün bunları uzatıp düşünmeye değmez.kendinize gerçekçi hedefler koyun..

Jasse nisanlilik donemini biliyorum.hatta ozelde de msjlasmistik.isim degisikligi yaptim.
Konuna gelecek olursak canim yurtdusinda yasiyorum ben.benim ve esimin italyan arkadaslari var.hepsi icin yorum yapamam ama benim tanidigim bildigim ve gozlemledigim italyanlar evliliklerine cok sadik insanlar.esleri onlar icin gercekten cok degerli.genellikle asik olup evlenirler cogu da kucuk yasta 18 gibi.ve kolay kolay da bosanmazlar.eger benim tanidigim turde bi italyansa ben bosandigini dusunuyorum.cunku genelde nerde durulmasi gerekecegini gayet iyi bilirler.yani elini tutma vs ye gitmezler.yani benim tanidiklarim oyle en azindan.

Bu Artur masallah sana herseyi sormus.sen bi karinla fotograflarini gordum diyemiyosun.hadi ama jasse sen cesur bi kizssin bildigim kadariyla...

ben daha oncede yorum yapmistim, madem yurtdisinda yasayanlarin fikri sizin icin degerli, soyle soyleyim ki adam size sister kisvesi altinda guldur guldur yurumus,bi cok farkli ulkeden arkadasim var esim yabanci kanka dedigim erkek arkadaslarim var, bekarken dahi bu kadar samimi arkadaslik kurmadim kimseyle,ispanyollar ve italyanlar bana cok ozur diliyorum ama hep yilisik yapisik gelmistir zaten.
evli veya degil siz bu adamdan uzak durun, sonu yok gibi

Yazdiklarini cidden saskinlikla okudum.bizim etrafimizda hic boyle italyanlar yok.bayan ve erkek arkadaslarimiz var esimle.hepsi de gayet evliliklerine sadik saglam insanlar.demek ki biz iyilerine denk gelmisiz

Ben Artur dışında onunla beraber 2 italyan arkadaşını daha tanıdım.Onlar da aynen dediğiniz gibiydi.Ellerinde alyansları, bize eşlerinin çocuklarının fotoğraflarını gösterip,onlardan bahsedip yanımızda skype falan açıyorlardı ailelerine. Bana da biraz bu yüzden belki boşanmış olabilir gibi geliyor. Dediğim gibi geçen yıl gayet fotoğraflar varken karısıyla ismi cismi meydandayken ve bana da gayet resmi iken bu yıl profilinden neden kaldırsın herşeyi evliliği devam ediyorsa? Burası mantıklı gelmiyor evli oldugunu düşününce.
Ama yine de sormam gerekiyor,bunda zaten hemfikirim.
Peki siz madem italyan arkadaşlarınız var Arturun yaptığı ve dediklerine nasıl bir anlam getiriyorsunuz?

Kusura bakmayın ben evli olma ihtimali mevcut biriyle el ele tutuşup gece kulübüne gitmiyorum. Çünkü bilirsiniz, seviye meselesi

teşekkür ederim değerli yorumunuz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…