- 7 Haziran 2013
- 820
- 546
-
- Konu Sahibi gizmoooo88
sizin eşiniz, sevgiliniz eski sevgilisiyle eski günlerin hatrına görüşse ne düşünürsünüz allah aşkınaa? bukadar genişlik nedir yahu?yani iyi de ben eşini boşa gel demiyorum ki. eski günlerin hatrına 1 kere görüşülebilir
bence de pes yani ben kötü bir şey demiyorum ki ama insanlar işte neyseKız sevgili olalım demiyor, arkadaş olarak görüşsem mi diyor. Pes yani burada ki yorumlara.. Yuva yıkan kadın ilan etmişsiniz.
Ha yine de görüşme derim.. Yuva yıkılmasa da, eşini kıskandırıp aralarında husumet oluşmasına sebep olabilirsiniz..
Eski sevgiliden arkadaş mı olurmuş. 2 tarafın da niyeti gayet açıkKız sevgili olalım demiyor, arkadaş olarak görüşsem mi diyor. Pes yani burada ki yorumlara.. Yuva yıkan kadın ilan etmişsiniz.
Ha yine de görüşme derim.. Yuva yıkılmasa da, eşini kıskandırıp aralarında husumet oluşmasına sebep olabilirsiniz..
Herkese Merhaba,
2 gündür, çok canım sıkkın, eski sevdiğim kişi ile 4 senedir görüşmüyorduk. Taa ki düne kadar,Numarasını unutmamıştım rehberime ekledim ve whatsap'tan msj attım tabi ki doğal olarak tanıma dı hattım değişti çünkü,
Sonra profil resmim den tanıdı ve biz konuşmaya başladık, aradı filan iyi hoş sohbet bana dediği şu ben geçen sene evlendim dedi tabi bende surat filan düştü ve eşi de hamileymiş doğumuna 2 ay kalmış.bugünde yazdı bana napıyorsun diye aradı, müsait bir zamanın da görüşelim dedi.
sizde ne yapmalıyım görüşsem mi, görüşmesem mi bilemedim açıkçası.
Allahım akıl fikir, bizlere de sabır ihsan et !!!
Canın mı sıkıldı da sardın evli barklı eski sevgiline?
görüş tabi neyini düşünüyosun bebeğine beraber bakarsınız karısıyla bi gece sana gelir bi gece ona gider
görüş tabi neyini düşünüyosun bebeğine beraber bakarsınız karısıyla bi gece sana gelir bi gece ona gider
Kız sevgili olalım demiyor, arkadaş olarak görüşsem mi diyor. Pes yani burada ki yorumlara.. Yuva yıkan kadın ilan etmişsiniz.