Uzak şehirden biri ile evlenmek fikirlerinize ihtiyacım var

Biz de esimle uzagiz ve cok farkli kulturlerimiz var.Once yillarca benim aileme yakin simdi de onlarin ailesine yakin oturuyoruz.Ailellerle ilgili baslarda ufak sorunlar oldu ama biz bunlari asarak iki aileyi birbirine sevdirdik.Denge onemli ve iki tarafa da cok gorev dusuyor.Ama bence yurutmek isteyen yurutuyor .

Ne güzel darısı başımıza. Sizin de isteğinize göre atamanız gerçekleşir inşallah

Çok teşekkür ederim mutluluğunuz daim olsun

Erken düşündüğümün ben de farkındayım tabiki dediğiniz ihtimaller olabilecek şeyler. Ben bunları sorun etmiyordum aslında tatilde eve geldim bu konular daha uzun konuşulmaya başlandıkça ben de düşünmeye başladım yoksa böyle düşüncelerim yoktu

Ben de ortada bir yerde yaşamayı düşünüyordum zaten ve evet tabiki istenilen şehre hemen gelmek kolay değil uzun bir süreç ama biraz yüksek puan alırsam bulduğum ilçede zorunlu görev olarak açılan okullar var imkansız değil sanırım şehrime atanmak tabi hiçbir şeyin kesinliği yok

Evet benim ailem biraz fazla büyütüyor sanırım. Ve uyuşmak zorunda değiller aslında haklısınız

Ucakla 1 saat ustune de max 3 saat araba yolcugunu amma dramatize etmissiniz. Duyan da zimbabweye gelin gidiyor sanacak. Trakya ege akdeniz birbirlerinden cok uzak kulturler degil zaten. Karsinizda iyi insanlar varsa hic bir problem olmaz.
Zimbabweye gidecek olsam kim bilir neler olacak. Dramatize etmiyorum aslında sadece fikir almak istedim

35 yaşında bekar bir kadın olarak söylemek isterim ki mesafe falan.. iki insan arasında sorun olacak son şeylerden sanki memleketteyim yıllardır, kabul bu arada aynı şehir evliliğin özellikle ilk yollarındaki alışma sürecini nispeten kısaltabiliyor, ama tek koşul da değil benden görüldüğü gibi Kalp var, akıl var, karakterlern uyuşması, dünyaya hayata bakış açıları… farklı olduktan sonra aynı şehirde olmuş ne fayda..
varsayalım ki böyle bir karar aldın,kendi iradenle olmalı bu da. Ailen bu sorumluluğu alabilecek mi? Sen mutsuz bir evlilij yapsan ‘sizin yüzünüzden oldu’ desen ne yapacaklar?
Bu arada ablalarının orda olması sana avantaj bence, uzakta olsalar da sen bari yakından evlilik yap deseler? Yani o daha mantıklı gibi ne bileyim.
Sana müdehale etmemelerini, bu kararın hayatının tamamını etkileyeceğini, olası sorunlarda sorumluluğu kendiniz taşıyacağını hatırlat bence

Merak etmeyin ikinizde yeni atanacaksinız ikinizde 4-5 yıl doğu göreceksiniz öyle Trakya Akdeniz hayalleri kurmayın. Çok zor oralar fosil dolu :)
Tabii zaten ben de kendi şehrimize olacağını düşünmüyorum ki yakın olmak da çok mantıklı gelmiyor ama işte bazen annelere laf anlatmak çok zor

Tabii zaten ben de kendi şehrimize olacağını düşünmüyorum ki yakın olmak da çok mantıklı gelmiyor ama işte bazen annelere laf anlatmak çok zor
Amaaann zaten doğu göreviniz var evlenin doğu göreviniz beraber bitirirsiniz. İkinizin ailesine de yakın yaşayamazsınız muhtemelen iç Anadolu da bir yerlerde yaşarsınız. Sen istediğini diret zorunlu doğu görevi yapacağım 4 yıl de

Buna benzer bir konuşmayı ben de onlara yaptım aslında yavaş yavaş fikirlerinin değiştiğini görüyorum. Dediğiniz gibi ablalarımın yakın olması benim için avantaj en azından yalnız kalıyorlar diye düşünmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…