Üzgünüm

gizmoooo88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2014
10
1
Herkese Merhaba,

2 gündür, çok canım sıkkın, eski sevdiğim kişi ile 4 senedir görüşmüyorduk. Taa ki düne kadar,Numarasını unutmamıştım rehberime ekledim ve whatsap'tan msj attım tabi ki doğal olarak tanıma dı hattım değişti çünkü,
Sonra profil resmim den tanıdı ve biz konuşmaya başladık, aradı filan iyi hoş sohbet bana dediği şu ben geçen sene evlendim dedi tabi bende surat filan düştü ve eşi de hamileymiş doğumuna 2 ay kalmış.bugünde yazdı bana napıyorsun diye aradı, müsait bir zamanın da görüşelim dedi.
sizde ne yapmalıyım görüşsem mi, görüşmesem mi bilemedim açıkçası.

Eski sevgilin çok çok karaktersizmiş
ama sen lütfen bu soruyu soracak kadar saf olma .

hadi evlendiğini bilmiyordun da..
adamın karısı 2 aya doğum yapıyor, adamın yaptığı zaten terbiyesizlik ötesi , senin görüşmeyi düşünmen nedir bilemedim

Hayır neden böyle birşey yapma gereği duydun.Aradan 4 yıl geçmiş.Nerdedir ne yapıyordur.Ya eşi görseydi.Ne ara ne sor.Görüşsem mi diyorsun.Ne olacak görüşünce.Evli olduğunu bilmiyordum.Görüşmemiz yakışık olmaz.Hoşçakal de bitir.

böyle de bi konu açmışsın üstelik..
bu ne perhizi, bu ne lahana turşusu derler adama..
pessssssssss

kızlar bir bakın please

Konusu 'İlişkiler, Duygular ve Hayatın İçinden' forumundadır ve gizmoooo88 tarafından 13 Kasım 2014 başlatılmıştır.
Konuyu Takip Et
4 sayfadan 1. sayfa
1234Sonraki >

1. 13 Kasım 2014
    Konu Sahibi : gizmoooo88

merhabalar,
    bir arkadaşım eşi tarafından aldatıldı 15 yıllık ewliler ama arkadaşım onu affetti bence affetmemeli süründürmeliydi siz olsanız ne yapardınız...

Birgün evlenirseniz siz de bu kaar geniş olursunuz inşallah eşiniz eski sevgilileriyle eski günleri yad ederken....

evlendiğin zaman 7 aylık hamileyken kocan olacak adam, eski sevgilisiyle eski günlerin hatrına 1 kez görüşse ne yapardın??

eski günün hatrı diye bir şey yok.
yaşanmış bitmiş
bir şeyler hala baki olsaydı siz 4 sene beklemzdiniz o da bir başkasıyla evlenmezdi.
gereksiz aksiyon sokuyorsunuz hayatınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…