Uyuz hastalığı

Sizde de mi var?
Evet bundan 4 ay önce koyuldu bize bu teşhis ama bizde kaşıntı yoktu verilen ilacı kullandık ve eşyaları evi temizledik her giydiğimiz kıyafeti ütüledik.bizde hala Allaha şükür kaşıntı yok bende sivilceler çıkıyor sırtımda ve omzumda biri geçiyor tekrar çıkıyorlar ve batıyormuş gibi bir his oluyor ya psikolojik bilmiyorum .doktor bana ilacın yan etkisi olarak kıl kökü iltihabına çevirmiş dedi .ama ben korkuyorum 4 aydan beri
Siz ne durumdasınız?

Uyuz genelde sırtta çıkmaz demişti doktorum. Sırtım için egzama kremi verdi geçti. Deneyin isterseniz.

Tam geçmedi yarın gitcez bakalım ne diyecek.

Sizin kaşıntılar var mı ?
Kızarıklık çıkıyor mu?
Kaşıntılarımız geçmedi maalesef. Ama farklı bi kaşıntı yarın bakalım ne çıkacak. Sivilce gibi ama kaşıdıkça kızarıyor ve çoğalıyor tabi.

Geçmediğini, sadece şikayetleri azalttığını okumuştum
size bir sorum olacaktı siz o dönemde eşyalarınızı (kıyafet ve evdeki eşyaları) kaç derecede yıkadınız .bazı yıkayamadığınız kıyafetleri ne yaptınız.(poşetleyip beklettiniz mi).mont gibi

Son düzenleme:
Herşeyi en az 60 derecede yıkadım ütüledim. Yıkayamadıklarımı poşetleyip beklettim.

Acaba yıkayamadığımız eşyaları dolapta 2 hafta bekletsek o zamanda bu parazitler ölür mü illa poşetlememiz mi gerekiyor.
Benimde merak ettiğim bi konu. Dr da poşete bağlayın kaldırın demişti.

Buarada formül den yazdı Dr. Çocuklara 3 gün üst üste sürdüm bugün son banyolarını yaptırdım. Ama ben dün gece başlayabildim. İnşAllah bizde de iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…