Uyuz hastalığı

Kwellada nın fazla kullanımı kıl kökü iltihabına neden oluyormuş. Başka bir doktora gidin. Birsürü ilacı var size uygunu çıkar mutlaka.

Teşekkürler birde evi ilaclatmak gerekiyor mu koltukları nasıl temizliyordunuz
Doktor evi ilaçlatmanın faydası olmaz demişti ama siz yine de araştırın. Koltukların üzerine dönüşümlü olarak örtü sarın. Yüksek derecede yıkanabilen olsun. Elektrik süpürgesiyle süpürün.

teşekkür ederim.bır de mutfak dolaplarının içini de silmem gerekir mi ? yoksa sadece evi süpürüp yerleri silmem ve toz almam yeterli olur mu ? siz nasıl yapmıştınız

teşekkür ederim.bır de mutfak dolaplarının içini de silmem gerekir mi ? yoksa sadece evi süpürüp yerleri silmem ve toz almam yeterli olur mu ? siz nasıl yapmıştınız
Yok mutfak dolabını o niyetle silmemiştim ben.
Yerleri ve giysi dolaplarının içlerini ve dışını sirkeli suyla silmiştim.

Inşallah cumartesi günü ilacı tekrar kullanicam kulağında ve yanagimin kulağa yakın kısmında da var gibi yüzüme surmem sorun olur mu sizce
Uyuz sadece bebeklerde yüzde olur. Siz uyuz olduğunuzdan emin misiniz?
İlaç yüze sürülmez. Eczanede tarif ederler nasıl kullanacağınızı.

Uyuz sadece bebeklerde yüzde olur. Siz uyuz olduğunuzdan emin misiniz?
İlaç yüze sürülmez. Eczanede tarif ederler nasıl kullanacağınızı.
Doktorum aylar önce o teşhisi koymuştu kaç şişe kwellada kullandım hatirlamiyorum baya çok oldu.Simdide kulak arkamda parmagimda ve karnimin çevresinde tek tük tanelerden çıkmaya başladı ama bazı yerlerde de çıkıp sönüyor anlayamadım tekrar losyon kullanmayı düşünüyorum.Carsamba da başka bir doktordan randevu aldım

Doktora gittiniz mi sonuç ne oldu

Kurtulmuştum fakat tekrar kaşınmaya başladım henüz doktora gitmedim umarım tekrarlamamıştır

Bende de geçmişti doktor geçtiğini söylemişti fakat iki gündür kızarıklıklar çıkmaya başladı ve kasiniyorum.Yarin yeniden doktora gidicem inşallah tekrar etmemistir.
Kurtulmuştum fakat tekrar kaşınmaya başladım henüz doktora gitmedim umarım tekrarlamamıştır

Merhaba bebeğim 3 aydır uyuz daha 1 yaşında ne yaptıysam geçiremiyorum kaç doktor kaç hastane gezdik sayısını unuttum artık yemin ederim çarem umudum kalmadı artık asla kurtaramıcam onu kendimi öldürmek istiyorum zaman zaman artık gücüm kalmadı gecenin bu saatinde buraya üye oldum ve konuşmalarınızı en baştan okudum belki de sabaha kendimi öldürmüş olurum kurtulurum bu acıdan bebeğinizin acılarına çare olamamak bi annenin başına gelebilcek en kötü şey olmalı

Dalga mı geçiyorsunuz anlamadım ya. Her tedaviyi deneyeceksiniz bebeği ve kendimi öldürmeyi düşünüyorum da ne demek.

Ne dalga geçmesi bebeği öldürmekten bahsetmedim ayrıca dikkatli okuyun deniyorum zaten ama çocuğun vücudu çürüdü artık yaralardan baktıkça kahroluyorum anlıyo musunuz ?
Elbette anlıyorum. Biz 6 aydır çekiyoruz nerdeyse. 1 buçuk yaşında bebeğim var. Tekrarlayıp duruyor. Ama gerekeni yapıyoruz çaresini bulmaya çalışıyoruz. Karamsarlığa kapılmayın Allah şifa verir inşAllah.
Hangi ilaçları kullandınız? Bide kesin uyuz dedi mi doktor?

Ne dalga geçmesi bebeği öldürmekten bahsetmedim ayrıca dikkatli okuyun deniyorum zaten ama çocuğun vücudu çürüdü artık yaralardan baktıkça kahroluyorum anlıyo musunuz ?
Kalmason diye bir krem var. Kaşıntıya çok iyi geliyor bizde. Kullanmadıysanız onu deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…