- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
-
- Konu Sahibi gizmoooo88
Kız gidip yatağına mı gireceğim demiş? Bence sizde çok ilginçsiniz..
Yazmayacağım dedim ama dayanamadım.
Evli ve bebek bekleyen bi babadan ne gibi bi beklentiniz var acaba . Ay inanilir gibi degilsiniz Allah akil fikir versin bide gorusmeli miyim diye dusunuyosunuz. Cok sey soylemek istiyorum aslinda size ama kurallar malumHerkese Merhaba,
2 gündür, çok canım sıkkın, eski sevdiğim kişi ile 4 senedir görüşmüyorduk. Taa ki düne kadar,Numarasını unutmamıştım rehberime ekledim ve whatsap'tan msj attım tabi ki doğal olarak tanıma dı hattım değişti çünkü,
Sonra profil resmim den tanıdı ve biz konuşmaya başladık, aradı filan iyi hoş sohbet bana dediği şu ben geçen sene evlendim dedi tabi bende surat filan düştü ve eşi de hamileymiş doğumuna 2 ay kalmış.bugünde yazdı bana napıyorsun diye aradı, müsait bir zamanın da görüşelim dedi.
sizde ne yapmalıyım görüşsem mi, görüşmesem mi bilemedim açıkçası.
canı sıkılmış arkadaş bulamamış da 4 yıl önceki eski sevgilisi tamaamen masumane bir biçimde arkadaşı olsun istiyor :) ne kadar güzel değil mi... yazık biz ne kadar fesatmışız oturup ağlayacağım şimdi.
İnsanları kafanızda kodluyorsunuz ya ben buna sinir oluyorum işte. Gerçekten sinir oluyorum.
Herkesin yaşam tarzı kendine..
Adam gel haremime katıl mı diyor??
bu nasıl bir soru görüşsem mi görüşmesem mi diye..Herkese Merhaba,
2 gündür, çok canım sıkkın, eski sevdiğim kişi ile 4 senedir görüşmüyorduk. Taa ki düne kadar,Numarasını unutmamıştım rehberime ekledim ve whatsap'tan msj attım tabi ki doğal olarak tanıma dı hattım değişti çünkü,
Sonra profil resmim den tanıdı ve biz konuşmaya başladık, aradı filan iyi hoş sohbet bana dediği şu ben geçen sene evlendim dedi tabi bende surat filan düştü ve eşi de hamileymiş doğumuna 2 ay kalmış.bugünde yazdı bana napıyorsun diye aradı, müsait bir zamanın da görüşelim dedi.
sizde ne yapmalıyım görüşsem mi, görüşmesem mi bilemedim açıkçası.
Karakterli insanlarsa o duygular tekrar canlanmaz .. Yurt dışında pek çok örneği var fakat, bizim ülkemiz de kaybetme korkusu o kadar hat safhada ki, insanlar eşlerine güveni yitirdi.. Bunun sorumlusu da gene bizlerin karakterlerinde ki problem, yetişme tarzımız, çevremizde ki insanlardan çok fazla etkilenişimizden kaynaklı.
Bunu söyler bir daha da bir şey yazmam.
Evli ve bebek bekleyen bi babadan ne gibi bi beklentiniz var acaba . Ay inanilir gibi degilsiniz Allah akil fikir versin bide gorusmeli miyim diye dusunuyosunuz. Cok sey soylemek istiyorum aslinda size ama kurallar malum
bu dediğinize kendiniz inanıyor musunuz acaba merak ediyorum. konu sahibi üzgünüm yazmış neden acaba? eskiden sevdiği adam evli oldugu için. zaten amacı arkadaş olmak değil. adam da o kadar arkadaş canlısıyla bir akşam evine yemeğe çağırır karısıyla ağırlar bu eski arkadaşı da.
Ben eşime güvenirim.
Sanırım bu çoooook yanlış bir şey !!
Tatlım kusura bakma ama sen ya çok iyi niyetlisin ya çok safsın.
Karakterle duygunun alakası yoktur.
İnsanın bilinçaltına attığı duygular kendi kontrolu olmadan bilince geçer buna engel de olamazsın kontrol de edemezsin.
İkisinin de kötü niyeti olmayabilir evet ama dediğim gibi bu arkadaşlık sürekli devam ederse muhakkak içselleştirdikleri duygular zıplayacaktır.
Herkesi kendin gibi görme.
Evleneceğiniz kişide umarım size böyle bir durumla gelir de siz de dersiniz ki eski günlerin hatrına görüşün ne olcak ..yani iyi de ben eşini boşa gel demiyorum ki. eski günlerin hatrına 1 kere görüşülebilir
Duygularını baskılamasını gerektirecek bir duruma da girmez o zaman karakterli insan. Ayrıca eski sevgiliyle evli birinin görüşmesi ne kadar etik ..Karakteri düzgünse insanın, duygularını baskılamayı da bilir.
Duygularını baskılamasını gerektirecek bir duruma da girmez o zaman karakterli insan. Ayrıca eski sevgiliyle evli birinin görüşmesi ne kadar etik ..
Öncelikle insanların kafalarındaki yanlışları düzeltmek size düşmez. Hem neye göre, kime göre yanlış? Yanlış olduğu kanısına nasıl varabiliyorsunuz?Konu sahibi beni ilgilendirmiyor.. Ben insanların kafasında oluşan yanlışları düzeltmeye çalışıyorum fakat;
Mantığını kullanmayı reddeden biriyle tartışmaya girmek, bir cesede ilaç tedavisi uygulamaya benziyor..
ya bırakın Allah aşkına. kız evli olduğunu öğrendiğinde yüzünün düştüğünü söylüyo başlığı üzgünüm diye atıyo sonra da arkadaş olarak görüşsem ne olacak ki modu..Kız gidip yatağına mı gireceğim demiş? Bence sizde çok ilginçsiniz..
Yazmayacağım dedim ama dayanamadım.
Konu sahibi üzgünüm diye konu açmış. Adama hala aşık,amacı ne sizce?Karakteri düzgünse insanın, duygularını baskılamayı da bilir.
ya bırakın Allah aşkına. kız evli olduğunu öğrendiğinde yüzünün düştüğünü söylüyo başlığı üzgünüm diye atıyo sonra da arkadaş olarak görüşsem ne olacak ki modu..
evli erkeklerle ilişki yaşayabilecek kişiliğe sahip olanlar böyle düşünebilir ve böyle davranabilir..