Üzgünüm

Evli olduğunu üstelik kısa bir süre sonra baba olacağını bildiğiniz halde hala görüşmeli miyim diye soruyorsun ya peessss doğrusu

yani iyi de ben eşini boşa gel demiyorum ki. eski günlerin hatrına 1 kere görüşülebilir
sizin eşiniz, sevgiliniz eski sevgilisiyle eski günlerin hatrına görüşse ne düşünürsünüz allah aşkınaa? bukadar genişlik nedir yahu?

Şimdi eski sevgilinizi unutmayıp yazmış olmanız normal.
Ama adamın evlenip eşinin hamile olduğu halde yazması karaktersizlik.
Siz de bunun üzerine görüşsem mi diye sormanız salaklık..
Biraz onur diyorum Allah aşkına..

Kız sevgili olalım demiyor, arkadaş olarak görüşsem mi diyor. Pes yani burada ki yorumlara.. Yuva yıkan kadın ilan etmişsiniz.
Ha yine de görüşme derim.. Yuva yıkılmasa da, eşini kıskandırıp aralarında husumet oluşmasına sebep olabilirsiniz..

bence de pes yani ben kötü bir şey demiyorum ki ama insanlar işte neyse

Ayrıca adam gayet normal şekilde yazmış, eşim hamile doğum yapacak.. Hani görüşsek bile arkadaş çerçevesinde olur anlamında..
İstese evli olduğunu söylemeyebilir, gayet eşini de aldatırdı..

Sen hamileyken, eşinin eski sevgilisiyle görüşmeye çalışmasını ve onun eski sevgilisinin bunu kabul etmesini normal karşılıyorsan, neden olmasın?

Allahım akıl fikir, bizlere de sabır ihsan et !!!
Canın mı sıkıldı da sardın evli barklı eski sevgiline?

Yalniz adamlar ne kadar piskin be.

Eskiden, insanlarda birazcik utanma oldugu zamanlarda , adamlar en azindan evli olduklarini saklarlardi, kandirirlardi. Kadinlarin daha edepli oldugu zamanlarda, adamlar da kadinlarin evli heriflerle gorusmeyeceklerini bildikleri icin kandirma yoluna giderlerdi. Artik adamlar kandirmaya gerek duymuyor, esim hamile bile diyor, yani niyeti %200 belli ediyor. Yine de kadinlarin goruseceklerini bildikleri icin bu piskinlik. Son yillarda evli oldugunu bile bile gorusen kadinlar artti galiba , herifler de istatistik mi tutuyor ne.

Eski sevgiliden arkadaş mı olurmuş. 2 tarafın da niyeti gayet açık

görüş tabi neyini düşünüyosun bebeğine beraber bakarsınız karısıyla bi gece sana gelir bi gece ona gider

Adamda az hayvan değilmiş. Hemen de nasıl karşılık vermiş..
Kadında yazık eşim bana sadık, seviyor. bebişimiz olacak diye seviniyordur. Ne pis insanlar var ya..

Allahım akıl fikir, bizlere de sabır ihsan et !!!
Canın mı sıkıldı da sardın evli barklı eski sevgiline?

Yahu kadın evli olduğunu bilmiyormuş.. Evli olduğunu söylemiş adam zaten. İstersen arkadaş gibi konuşabiliriz demiş. Belki adamın karısı rahat.. Böyle şeylere takılmıyor.

Kız sevgili olalım demiyor ama eski sevgilisini unutamayarak yazmış. Yani bir umut?
Adam da ne karakter varmış evliyken eski sevgilisiyle görüşecek kadar.
Diyelim ki buluştular arkadaş olarak görüşecekler adamın eşi de biliyor bunu. Bu görüşme sürekli sürekli devam etse ikisininde birbirine karşı duyguları yeniden zıplasa ne olacak? Ki bayan arkadaşın duyguları pek bitmemiş ki yazmış.
Biraz mantık.

Eski sevgiliden arkadaş olunduğunu hiç görmedim. Hem de 4 senelik bir eski sevgiliden. Konu sahibinin tekrar buluşması, eski külleri alevlendirmekten başka bir işe yaramaz. Adam evli olmasaydı, yorumum çok daha farklı olurdu ama adam evlenmiş. Evlenmiş bir eski sevgiliyle buluşmanın mantığını kimse açıklayamaz bana. Hem de arkadaşça!

bu dünyada insan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş bu lafı düşünün ondan sonra görüşüp grüşmemek size kalmış

ne gerek var ya??
arkadaş mı kalmadı??
4 senedir görüşmediğin eski sevgilinin arkadaşlığı olmaz olsun.
zaten o arkadaşa ihtiyacın olsa 4 sene ara vermez görüşürdün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…