- 23 Ağustos 2012
- 49.487
- 229.296
Ajan mı? Ne alaka, nasıl yani?
Bunların hepsi Amariganın oyunu jasse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ajan mı? Ne alaka, nasıl yani?
Böyle görevlendirilmiş ajanlar oluyor. Ağzını aramış ya kaç kere ondan şüphelendim yani.Ajan mı? Ne alaka, nasıl yani?
Jasse selam. Daha önceki konunu da okumuştum. Ne çok uğraşmıştın kendini ifade etmek için.
Adama yüzüğü gönder baskılarına rağmen bir durup düşünmüştün. Çok severim böyle insanları.
İnsanlar kendi kurduklarına veya zihninden geçenlere öyle inanırlar ki , sen ne yaparsan yap şu
berbat ithamlara maruz kalacaksın. Kendini ifade etmek için döktüğün çabaya hayranım inan.
Keşke kendini ve hislerini burada insanların yargılarına açmasaydın.
Konuna gelince, zamana bırak soramıyorsan eğer. Ama kendini kaptırıp sonunda hüsrana uğramaman adına sorman daha mantıklı sanki. Böyle tak diye evli misin diye değil de, hiç
senin yaşantından konuşmadık , nasıl bir yer veya nasıl bir toplum v.s. şeklinde girebilirsin konuya..
Güzel şeyler olsun hayatında .....
Böyle görevlendirilmiş ajanlar oluyor. Ağzını aramış ya kaç kere ondan şüphelendim yani.
Yine de kesin kanı diyemem.
yani sizinki de bir fikir elbette ama önemli bir devlet çalışanı falan da değilim benden öğreneceği herhangi önemli bir bilgi de yok
Size adresi vermediğin de şaka yollu, eşin mi kızar yoksa adres verdiğin için brother deseydiniz hiç bu ikileme gerek kalmazdı.
Turkiye de kanka ayagina yuruyen erkek kesiminin İtalyadaki sisterci ayagi bence. Elinizi tutuyor, sariliyorsa yani aranizda bir yakinlik varsa medeni durumunu sorabilirsiniz bence. Ama bana evliligi devam ediyor gibi geldi. Fotograflari gizlemis olabilir. Birde facebookta ortak arkadAs olayini kapatabiliyorsunuz mesela benim hesabimda sizin ve x'in arkadas olarak ekli oldugunu dusunun, ortak arkadas ozelligini kapadigimda x'in profiline baktiginizda beni gormezsiniz. Biseyleri gizlemek bu kadar basit
Size adresi vermediğin de şaka yollu, eşin mi kızar yoksa adres verdiğin için brother deseydiniz hiç bu ikileme gerek kalmazdı.
Turkiye de kanka ayagina yuruyen erkek kesiminin İtalyadaki sisterci ayagi bence. Elinizi tutuyor, sariliyorsa yani aranizda bir yakinlik varsa medeni durumunu sorabilirsiniz bence. Ama bana evliligi devam ediyor gibi geldi. Fotograflari gizlemis olabilir. Birde facebookta ortak arkadAs olayini kapatabiliyorsunuz mesela benim hesabimda sizin ve x'in arkadas olarak ekli oldugunu dusunun, ortak arkadas ozelligini kapadigimda x'in profiline baktiginizda beni gormezsiniz. Biseyleri gizlemek bu kadar basit
Aptalca.
Fingirdeştiğiniz adamın evli olup olmadığını bilmemekten, açıkça sormamaktan aptalca değil Burada onlarca kişi aynı şeyi düşündüyse bir döner kendime bakardım. Boşa atar gider yapmanıza gerek yok.
Benim kendisine kanım ısındı, abim de olur kardeşim de.Çok seviyorum kendisini.Bunun için yıllar geçmesine gerek yok benim için.
Burada bu konular çok açıldıgı için herkes bir önyargılı bir bilenmiş farkındayım adam kesin evli falan diye bakılıyor ilk önce bunun da farkındayım. Fakat evlilik resimleri dursaydı yüksek ihtimal evli durumunu kullanabilirdik. Ama herbişey silinmiş yok diyorum size, karısı da ile de artık arkadaş değil belki de boşandı belki de evliliği bitiyor. Herşey normalse neden silinsin ki o fotoğraflar?
He sıkıntı nedir, sıkıntı bunu açık açık sormam gerekirdi belki haklısınız orda.
Ama benim kafamda onunla bir ilişki yaşamak vs. olmadıgı için ilgilenmedim boşandın mı diye sormadım.Bir de adamın hareketlerine de anlam vermeye çalışıyorum Özellikle yurtdışında yaşayanlardan yorum istedim. Bunun için buradayım
Yazdiklarini cidden saskinlikla okudum.bizim etrafimizda hic boyle italyanlar yok.bayan ve erkek arkadaslarimiz var esimle.hepsi de gayet evliliklerine sadik saglam insanlar.demek ki biz iyilerine denk gelmisizCanım ben bir süre italya'da yaşadım. Çalıştığım şirketteki müşteri hesabım da italyan firması, hala gidip geliyorum, italyanlarla çalışıyorum. Sakın sakın sana açık ve net olmadığı sürece bir italyan erkeğine inanma. Acayip cilveli ve flörtözler. Kendileri ya da karşılarındaki insan evliymiş bekarmış hiç takmazlar. Mesafe isterlerse koyarlar, sen mesafe koyarsan saygı duyarlar. Ama sınırını belli etmezsen "ne var ya eğleniyoruz" modunda rahat takılırlar. Evli olduğu ortaya çıkınca da sormadın ki söyliyim derler. Hatta çocukları bile olabilir. İnan o kadar çok kalbi kırılan arkadaşım var ki anlatamam. Yaşlı-genç hepsi aynı. Seni ağzının laf yapması, kültürü, centilmenliği ve güzel giyimiyle tavlar. Sakın kapılma, onların taktiği bu. Hayat tarzı, karakteri bu. Çok iyi insanlar ama tehlikeliler. Tek yapman gereken açıkça evli olup olmadığını sormak. Çekinecek bir şey yok. Net olmasını iste.
Jasse nisanlilik donemini biliyorum.hatta ozelde de msjlasmistik.isim degisikligi yaptim.
Konuna gelecek olursak canim yurtdusinda yasiyorum ben.benim ve esimin italyan arkadaslari var.hepsi icin yorum yapamam ama benim tanidigim bildigim ve gozlemledigim italyanlar evliliklerine cok sadik insanlar.esleri onlar icin gercekten cok degerli.genellikle asik olup evlenirler cogu da kucuk yasta 18 gibi.ve kolay kolay da bosanmazlar.eger benim tanidigim turde bi italyansa ben bosandigini dusunuyorum.cunku genelde nerde durulmasi gerekecegini gayet iyi bilirler.yani elini tutma vs ye gitmezler.yani benim tanidiklarim oyle en azindan.
Bu Artur masallah sana herseyi sormus.sen bi karinla fotograflarini gordum diyemiyosun.hadi ama jasse sen cesur bi kizssin bildigim kadariyla...
Seviyeniz çok terbiyesiz cidden.
İma ettiğiniz şey, umarım bir gün siz de maruz kalırsınız. Hem de haksız yere.
Haksız yere birisi size filanca ile fingirdeştiğinizi söyler umarım.
Burada onlarca kişinin aynı şeyi düşünmesi doğru olduğu anlamına gelmiyor. Klasik bir konu gibi göründüğü için önyargı var sadece
Başka bir şey yazmayacağım.
ben daha oncede yorum yapmistim, madem yurtdisinda yasayanlarin fikri sizin icin degerli, soyle soyleyim ki adam size sister kisvesi altinda guldur guldur yurumus,bi cok farkli ulkeden arkadasim var esim yabanci kanka dedigim erkek arkadaslarim var, bekarken dahi bu kadar samimi arkadaslik kurmadim kimseyle,ispanyollar ve italyanlar bana cok ozur diliyorum ama hep yilisik yapisik gelmistir zaten.
evli veya degil siz bu adamdan uzak durun, sonu yok gibi