Üzgünüm

bi gece de sana gönderimmi töbe töbeee nasıl bi cümle bu ya

evli insanla konuşsam mı konuşmasam mı diye düşünen sensin nasıl bi cümle olduğuna sen karar ver . benim kocam var başka erkekler dikkatimi çekmiyor, ama karısı olan erkekler belli ki dikkatini çekiyor uzak durayım iyisi mi ben senin konundan.

Yahu kadın evli olduğunu bilmiyormuş.. Evli olduğunu söylemiş adam zaten. İstersen arkadaş gibi konuşabiliriz demiş. Belki adamın karısı rahat.. Böyle şeylere takılmıyor.

Soru 1-Eski sevgilisini unutmuş olsa numarası neden aklında kalsın?
Soru 2-Evli olduğunu öğrenince neden yüzü düşmüş?
Soru 3-Bu konunun başlığı neden 'Üzgünüm'?

Arkadaş mı kalmadı yahu ortada nesini normal görüyorsunuz inanılmaz yani ne konuşacaklar yani bir arkadaş olarak memleket meselesi mi

Kız sevgili olalım demiyor ama eski sevgilisini unutamayarak yazmış. Yani bir umut?
Adam da ne karakter varmış evliyken eski sevgilisiyle görüşecek kadar.
Diyelim ki buluştular arkadaş olarak görüşecekler adamın eşi de biliyor bunu. Bu görüşme sürekli sürekli devam etse ikisininde birbirine karşı duyguları yeniden zıplasa ne olacak? Ki bayan arkadaşın duyguları pek bitmemiş ki yazmış.
Biraz mantık.

Karakterli insanlarsa o duygular tekrar canlanmaz .. Yurt dışında pek çok örneği var fakat, bizim ülkemiz de kaybetme korkusu o kadar hat safhada ki, insanlar eşlerine güveni yitirdi.. Bunun sorumlusu da gene bizlerin karakterlerinde ki problem, yetişme tarzımız, çevremizde ki insanlardan çok fazla etkilenişimizden kaynaklı.
Bunu söyler bir daha da bir şey yazmam.

Yahu kadın evli olduğunu bilmiyormuş.. Evli olduğunu söylemiş adam zaten. İstersen arkadaş gibi konuşabiliriz demiş. Belki adamın karısı rahat.. Böyle şeylere takılmıyor.

Sizde çok ilginçsiniz. Evli olduğunu bildiği anda kesmeli muhabbeti..

eski sevgiliden arkadaşmı olurmuş ya.Siz neyi savunuyorsunuz.Ayrıca konuda arkadaş olarak görüşelim diye birşey geçmemiş.Siz nerden biliyorsunuz bu adam olacak herifin niyetinin arkadaşlık olduğunu.Ne ara aldatılmayı savunur hale geldik yahu pess diyorum pessss

Herkese Merhaba,

2 gündür, çok canım sıkkın, eski sevdiğim kişi ile 4 senedir görüşmüyorduk. Taa ki düne kadar,Numarasını unutmamıştım rehberime ekledim ve whatsap'tan msj attım tabi ki doğal olarak tanıma dı hattım değişti çünkü,
Sonra profil resmim den tanıdı ve biz konuşmaya başladık, aradı filan iyi hoş sohbet bana dediği şu ben geçen sene evlendim dedi tabi bende surat filan düştü ve eşi de hamileymiş doğumuna 2 ay kalmış.bugünde yazdı bana napıyorsun diye aradı, müsait bir zamanın da görüşelim dedi.
sizde ne yapmalıyım görüşsem mi, görüşmesem mi bilemedim açıkçası.

saçmalama istersen adam evli barklı hamile karısı var valla kadın hiç haketmeyen bir adama babalık duygusu yasatacak ya yazık günah

arkadaş gibi konuşabiliriz ? karısı rahat ? ne güzel çıkarımlar yapmışsın sen öyle kafana göre. evli olduğunu evet bilmeden mesaj atmış , ama artık BİLİYOR! Bildiği halde görüşeyim mi diye düşünüyor. Adamın verdiği cevaplardan da ne olduğu ne istediği gayet belli.

Eski sevgiliyle görüşülebilir ancak aradaki diyalog kopmadıysa, iki taraf da birbirine karşı bir şey hissetmiyorsa ve eşler de aynı ortamda olacaksa görüşülebilir. Burda anlatılan durum kimin başına gelse hoşlanmaz. Aniden türeyen bir eski sevgili, başbaşa yapılacak bir görüşme dünyanın en geniş kadını da olsa rahatsız eder. İki tarafın da iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.

evli olanlar olmayanlar eşiniz/sevgiliniz eski sevgilisiyle görüşüyormu?

arkadaş gibi konuşabiliriz ? karısı rahat ? ne güzel çıkarımlar yapmışsın sen öyle kafana göre. evli olduğunu evet bilmeden mesaj atmış , ama artık BİLİYOR! Bildiği halde görüşeyim mi diye düşünüyor. Adamın verdiği cevaplardan da ne olduğu ne istediği gayet belli.

İnsanları kafanızda kodluyorsunuz ya ben buna sinir oluyorum işte. Gerçekten sinir oluyorum.
Herkesin yaşam tarzı kendine..
Adam gel haremime katıl mı diyor??

görüş bebeğim..
boşasın karısını da seni alsın.
sonra seni boşayıp bir başkasını alsın.

Eski sevgiliden arkadaş olunduğunu hiç görmedim. Hem de 4 senelik bir eski sevgiliden. Konu sahibinin tekrar buluşması, eski külleri alevlendirmekten başka bir işe yaramaz. Adam evli olmasaydı, yorumum çok daha farklı olurdu ama adam evlenmiş. Evlenmiş bir eski sevgiliyle buluşmanın mantığını kimse açıklayamaz bana. Hem de arkadaşça!

canı sıkılmış arkadaş bulamamış da 4 yıl önceki eski sevgilisi tamaamen masumane bir biçimde arkadaşı olsun istiyor :) ne kadar güzel değil mi... yazık biz ne kadar fesatmışız oturup ağlayacağım şimdi.

Ben bu kadar rahat değilim ama çevremde bu kadar rahat olan insanlar var ! Ve hiç biri de gidip aldatmıyor ya da eski sevgilisiyle yeni bir ilişkiye başlamıyor!!

görüşünce ne olmasını bekliyorsun. senden hoşlandığını söyleyince ne yapacaksın metreslik mi. bu ikileme düşmen bile yanlış

Bana tanımadığım numara herhangi bir msj vs yolladığında direk engelliyorum.
Normal şartlarda olması gereken bu iken eski sevgiliniz sizinle konuşuyor
Durumu anlatıyor ve görüşmek istiyor. Sizce bu normal mi?

Hadi görüştünüz diyelim ne sanıyorsunuz hoşçakal deyip bitecek mi?
sizin zaten unutamadığınız bir kişi olacak karşınızda hatta unutulmadığını anladığı için sizi kolay av olarak görecek
Önce arkadaşça sonra dostça vs derken arkasından sensiz olamıyorumlar başlayacak
Ve siz İKİNCİ kadın olacaksınız. Buna değer mi?
Görmezseniz öleceğinizi sanmıyorum. Ama görüşürseniz bir aileyi dağıtma noktasına getireceği kesin
Bunu siz istemeseniz bile o unutulmayan duygular yeni heyecanlar o noktaya getirecek
GÖRÜŞMEYİN bakın tehlike çanları çalıyorken KAÇIN

X