- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
- Konu Sahibi gizmoooo88
Yola geldim. Yuva yıkanlara ölüüüm !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o zaman herkesten özür diliyorum ! Ben haksızım siz haklısınız. Kadın mey'letmiş adama, adam da abaza bir insan olduğundan hamile eşini bırakıp eski sevgiliye yazmış.. Adamın niyeti belli sadece uçkur peşinde koşuyor.
Doğru siz haklısınız, yazdığım herkesten özür dilerim !!
Bir de deseydin. Ayıptır ya. Eski günlerin hatırı ne ya? Miden kaldırıyosa - ki sorduğuna göre kaldırıyo, kesin görüş. Eski günleri anın, dilediğinizi yapın. Eski günlerdeki gibi olun. Çok cesaretin ve iyi niyetin varsa al bi bebek takımı da evlerine git. Eşiyle de tanışırsın!yani iyi de ben eşini boşa gel demiyorum ki. eski günlerin hatrına 1 kere görüşülebilir
Yola geldim. Yuva yıkanlara ölüüüm !
Evet aynen öylee..Yola geldim. Yuva yıkanlara ölüüüm !
Haklıysanız cevap verin yukarida yazdıklarıma. Kinayeli konusmaya gerek yokki. Sıkışınca siz haklısınız oluyor.Tabiki canımm.. Siz haklısınız.. Ben mantıksız cevaplar veriyorum. Çoook özür dilerim, hepinizden..
Görüşme canım.Evli işte sende gönlü olsaydı evlenmezdi ...Herkese Merhaba,
2 gündür, çok canım sıkkın, eski sevdiğim kişi ile 4 senedir görüşmüyorduk. Taa ki düne kadar,Numarasını unutmamıştım rehberime ekledim ve whatsap'tan msj attım tabi ki doğal olarak tanıma dı hattım değişti çünkü,
Sonra profil resmim den tanıdı ve biz konuşmaya başladık, aradı filan iyi hoş sohbet bana dediği şu ben geçen sene evlendim dedi tabi bende surat filan düştü ve eşi de hamileymiş doğumuna 2 ay kalmış.bugünde yazdı bana napıyorsun diye aradı, müsait bir zamanın da görüşelim dedi.
sizde ne yapmalıyım görüşsem mi, görüşmesem mi bilemedim açıkçası.