Uzun bir aradan sonra,garip bir hikayeyle döndü Jasse

Adamı abi gibi görmediğiniz ortada benimde abi gibi sevdiğim iş arkadaşlarım var birinin bile profilini incelemedim düğün fotoğrafları duruyor mu durmuyor mu diye.Orada bi kendinizle yüzleşin.

İkinci olarak toy bi genç kız değilsiniz direkt evli misin diye sormasanız bile bunun bin türlü yolu var.Siz bilmezlikten gelmeyi tercih etmişsiniz.Adam büyük ihtimal evli tekrar diyorum mümkünse uzak durun bu yüzden

Çok tuhafsınız, neden evli misin diye sormadınız onca zaman geçirip. ya da profilinde gördüm evlilik fotolarınızı, sen evlisin değil mi? Falan diye sormanız gerekirdi. Gerçekten bi garipsiniz. Adam size bi sürü şey sorabiliyor, gayet yakınsınız, sisterdan flörte geçiyor, sizi adamın medeni durumunu sormaktan bile aciz kılan nedir?

Evlimisin sorusundan neden bukadar kaçtın ben onu anlamadım..

Yani muhabbet arasında bile bi şekilde sorulurmuş. Çok yakın arkadaşım evleniyor deyip bağlardınız konuyu, yada ne bileyim aa eski nişanlım yan masada falan deyip yine salaktan salaktan konu ona gelebilirdi. O kadar zaman geçirmişsiniz adam bin tane soru sormuş. İlla ki bi yol bulunurdu.
Ben meraktan çatlardım herhalde. Nedir ne değildir diye..
Hayırlısı olsun yine de. İnşallah evli değildir diyelim.

Sordugu sorular klasik "Turklere sorulan salak sorular"dan bence. Ama bu kadar temas bana fazla geldi, cunku ben Japon'um aslinda Ote yandan ev adresini vermek istememesi supheli gorundu bana. Bence once evli olup olmadigini ogren, bos yere umit baglamamis olursun.

Ama tebrik etmek lazim, reklamlarini cok guzel yapmislar.

Ya hu burda kim normal erkek arkadaşıyla sarılarak yürür ? Çok saçma geldi. Hayır bu kadar samimi olduğunuz birisine neden "ben de düğün fotolarını görmüştüm, eşin de çok tatlı biri, bi dahaki gelişinde onu da getir" falan deseydin olmaz mıydı?
Adam evli bildiğin sana yürüyor.

İtalyan erkekleriyle Türk erkekleri birbirine benzer derlerdide inanmazdim ....Aynı taktikler ...önce bacım sonra. ...
Direk evli olup olmadığını sorun ona göre davranirsiniz

+1

Adam evli mi değil mi bilmeden abi, kardeş adı altında baya yakınlaşmışsınız. Bu da sizin hoşunuza gitmiş. "Belki onların kültüründe böyledir diye kötü düşünmedim."? Böyle bisey mi var???? Kendınıze bahane tutturmuşsunuz. Adam daha farklı ve rahatsız edıcı bır sekılde yaklaşsa O nun kulturu böyledır dıyıp yapmasına izin verır mıydınız? Sonuçta sizinde bir kültürünüz var. Basbaya flört etmek hoşunuza gitmiş evli olduğunu gördüğünüz adamla ve evli oldugunu sormuyorsunuz çünkü bilmiyormuş gibi yapıp böyle devam etmek istıyorsunuz bıyandan. Yaptığınız çok yanlış.

Orada ki sister bizde ki bacim degil.
Genelde sister brother daha cok samimiyet hani kanka arkadas gibi yani sevgili olamayiz anlaminda bir tabir degil.
Evet elele tutusmak arkdaslar arasinda normal.ne bileyim benim turk erkek arkadaslarimda cadden gecerken arabaya binip inerken kapimi acinca elimi tutar.
Fakat tum bu detaylardan once evli mi degil mi net 1 sekilde ogrenmelisin

Adam evli mi evli
gerisi boş
bence doğru değil yaşanılan
ayrıca bu kardes numarasi sadece bizde olur sanıyordum demek Avrupalılarda da varmış

su iki mesaj herseyi özetliyor, gerisi boş...
adam evli ve tam bir üç kagitci...

Arkadaşlar, konuma cevap yazan herkese teşekkür ederim.
Arada beni hiç tanımadığı halde saçma sapan yakıştırmalar yapan arkadaşlara da saygı duyuyorum.Aralarından bazılarının eskiden beri takip ettiğim beni de bildiklerini düşündüğüm insanlar olması ayrı üzücü.Neyse..Bazı yanlış anlamaları düzeltip biraz daha açıklayıcı olmak istiyorum.
Öncelikle Arturla aramızda flört gibi bir durum kesinlikle yok. Ben onunla kesinlikle ilişki falan yaşamıyorum, bir hoşlanma,aşk, kapılma durumu da kesinlikle yok.En azından benden yok. Kendimi yokluyorum, evet bir etkilenme var.Ama bu hayranlık gibi daha çok. Çünkü çok nazik, kibar,sıcak ve sempatik biri. Bazı yazdıkalrı kafamı karıştırıyor diyorum ne düşüneceğimi de bilmiyorum.
Ben burada kimden neden çekineyim ki?direk hoşlantı olsa bunu zaten en başta yazardım. Bazı arkadaşların kendini kaptırmışsın, kendinle yüzleş vs.yazması doğru değil bu yüzden.
Ben en baştan beri arkadaşça davrandım kendisine. Benim en başından beri Arturla bir ilişki yaşamak gibi bir fikrim olmadı. Hala da yok aslına bakarsanız. Buna manevi olarak hazır değilim zaten en başta.
Evli mi boşanmış mı olup olmadığını neden açık açık sormadığıma gelince; sonuçta özel hayat konusu hiç açılmadı hatta ben ona italyada neler yaptığını sordugumda direk anne babasını ve arkadaşlarını anlattı bana. O noktada evli misin diye üzerine soramadım.Sanki bana asılıyor da ondan soruyomuşum gibi bir ima yaratmak ne bileyim garip bir şekle sokmak istemedim aramızdaki abi kardeş eğlencesini.Sonuçta farklı bir kültür.yanlış anlayıp kırılabilir, herşeyin bir yolu yordamı var bana göre.Kaldı ki bir ilişki düşünmüyorum kendisiyle, o yüzden evli mi hala, boşandı mı diye çok merak etmedim o an.Belki yanlış belki doğru yaptım bilmiyorum.
Ama işte bu özellikle sonlara doğru gelişen konunun başında da yazdığım durumlar oluşunca bir daha da sorup öğrenme ortamı oluşturamadım.Bir şeylerin etik olmayabileceğinin farkında olduğum için buraya konu açıp sizlerden fikir almak istedim.

Her ne kadar sana ekmek çıkmaz gibi çok çirkin bir tabir de kullanmış olsanız, yorumunuz için teşekkürler. Derdim ondan bana birşeyler çıkar mı değil zaten dikkatli okursanız eğer..
Onu gezdirmek, konuşup sohbet etmek de benim için yeterli zaten. Ama benimle ilgileniyor mu ilgilenmiyor mu yoksa onların kültürü mü bu şekilde diye anlayıp ona göre bir tavır koymaya çalışıyorum.Bunun için bu konuyu açtım.

Adamin dugun fotolarini vs gordukten sonra evli olup olmadgi konusuyla ilgilenmeden sisterlık iliskinizi rahat rahat yasamssiniz. Hem suclu oldugunuzun farkindasiniz hem de kendinizi aklamaya calisiyosunuz. Adamin Turkiye tatilinde eglendigi siradan bir kiz gibi gozukuyosunuz burdan bakinca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…