- 12 Haziran 2019
- 17.413
- 105.665
- 36
Yok bulamadım malesef ama yarın tekrar bakıcam inşAllah iyi oldu hatırlattınız.Acaba kağıdı buldunuz mu lütfen yardımlarınızı bekliyorum
Eczaneye bi sorsanız söylerler aslında.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bulamadım malesef ama yarın tekrar bakıcam inşAllah iyi oldu hatırlattınız.Acaba kağıdı buldunuz mu lütfen yardımlarınızı bekliyorum
Bende aynı durumdayım aynı o kükürtlü kremi kullandım bitti ama çocuğumun vücudu berbat halde ve yüzü de mahfoldu hiçbir ilaç fayda etmiyorarkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 haftadır kaşıntı şikayetim vardı fakat pek ciddiye almamıştım. Sonra geçen hafta çarşamba günü 8 aylık kızımın yüzünde ve boynunda döküntüler gördüm doktora koştum. Annemle yaşıyoruz annemde de aynı döküntülerden vardı. Kızımın doktoru cildiyeye yönlendirdi. Cildiye kızımı ve beni kontrol etti, kızımın atopik dermatit benim ise egzama olduğumu söyledi. Fakat ben uyuz olduğu konusunda ısrar ettim ilk annemde olduğunu daha önce hastanede kaldığını ordan almış olabileceğini söyledim ve annemi muayene ettirdim. Sonuç annem uyuz olmuş. Yetişkin olarak bizlere losyon yazdı kızıma ise kükürtlü bir krem yazdı çıktık. İlaçları geçen hafta kullandık fakat kızımın yüzündeki döküntü geçmedi tekrar doktora götürdüm yüzündekinin uyuz olmadığını çok kafaya taktıysam 1 hafta sonra tekrar 1 doz daha boyundan aşağısına ilaç Sürmemi istedi. Yüzüne bişey sürmem gerekmiyor mu dediğimde hayır dedi. Ama ben bu yüz meselesini kafaya taktım çünkü bebeklerde yüze yerleşebildiğini okudum bir kaç yerde. Dün bir profesöre götürdüm kontrol etti uyuz bulgusu bulamadığını söyledi ama bir doz daha ilaç yap istersen dedi. Peki yüzü dedim , yüzünde bişey Yok dedi, boyundan aşağısına kullan dedi. Evet uzun oldu fakat işin özü ben yüzünde olduğunu düşünüyorum ama doktorlar yüzüne bir uygulama vermiyor. Etrafında , çevrenizde bebeği uyuz tedavisi gören varsa bana bilgi verebilir mi?
Sizin geçtimi acaba bnm bebegimde bulasti geçmiyorarkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 haftadır kaşıntı şikayetim vardı fakat pek ciddiye almamıştım. Sonra geçen hafta çarşamba günü 8 aylık kızımın yüzünde ve boynunda döküntüler gördüm doktora koştum. Annemle yaşıyoruz annemde de aynı döküntülerden vardı. Kızımın doktoru cildiyeye yönlendirdi. Cildiye kızımı ve beni kontrol etti, kızımın atopik dermatit benim ise egzama olduğumu söyledi. Fakat ben uyuz olduğu konusunda ısrar ettim ilk annemde olduğunu daha önce hastanede kaldığını ordan almış olabileceğini söyledim ve annemi muayene ettirdim. Sonuç annem uyuz olmuş. Yetişkin olarak bizlere losyon yazdı kızıma ise kükürtlü bir krem yazdı çıktık. İlaçları geçen hafta kullandık fakat kızımın yüzündeki döküntü geçmedi tekrar doktora götürdüm yüzündekinin uyuz olmadığını çok kafaya taktıysam 1 hafta sonra tekrar 1 doz daha boyundan aşağısına ilaç Sürmemi istedi. Yüzüne bişey sürmem gerekmiyor mu dediğimde hayır dedi. Ama ben bu yüz meselesini kafaya taktım çünkü bebeklerde yüze yerleşebildiğini okudum bir kaç yerde. Dün bir profesöre götürdüm kontrol etti uyuz bulgusu bulamadığını söyledi ama bir doz daha ilaç yap istersen dedi. Peki yüzü dedim , yüzünde bişey Yok dedi, boyundan aşağısına kullan dedi. Evet uzun oldu fakat işin özü ben yüzünde olduğunu düşünüyorum ama doktorlar yüzüne bir uygulama vermiyor. Etrafında , çevrenizde bebeği uyuz tedavisi gören varsa bana bilgi verebilir mi?