Uyuz hastalığı

Wilkinson pomad arayıp bulamamıştık. Sizde iyi gelmedi mi?

Daha etkisi anlamadan diğer ilacı kullandım artık bıktığım için herşeyi kullandım yoksa işe yaradımı bilmiyorum
Çok berbat bişey. İyi gelsin diye herşeyi sürüyoruz sonra yan etki yapıyor. Kızımda ve bende egzama çıktı mesela

Evet doğru bende de kıl kökü iltihabı oldu inşallah artık geçmiştir
İnşAllah. Buranın konusu değil ama tam yağlı kapı. İlaçların sadece bazılarını devlet ödüyor ve diğerleri de çok pahalı.
Egzama için sadece 65 tl bir kreme verdik

En son biri dedi ki bilsem kesin çözüm olacak ne kadar tutarsa tutsun alırım.
Evet aynı şekilde bende
hastalığın geçip geçmediği de anlaşılmıyor çünkü geçsede vücud belli süre kaşınıyormuş insanın psikolojisini bozuyor artık sürekli geçti mi geçmedi mi diye düşünmeketen çook kötü oldum.

Görünen bişey değil ki. Allah yardımcımız olsun valla. Bulaşan herkes çok çekiyor.
Geçen biri dedi ki param olsa bütün kıyafetlerimi atıp yeni alcam

Haftada bir mi? Kaç defa kullandınız? Doktorunuzu değiştirin bence.

Hep iyi olun. Sevindim iyileşmenize.

Haftada bir mi? Kaç defa kullandınız? Doktorunuzu değiştirin bence.
Doktorum haftada bir yapmamı söylemiştir ilk zamanlar o şekilde uyguladım.Daha sonra gecmeyince üç gün üst üste yaptığım da oldu.Tam geçti diyordum 1 ay birseyim yoktu ufak tefek cikanlari dikkate almamistim ilacın yan etkisinin olabileceğini düşünmüştüm.1 hafta öncesinde çoğaldı karin bölgemde özellikle iki güne bir kwellada uyguladım.Yani bı haftada 3 kere yaptim.Ama en son dün elimde bı tane tane gördüm.Artik evi temizleyip çamaşır yıkayıp utulemekten yoruldum.Doktorum kükürtlü karışım da denemişti ama o ise yaramadı bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…