Uyuz hastalığı

Merhaba..bizde perşembe günü o sarı kremi sürdük ailecek.. yarın inşallah yıkanacagız. Her akşam yeniden sürüyoruz tabiki. Ama benim boynum çok kaşınıyor. Uyuzdan midir ki kremden mi ki. Bilen var mi acaba. Bıde 8 aylık bebeğim var onda belirti yok bisey sürme dedi dr...ona da mı surseydım kı

Merhaba canım iyi günler. Anlattığının aynısını yaşıyorum. 4 aydır annemle yaşıyorum. 6 aylık kızım var. 4 ay önce ilk annemde başladı kaşıntılar. Doktorlar stres kaynaklı dedi. Daha sonra bana geçti aynı kaşıntı. Banada stres kaynaklı dedi. 15 gün önce kızımın ayaklarında kabarcıklar çıktı. Çocuk doktoru dermatoloğa yönlendirdi. Kızınızın egzama sizin stresten dedi yine. Kızımın şuan yüzü ensesi elleri karnı sırtı ayakları komple sardı. Gecen hafta yine doktora götürdüm beyaz tenli hassas bi cildi var dedi. Annemler bugün yine başka bir doktora götürecek. İnşallah çare bulunur artık Senin durumun nasıl oldu? Bitti mi artık uyuz

Bende aynı durumdayım aynı o kükürtlü kremi kullandım bitti ama çocuğumun vücudu berbat halde ve yüzü de mahfoldu hiçbir ilaç fayda etmiyor

Sizin geçtimi acaba bnm bebegimde bulasti geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…