Üzgünüm

Konu sahibi beni ilgilendirmiyor.. Ben insanların kafasında oluşan yanlışları düzeltmeye çalışıyorum fakat;
Mantığını kullanmayı reddeden biriyle tartışmaya girmek, bir cesede ilaç tedavisi uygulamaya benziyor..

başlıkta bile herşey alenen ortadayken mantığını kullanmayı reddeden maalesef sizsiniz. Süslü cümleler kurmaya gerek yok konu sahibi beni ilgilendirmiyor demeye de gerek yok. Demek ki ilgilendiriyor ki yazılan olumsuz mesajları üzerinize alınıp cevap verme açıklama gereği duyuyorsunuz.

belki konu sahibinin ikinci üyeliğisiniz belki benzer yollardan geçtiniz bilemiyorum ama kimsenin mantık adı altında hamile bir kadının arkasından iş çevirmeye hakkı yok. görüştüklerinde luna parka gideceklerini sanıyorsanız maalesef öyle bir dünya yok. amaç belli niyet belli. ve görüşmemeliler.

yani iyi de ben eşini boşa gel demiyorum ki. eski günlerin hatrına 1 kere görüşülebilir :KK43:
Siz evlendiğinizde yarın öbürgün, eşiniz eski sevgilisiyle, eski günlerin hatrına bir kerecik görüsse ne olur?
Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkasına yapmayın.
Sordugunuz soru tuhaf,4 sene geçmiş ilişkiyi hortlatmaya çalışmanız dahada tuhaf.
Lütfen şu evli insanların yakasından bir düşün artık yeter ya. Bir insan evliyse ve çocuğu olacaksa görüşüp ne yapacaksıniz anlamıyorum.

Karakteri düzgünse insanın, duygularını baskılamayı da bilir.
Karakterle alakası olmadığını üzerine basarak söylüyorum. Kişisel gelişim uzmanlarına ya da salgılar üzerine tez hazırlamış birilerine sorun bunu size açıklayacaktır.
Karakter (doğumdan itibaren çevreden öğrendiklerin ve üzerine kendi mizahını katarak yarattığın bir oluşumdur.)
Duygular(dopamin, prolaktin, noradrenalin gibi salgıların artmasıyla birlikte beyinde ki kan akışının hızlanmasıdır. Kontrol edemezsin.) Hoşlantı veya aşık olma durumunda ki değişim tabi bu.

Sen yuva yıkansın desem sorun olmayacaktı ama değil mi?
Neden başka düşüncelere bu kadar kapalısınız !
İlla sizin düşündüğünüz gibi olacak her şey. Diğer türlüsü olamaz..

Severek ayrılmamışsa, duygularının bittiğinden eminse ve bu kişiyle sevgili olmadan önce de bir dostluğu varsa..
Etik? Etik kelimesi nedir? Tabu mu?? Kendini tabulara hapis etmek ne kadar etik peki?

Soru 1-Eski sevgilisini unutmuş olsa numarası neden aklında kalsın?
Soru 2-Evli olduğunu öğrenince neden yüzü düşmüş?
Soru 3-Bu konunun başlığı neden 'Üzgünüm'?

Bana da bi cevap verirsiniz o halde?

Şuraya da bi link bırakıvereyim.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Etik

başlıkta bile herşey alenen ortadayken mantığını kullanmayı reddeden maalesef sizsiniz. Süslü cümleler kurmaya gerek yok konu sahibi beni ilgilendirmiyor demeye de gerek yok. Demek ki ilgilendiriyor ki yazılan olumsuz mesajları üzerinize alınıp cevap verme açıklama gereği duyuyorsunuz.

belki konu sahibinin ikinci üyeliğisiniz belki benzer yollardan geçtiniz bilemiyorum ama kimsenin mantık adı altında hamile bir kadının arkasından iş çevirmeye hakkı yok. görüştüklerinde luna parka gideceklerini sanıyorsanız maalesef öyle bir dünya yok. amaç belli niyet belli. ve görüşmemeliler.

Bir sürü konuda yorumum var.. Alelade konuyu okurken açıkçası yazılanlar sinirime dokundu. Kadın görüşmediği halde yuva yıkan kadın olduğu hakkında iftiralar, cümleler yazılmış.. Üstüne alınmak ne demek yahu?? Üstüme mi aldım ben??
Benim bu şekilde olan pek çok arkadaşım var bunu da yazdım.. Hiç birinin yuvası da yıkılmadı.. Haa ben bu kadar rahat değilim kıskanırım ama herkes böyle değil bunu anlatıyor ve empati kuruyorum. Kendimi dar kalıplara sokmuyorum. Herkes benim gibi olacak diye bir şey yok.
Bu son yazışım, tartışmaya girmek istemiyorum.
Bu sadece sinirimi bozuyor.

Not: Arkadaşım derken eşimin erkek arkadaşları eski sevgilileriyle ailecek görüşüyorlar bunu söylemek istedim. Ben görüşmüyorum yani yanlış anlaşılmasın.

Severek ayrılmamışsa, duygularının bittiğinden eminse ve bu kişiyle sevgili olmadan önce de bir dostluğu varsa..
Etik? Etik kelimesi nedir? Tabu mu?? Kendini tabulara hapis etmek ne kadar etik peki?
be relax,bu kadar modern görünüyorsanız saldırmadan konuşmayı da bilin...
O zaman 4 yıl akılları nerdeymiş ???
Etik ahlak kuralı demektir. Eşiniz eski sevgilisiyle görüşürse ne düşünürsünüz..
Sizin tabu dediğiniz şey bu mu ???
Madem öyle ortada tuhaf bir durum yokta konu sahibi neden kararsız,eşinin haberi var mı acaba bundan..
sıkıntı olmasaydı eğer konu sahibi buraya konu açmazdı içi rahat gider görüşürdü,demekki rahatsız olduğu emin olamadığı şeyler var, kiii bunun da adam evlenmiş ve çocuğu olacak diye belirtmiş..

Edep yahu !! Ben evli bir kadınım ! İnsanın zihninde ne varsa, dünyayı öyle görüyor.
hı hı zihnimde tahmin ettiğin şeyler var.. bence de biraz edep..şu dönemde arkadaşlıklar neden bu kadar abartılır anlamıyorum, insanlar arkadaşım adı altında flört yaşayacaklar nerdeyse..bakın biri daha niyetlenmiş sizde boş yere savunmasını yapıyosunuz.adamın karısının sizin kadar anlayışlı olmadığı kuvvetli ihtimal..

Kısa ve net elbetteki görüşme ve de telefonla dahi konuşma hamile bir eş bu konuşmaları görse yaşadığı travmayı düşünemiyorum.Artı öyle yada böyle düşeceğin pozisyon herkesin gözünde bayagı bir sıkıntılı pozisyon olacaktır.Kafanı karıştıracak bir durum yok evli barklı vede çocuklu bir adam gayet net ve açık.

Tamam o zaman herkesten özür diliyorum ! Ben haksızım siz haklısınız. Kadın mey'letmiş adama, adam da abaza bir insan olduğundan hamile eşini bırakıp eski sevgiliye yazmış.. Adamın niyeti belli sadece uçkur peşinde koşuyor.
Doğru siz haklısınız, yazdığım herkesten özür dilerim !!

Konu sahibi evli olduğu için yüzüm düştü demiş, konu başlığına bakarsanız oda üzgünüm, eee siz neyi savunuyorsunuz hala?
Konu sahibinin hisleri bitmiş olsa evli olmasına sevinir, baba olacak olmasını tebrik eder ve eşiyle birlikte görüşür illaki görüşecekse. Dostça yaklaşım budur. Ben bu konuda adama karşı hisleri olmayan, dostane bir tavır göremedim. Siz nerede gördünüz bunu? Bizede açıklayın, bizde anlayalım.

Konu sahibi evli olduğu için yüzüm düştü demiş, konu başlığına bakarsanız oda üzgünüm, eee siz neyi savunuyorsunuz hala?
Konu sahibinin hisleri bitmiş olsa evli olmasına sevinir, baba olacak olmasını tebrik eder ve eşiyle birlikte görüşür illaki görüşecekse. Dostça yaklaşım budur. Ben bu konuda adama karşı hisleri olmayan, dostane bir tavır göremedim. Siz nerede gördünüz bunu? Bizede açıklayın, bizde anlayalım.
Tamam o zaman herkesten özür diliyorum ! Ben haksızım siz haklısınız. Kadın mey'letmiş adama, adam da abaza bir insan olduğundan hamile eşini bırakıp eski sevgiliye yazmış.. Adamın niyeti belli sadece uçkur peşinde koşuyor.
Doğru siz haklısınız, yazdığım herkesten özür dilerim !!

Ha şöyle.
Bir şeyi körü körüne savunurken biraz mantıgınızı devreye sokun. Hayal kurup ama öyledir, böyledir tarzında afaki konuşmaya gerek yok.

Tabiki canımm.. Siz haklısınız.. Ben mantıksız cevaplar veriyorum. Çoook özür dilerim, hepinizden..

X