Uzun bir aradan sonra,garip bir hikayeyle döndü Jasse

Diğer sayfaları okumadım.
Neden şu basit soruyu sormadınız EVLİMİSİN?
Sizin belinize dolanacak kadar yanağınıza öpücük konduracak kadar o haddi kendinde buluyorda
Siz mi evlimisin sorunusu sormayı hadsizlik olarak görüyorsunuz.
Gerçekci olalım yaşananlar güzel hoş ama evliyse çok basite kaçıyor bu yaşananlar...

Konun bana çok tatlı geldi umarım evli değildir ve kandirmiyordur seni yoksa ben bile uzulurum. Yalnız şunu soylicem sen biraz yanlış davranmissin canim nolcak ki evli misin diye sormanda ne var gayette kol kola gezmeler falan bence o had sende var o samimiyet oluşmuş yani. Ayrıca o sana gayette özel şeyler sormuş sende laf arasına sokabilirdin bence kardeş ayağı g.t ayağı )

Ne de olsa italyan erkegi degil mi

Bak bizimkilere dakkasinda evli oldugunu yakalatip ustune "karimla zaten evli gibi degiliz kari koca hayatimiz yok bosanicaz zaten" diye uyduruveriyorlar (karisi hamile)

Sizin sınırınızın ne kadar geniş olabileceğini olcuyor. Anlatimlarinizdan ve İtalya tecrübesi olan arkadaşın anlattıklarından bunu çıkarttım ben.
Birlikte yaşamayı bile teklif edebilir kızkardeş ayağına.

gerçekten arkadaş olunsa evli olup olmadığı muhabbeti rahatlıkla geçebilir. Ne var yani bir insanın medeni durumunu sormak ya da onun için evliyim demek hangi okuldan mezun olduğunu söylemek gibi bir şey. Konuşulmuyorsa bir gariplik var demektir. Benim eski eşimin yabancı "arkadaşıyla" aynı tarz muhabbetler dönmüş. Biz evliyken kıza sister diyip duruyordu. Kızla ben de tanıştım hatta bak saklama gizleme falan da yoktu sizinki gibi. Boşanınca allah ne verdiyse öyle bir yürüdü ki kıza. Ay bunlar yabancı bunlar rahat bunların kültürü böyle falan deme erkek her yerde erkek. Belki boşanma olayları oldu. Özel hayatı kötü giderken paylaşmak istemedi, sonra da hiç muhabbet açılmayınca biliyo musun ben boşandım demedi. Sen sorabilirsin gayet bunda bir gariplik yok. Sorduğun zaman geçiştiriyorsa, geriliyorsa, samimi cevaplar vermiyorsa kaç. Bence samimi cevap veriyorsa bile kaç çünkü annesi müslüman kız istemez. İtalyanlarda aile bağları çok kuvvetlidir. Adamlar aynı bizdeki gibi annecidir.

Birde fena çelişiyorsun
Abi gibi seviyorum ama çok ilgili sıcak kanlı olmaya devam ederse kafam karışır diyorsun
1.senin abi anlayışın bu mu ?
2.her cana yakın sıcak kanlı olan sevgili potansiyelimidir senin için?

Canim hepsini okudum sıkılmadan,
Demek ki kalbin artik sadece kan pompalamiyor,yavas yavas normale donuyor :)
Senin de soyledigin gibi italyan kulturunu bilen bir kisi cok iyi yardimci olur,italyan olmasa da avrupa kulturunu bilen biri de olur.
Bana gore turk erkekleri ile avrupali erkekler arasinda cok cok fark var.
Onlar daha romantik,naif,daha sempatik,tam ask yasamalik...
Turk erkekleri.gibi (bir kismini tefrik ederek soyluyorum.) duyarsiz,cinsellige ac ve bu yuzden herseyi yapabilen ,seviyormus gibi gorunebilen,cok cabuk harcayabilen...
Evli olup olmadigini bir sekilde sorabilirdin,yanlis anlayacagini hic sanmam.
Cunku onlar.bircok seyi aşmiş insalar
Bana gore seni kardes-arkadas gibi gorme durumu ile duygusal birseyler hissetme durumu ayni. Yani net degil.
Bunu net bir seklde sorsan bir turk erkegine ne olacagini bikiyoruz,ama o kisiye sorman cok normal olur diye dusunuyorum.

Dünyaca bilinen bir gerçek: İtalyan erkekler çapkın olur.

Avrupada yasayan biri olarak burdaki insanlarin kulturlerini birazda olsa benimsemis (veya taniyor) sayiyorum kendimi.
Bukadar uzun sohbet muhabbet ettigin bir insana ozel hayatiyla ilgili soru sormaman, yada seninde soyledigin gibi 'o haddi kendinde bulmaman' bana hicte 'tatli, sirin, art niyetsiz' gelmedi. Gayet net bir sekilde 'facebooka ilk eklediginde evli gorunuyordun, su anda oyle bir durum goremedim, hayirdir?' diye bir soru sorabilirdin. Insan bukadar muhabbet ettigi insanin iliskisi olup olmadigini nasil sormaz, gercekten sacma.
Isine gelmis sanirim bilmemek.
Olabilir, adamin ilgisi alakasi hos gelmis olabilir sana, ilgisinden faydalanmissin belli ki, bundan sonra yapman gereken daha durustce adamin medeni durumunu ogrenip, safa yatmadan olaylarin ne oldugunu bildikten ogrendikten sonra ne yapmak istedigin konusunda karar vermen.

Italyan kulturunde nasil bilmiyorum ama biz Turkler evlilerde bu tarz srylerle cok karsilastigimiz icin difek tepkiyle yuruyoruz

Benzer bi ornek vereyim bi is icin gorustugum biri is konudunda yardimci olmak icin mesajlar falan atmaya basladi gecenin bi saatleri once hal hatirdan mesajlarini samimi arkadasca mesajlara cevirdi

Yemek davetlerinde bulundu falan
Bulundugumuz yer kucuk bir yer yasinin buyuk olmasini dusunerek evli mi dige dusundum ama boyle kucuk bir yerde taninmis bir insan aleni capkinlik yapmaz zaten evliyse gece gece mesajlar atmaz diye dusundum

Ama birhun dayanamayip yadiniza binaen merak ettim evlimisinjz diye sordum meger evliymis

Ben konuda sizi hatali bulmadim ama temkinli olmakta fayda var sonradan bir daha kirilip incinmenixi istemem

Aynen katiliyorum cok guzel yazmissiniz.

Italyan erkegi kimi bulsa flort eder, cilve yapar kimi dusururse artik.

Buraya turist geldim jasse de hos kiz , bulmusken gotureyim demistir ozur diliyorum kullandigim kelimeler icin ama durum bu.

Uzak dur uzak uzak uzak

Bence adam nasılsa ben onun fotolara baktım o da benim fotoları gördü demekki bu kızımız 3. Olmaya razı başta da sister dedik bu yoldan devam dedi...

ah ah Gel de İnan yani masal gibi....

bi İtalyan gelsin önce 'bacı muhabbeti ' etsin sonra "abi deme lazım olur" yollundan gönlünü eylesin gitsin.. ve tabi hediye göndermek de bu işin raconunda var

Bu adam Türk asıllı İtalyan olabilir mi ya baya Türk bu çünkü

Adam dümdüz Türk de kızımız kültür farkından evli misin diyememiş
Kezban gibi olmak istememiş adam bildiğin Mahmut çıktı farkında değil

Gelice Mahmut abi de o anlar

Son düzenleme:

Bu adamdan Evlilik teklifi alsan kabul edermisin?
Ailen onaylar mı ?

+1
Bence konu sahibi kendini daha fazla tehlikeye atmasın, yani duygusal olarak. Böyle ikircikli işleri de hiç sevmem ha, öyle miydi böyle miydi diye diye kendini kaptıracağına baştan yaw sen hayırdır diye sormak lazım.

Benzer bir durum yakın zamanda başıma geldi, adını koymadan vur kaç yaparak flört eden bir çocuktan ben de etkilendim, üstelik iş yeriydi soracak ortam da oluşmadı birkaç hafta kafamı kurcaladı sonra bu ne yaw diye attım gitti kafamdan. Bilmiyorum ya benim için güven çok önemli, bir adam gerçekten niyetliyse arkadaş ben buyum sana karşı hislerim de bu diye kıza net olmalı diye düşünüyorum. Öteki türlüsü fırsattan istifade biraz hoş vakit geçirmek oluyor.

şöyle bir gerçek var yabancı erkekler türk kızlarına çekici geliyor. Bu adamlar ister evli olsun ister bekar olsun ister 20 yaşında ister 50 yaşında olsun. bunun en önemli sebebi; çok nazik, anlayışlı ve kadına değer veren adamlar bunlar. biz bu adamların yaptığını bir türk erkeğinden görsek benim için ölücek galiba deriz. bu yüzden baya zayıflıyoruz karşılarında.
benim sana bir sorum var, önceki sayfalarda varsa göremedim kusura bakma. adam gittikten sonra yazdı mı, arayıp sordu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…