Uzak şehirden biri ile evlenmek fikirlerinize ihtiyacım var

Kimsenin olmaması iyi mi peki sizin için merak ettiğimden soruyorum zor olmuyor mu ya da ihtiyaç duymuyor musunuz sanki yalnız kalacakmışım gibi geliyor bana böyle düşününce
13 yıl oldu buraya taşınalı. Bazen çocuk bakımı için gerekli olduğunda gelip bakıyorlar iki tarafta. Burda yeni arkadaşlıklar edindik. Düzenimizi kurduk. Bayram ve yazları ailemize gideriz. Benim iznim çok diye yazın ailemde kalırım istediğim kadar, oğlum çok sever diye babaannine gider kalirim bir süre. Burada yalnız değiliz sevdiğimiz insanlar dostlarımız var.

Uzağa gidince ne oluyor sanki
Heryer artık uçakla 1 saat mesafede
Ayrıca Trakya ile Akdeniz arasında uçurum bir kültür farkı olacağını da sanmıyorum.
Gören de Antarktika’dan birini buldunuz sanır.

Zaten ilk etapta doğuya gidersiniz trakya veya akdenize gelene kadar 8-10 yıl geçer. O sürede her şekilde ailenden ayrı kalacaksın. Memur insan annesinin dibinde olamiyor malesef. Tek ihtimal memleketten biriyle evlenmek

Farklı bir ülkeye evlendim. Biraz aileci bir yapım var anne babamı 2 sene göremedim pandemik sebepten. Eşim çok iyi biri ve onunla evlendigim için çok mutluyum. Iyi anlaşıyoruz. Her anımda yanımda ve bu beni çok mutlu ediyor. Öte yandan aklıma estiğinde ailemle ve arkadaşlarımla olamıyorum. Bazen onların yanında olsam sarılsam geçebilecek olan şeyleri içime atıyorum. Aile üyeleri bir araya geldiklerinde kahvaltı yemek vs ben orda olamıyorum. Gitsem elbet giderim önümde duran kimse yok ama şartlar uymuyor. Okul hayatı, çalışma hayatı derken... Karşınızdaki insan nasil bunu değerlendirin. Iyice ölçün bicin ki yani farklı şehirler uçakla 2 saatinizi almaz. Kültür farklılığı yandaki komşunuzla bile evlenseniz bu farklar olacak. Aileler malesef insanın özel hayatına kadar girebiliyor. Bizimkilerde neler yapmadılar ama insan seçtiği insanla evlenmeyi. Qonucta bir ömür ailemiz yaşamayacak evlendigimiz insanla.

Anlıyorum haklısınız zaman geçtikçe düzenini kurdukça devamı da geliyor tek sorun bazen çocukların bakımı oluyordur.

Dediklerinizde haklısınız her istediğinde bir araya gelemiyor insan ama zamanla alışılıyor demek ki. Benim de önceliğim erkek arkadaşımla anlaşabilmek birlikte doğru kararlar verebilmek olacak sonrası da zamanla belli olur zaten

Ne kadar çok kafaya takmissiniz hayret ettim. Siz sevginizden emin misiniz? Ülke veya kıta değiştirmiyorsunuz ki, bence bu kadar takmaya gerek yok. Benim eşim yabancı ve eşimin yaşadığı şehire taşındım ben, iyi de oldu. Arasira yenilikte sart bence. Birde su cümleyi hic anlamıyorum ayri kültürlerin insaniyiz, anlasabilirmiyiz falan filan. Yahu ayni sehir hatta ayni köyden insanlar dahi evlenip, anlasamiyorlar. Yakin cevremde çok var böyle örnekler. Siz karsinizdaki adam mi, size hakkettiginiz gibi davranıyor mu, merhamet şefkat sahibi mi, bu tür seylere bakin bence. Kafanizda bu kadar soru işareti olduğuna göre tam emin değilsiniz izlenimi verdiniz bana. Yanılıyor da olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…