Uyuz hastalığı

Doktorların hiç bi halt bildiği yok sadece 2 tanesi uyuz dedi ikisininde tedavisi işe yaramadı diğerleri alerji dedi kortizonlu ilaçlarla daha da çok azdırdılar en başta az bişeydi şuan çok yayıldı önüne geçemiyorum

Bütün vücut mu kaşınıyor? Benim de ilk kullandığım ilaçlar yan etki yapmıştı ve 1 hafta alerji iğneleriyle geçti. Sadece kwellada mı kullandınız?

Bütün vücut mu kaşınıyor? Benim de ilk kullandığım ilaçlar yan etki yapmıştı ve 1 hafta alerji iğneleriyle geçti. Sadece kwellada mı kullandınız?
Bacaklara inmedi sadece, kol altlarında var elinde var karnında göğsünde var aslında kaşınmıyodu son günlerde kaşınmaya başladı peru balsamı karışım denedik wilkinson pomad denedin özel bi doktorun hazırladığı bitkisel bi karışım denedik en son dün kwelladayı denedik

Evet kullanıyorum. Hatta biraz önce yine sürdüm uyudu. Ama siz eczanede sorun 1 yaşında diye.
Kaşıntı için size ne vermişti?
Ya sorun bunun uyuz olduğunu doktorların bi türlü kabul etmemesi sırf onlar yüzünden doğru tedaviye başlayamadığım için bu kadar çoğaldı en son fakülte hastanesine götürdüm ben uyuz göremiyorum dedi eve geldik 2 gün sonra orta kulak enfeksiyonu oldu 3 gün ateşler içinde yandı sonra bi anda aşırı derecede arttı heryerini sardı uyuz ve bikaç gündür de kaşınıyor bayram arası olduğundan hastaneye de götüremedim acildekiler anlamıyor zaten benim doktora hastneye güvenim kalmadı

Wilkinson pomad ı 3 gün üst üste sürmüştğnüz değil mi? Bide ilaç iyi gelse bile kalan yumurtalar 15 gün daha kaşındırmaya devam ediyor. İlaçları üst üste sürüp daha kötü yapmayın. Mesela kwellada yı fazla kullanmak kıl kökü iltihabına yol açıyormuş.

Ateşle bi ilgisi olduğunu sanmıyorum. En azından uyuzsa eğer. Mesela burdan biriyle konuşuyorduk. O da çok kötü durumdaydı. Sonra uyuz değilde psikolojik olduğu anlaşılmıştı.

Wilkinson pomadı 3 gün kullanıp 4.gün banyo yaptırdık hemen üstüne tekrar sürüp 3 gün daha kullandık bize öyle yaptırdı aslında o zaman geçmişti baya sonra tekrar çıktı bu sefer kwelladayı deniyorum sonuç alamazsam tekrar wilkinsonu kullancam kaşıntı için bize alerji şurubu verilmişti ilk başta kullandım baya ama şuan kullanmıyorum

Uyuz tüm vücutta olur. Bebeklerde yüzde de görülür.

Ateşle bi ilgisi olduğunu sanmıyorum. En azından uyuzsa eğer. Mesela burdan biriyle konuşuyorduk. O da çok kötü durumdaydı. Sonra uyuz değilde psikolojik olduğu anlaşılmıştı.
Bende olsa psikolojik diyebilirim ama küçücük bebeğin nasıl psikolojik olcak bizim anneannemizde vardı bilmiyoduk uyuz olduğunu orda kaldık o zaman geçti bize ya bana da yeni yeni bulaşıyor karnımda çıkmaya başladı

İlaçların arasına zaman bırakıyorsunuz değil mi? Farklı ilaçlar yan etki yapmasın. İsterseniz yarın kendi kullandığımız ilacı bulup yazarım.

Kaşımamaya çalışın çoğalmasın. Dediğim gibi Kalmason kullanabilirsiniz. Bize iyi geliyor.

Eklentiler

• 7D97B531-00FD-4702-B73F-5BCC2E04840A.png
    444,7 KB · Görüntüleme: 1.714
Ne yapacağız peki sizin de bebeğiniz çok küçükmüş daha onlar olmasa bu kadar dert edinmezdim kendime bu nasıl bi imtihan böyle
Dermiton diye bi ilaç var. 6 gün sürüyor tedavisi üst üste. Doktorunuza onu sorun. Hem ben kullandım hmde tanıdığım bi aile onunla atlattı.

Arkadaşım önce sakin olun. Çok basit bir hastalık. Ben bebeğime Wilkinson Pomad kullandım üstelik sadece 1 gün. 1 hafta sonra bir doz daha kullandım, doktorum geçti gerek yok ama için rahat edecekse yap 1 doz daha demişti. Bunun haricinde bütün evi ilaçlattım, dezenfekte ettim. Bütün kıyafetleri dezenfekte ettim. Ben zaten Her gün duş alan biriydim , kızımı gün aşırı yıkardım ama her gün yıkamaya başladım ve şükür bebeğimin yayılmadan çok kısa bir süre içerisinde geçti. Tavsiyem şu, doktorunuzun verdiği tedaviyi uygulayın, bütün evinizi dezenfekte edin, kıyafetlerinizin hepsini 60 üstü yıkayıp ütüleyin mutlaka (içten) , her gün çarşaflarınızı değiştirin, her gün mutlaka duş alım ve bebeğinize de aldırın ve tedaviyi bulaş olsun ya da olmasın bütün aile uygulayın. Bu temizlik kısmını uzun süre yapın lütfen bir daha tekrarlamasın. Fazla kafaya da takmayın allah dermansız dert vermesin. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…