- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
-
- Konu Sahibi gizmoooo88
Konu sahibi beni ilgilendirmiyor.. Ben insanların kafasında oluşan yanlışları düzeltmeye çalışıyorum fakat;
Mantığını kullanmayı reddeden biriyle tartışmaya girmek, bir cesede ilaç tedavisi uygulamaya benziyor..
Siz evlendiğinizde yarın öbürgün, eşiniz eski sevgilisiyle, eski günlerin hatrına bir kerecik görüsse ne olur?yani iyi de ben eşini boşa gel demiyorum ki. eski günlerin hatrına 1 kere görüşülebilir
Konu sahibi üzgünüm diye konu açmış. Adama hala aşık,amacı ne sizce?
Ozaman avukatlık yapmayın,yanlış anlaşılıyorsunuzKonu sahibi beni ilgilendirmiyor.. Ben yanlış düşünceleri değiştirmek için yazdım.. Bunu da belirttim.
Karakterle alakası olmadığını üzerine basarak söylüyorum. Kişisel gelişim uzmanlarına ya da salgılar üzerine tez hazırlamış birilerine sorun bunu size açıklayacaktır.Karakteri düzgünse insanın, duygularını baskılamayı da bilir.
Sen yuva yıkansın desem sorun olmayacaktı ama değil mi?
Neden başka düşüncelere bu kadar kapalısınız !
İlla sizin düşündüğünüz gibi olacak her şey. Diğer türlüsü olamaz..
Severek ayrılmamışsa, duygularının bittiğinden eminse ve bu kişiyle sevgili olmadan önce de bir dostluğu varsa..
Etik? Etik kelimesi nedir? Tabu mu?? Kendini tabulara hapis etmek ne kadar etik peki?
Soru 1-Eski sevgilisini unutmuş olsa numarası neden aklında kalsın?
Soru 2-Evli olduğunu öğrenince neden yüzü düşmüş?
Soru 3-Bu konunun başlığı neden 'Üzgünüm'?
başlıkta bile herşey alenen ortadayken mantığını kullanmayı reddeden maalesef sizsiniz. Süslü cümleler kurmaya gerek yok konu sahibi beni ilgilendirmiyor demeye de gerek yok. Demek ki ilgilendiriyor ki yazılan olumsuz mesajları üzerinize alınıp cevap verme açıklama gereği duyuyorsunuz.
belki konu sahibinin ikinci üyeliğisiniz belki benzer yollardan geçtiniz bilemiyorum ama kimsenin mantık adı altında hamile bir kadının arkasından iş çevirmeye hakkı yok. görüştüklerinde luna parka gideceklerini sanıyorsanız maalesef öyle bir dünya yok. amaç belli niyet belli. ve görüşmemeliler.
be relax,bu kadar modern görünüyorsanız saldırmadan konuşmayı da bilin...Sen yuva yıkansın desem sorun olmayacaktı ama değil mi?
Severek ayrılmamışsa, duygularının bittiğinden eminse ve bu kişiyle sevgili olmadan önce de bir dostluğu varsa..
Etik? Etik kelimesi nedir? Tabu mu?? Kendini tabulara hapis etmek ne kadar etik peki?
hı hı zihnimde tahmin ettiğin şeyler var.. bence de biraz edep..şu dönemde arkadaşlıklar neden bu kadar abartılır anlamıyorum, insanlar arkadaşım adı altında flört yaşayacaklar nerdeyse..bakın biri daha niyetlenmiş sizde boş yere savunmasını yapıyosunuz.adamın karısının sizin kadar anlayışlı olmadığı kuvvetli ihtimal..Edep yahu !! Ben evli bir kadınım ! İnsanın zihninde ne varsa, dünyayı öyle görüyor.
Konu sahibi evli olduğu için yüzüm düştü demiş, konu başlığına bakarsanız oda üzgünüm, eee siz neyi savunuyorsunuz hala?Sen yuva yıkansın desem sorun olmayacaktı ama değil mi?
Konu sahibi evli olduğu için yüzüm düştü demiş, konu başlığına bakarsanız oda üzgünüm, eee siz neyi savunuyorsunuz hala?
Konu sahibinin hisleri bitmiş olsa evli olmasına sevinir, baba olacak olmasını tebrik eder ve eşiyle birlikte görüşür illaki görüşecekse. Dostça yaklaşım budur. Ben bu konuda adama karşı hisleri olmayan, dostane bir tavır göremedim. Siz nerede gördünüz bunu? Bizede açıklayın, bizde anlayalım.
Tamam o zaman herkesten özür diliyorum ! Ben haksızım siz haklısınız. Kadın mey'letmiş adama, adam da abaza bir insan olduğundan hamile eşini bırakıp eski sevgiliye yazmış.. Adamın niyeti belli sadece uçkur peşinde koşuyor.
Doğru siz haklısınız, yazdığım herkesten özür dilerim !!
Ha şöyle.
Bir şeyi körü körüne savunurken biraz mantıgınızı devreye sokun. Hayal kurup ama öyledir, böyledir tarzında afaki konuşmaya gerek yok.