- 14 Mart 2013
- 7.536
- 3.712
-
- Konu Sahibi gizmoooo88
bi gece de sana gönderimmi töbe töbeee nasıl bi cümle bu ya
Yahu kadın evli olduğunu bilmiyormuş.. Evli olduğunu söylemiş adam zaten. İstersen arkadaş gibi konuşabiliriz demiş. Belki adamın karısı rahat.. Böyle şeylere takılmıyor.
Kız sevgili olalım demiyor ama eski sevgilisini unutamayarak yazmış. Yani bir umut?
Adam da ne karakter varmış evliyken eski sevgilisiyle görüşecek kadar.
Diyelim ki buluştular arkadaş olarak görüşecekler adamın eşi de biliyor bunu. Bu görüşme sürekli sürekli devam etse ikisininde birbirine karşı duyguları yeniden zıplasa ne olacak? Ki bayan arkadaşın duyguları pek bitmemiş ki yazmış.
Biraz mantık.
Yahu kadın evli olduğunu bilmiyormuş.. Evli olduğunu söylemiş adam zaten. İstersen arkadaş gibi konuşabiliriz demiş. Belki adamın karısı rahat.. Böyle şeylere takılmıyor.
Herkese Merhaba,
2 gündür, çok canım sıkkın, eski sevdiğim kişi ile 4 senedir görüşmüyorduk. Taa ki düne kadar,Numarasını unutmamıştım rehberime ekledim ve whatsap'tan msj attım tabi ki doğal olarak tanıma dı hattım değişti çünkü,
Sonra profil resmim den tanıdı ve biz konuşmaya başladık, aradı filan iyi hoş sohbet bana dediği şu ben geçen sene evlendim dedi tabi bende surat filan düştü ve eşi de hamileymiş doğumuna 2 ay kalmış.bugünde yazdı bana napıyorsun diye aradı, müsait bir zamanın da görüşelim dedi.
sizde ne yapmalıyım görüşsem mi, görüşmesem mi bilemedim açıkçası.
Kız gidip yatağına mı gireceğim demiş? Bence sizde çok ilginçsiniz..Sizde çok ilginçsiniz. Evli olduğunu bildiği anda kesmeli muhabbeti..
Ben eşime güvenirim.Sizn esiniz gorusse demekki gayet dogal karsilicaksiniz
Vallahi pes
arkadaş gibi konuşabiliriz ? karısı rahat ? ne güzel çıkarımlar yapmışsın sen öyle kafana göre. evli olduğunu evet bilmeden mesaj atmış , ama artık BİLİYOR! Bildiği halde görüşeyim mi diye düşünüyor. Adamın verdiği cevaplardan da ne olduğu ne istediği gayet belli.
Kız gidip yatağına mı gireceğim demiş? Bence sizde çok ilginçsiniz..
Yazmayacağım dedim ama dayanamadım.
Eski sevgiliden arkadaş olunduğunu hiç görmedim. Hem de 4 senelik bir eski sevgiliden. Konu sahibinin tekrar buluşması, eski külleri alevlendirmekten başka bir işe yaramaz. Adam evli olmasaydı, yorumum çok daha farklı olurdu ama adam evlenmiş. Evlenmiş bir eski sevgiliyle buluşmanın mantığını kimse açıklayamaz bana. Hem de arkadaşça!