- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.726
- 36
EvetEzcaneye hazırlatılan karışım mı verdi
Bu karışım 3 gün kullanılana bilecek miktar mı?Soufre precipite 12
Vaselin pure 200 gr
Bunu kullanıyorum
Ben yeni başladım ama yetecek bence. Ayrıca çocuklara sürdüğüm kremden baya kaldı.Bu karışım 3 gün kullanılana bilecek miktar mı?
Şuanda nasılsınız ilaç işe yaradı mı?Ben yeni başladım ama yetecek bence. Ayrıca çocuklara sürdüğüm kremden baya kaldı.
Tedaviden sonra bi süre daha kaşıntı oluyor diyorlar. Şimdilik daha iyi gibiyiz. İnşAllah geçmiştir.Şuanda nasılsınız ilaç işe yaradı mı?
İnşallahTedaviden sonra bi süre daha kaşıntı oluyor diyorlar. Şimdilik daha iyi gibiyiz. İnşAllah geçmiştir.
Elbette. Ah bi tamamen geçse. Ne berbat bi hastalık.İnşallah
eğer geçerse bizi bilgilendirirmisin
Biz de aynı eşya yıkamakdan ütülemekten maf olduk tekrar ilaç kullanmaya başladık bakalım inşallah geçerElbette. Ah bi tamamen geçse. Ne berbat bi hastalık.
Siz nasıl oldunuz?
Nasıl oldunuz ilaç işe yaradı mıElbette. Ah bi tamamen geçse. Ne berbat bi hastalık.
Siz nasıl oldunuz?
Bizde işe yaradı ama 2 yaşındaki için ya iyi gelmedi ya da bi şekilde tekrarladı. Dr a gittik kwellada haftada 3 gün kullan dedi.Nasıl oldunuz ilaç işe yaradı mı
Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede geçerBizde işe yaradı ama 2 yaşındaki için ya iyi gelmedi ya da bi şekilde tekrarladı. Dr a gittik kwellada haftada 3 gün kullan dedi.
Sagolun inşAllah. Sizde son durum ne?Geçmiş olsun inşallah en kısa sürede geçer
Şuan iyi gibiyiz inşallah geçmiştir.Sagolun inşAllah. Sizde son durum ne?
İnşAllah. Siz hangi ilacı kullandınız?Şuan iyi gibiyiz inşallah geçmiştir.
Eczanede yaptırma ilaç kullandık hatta burada bahsedilmişti öneri olarakİnşAllah. Siz hangi ilacı kullandınız?
Benim kullandığımdan.Eczanede yaptırma ilaç kullandık hatta burada bahsedilmişti öneri olarak
30 gr soufre precipiteBenim kullandığımdan.
Evet bizim kullandığımız da buna benzer. Kaşıntılarım tam geçmedi. Kalan yumurtaların etkisi diye umuyorum.30 gr soufre precipite
60 gr huile de cade
90 gr lanolyn
120 gr vazelyn
Bundan kullandık enson.
ondan önceki haftada wilkinson pomad kullandık bunları öneren çook kişi gördüm ve hepsini kullandık.
1 aya kadar kaşıntıların olması normalmiş ilaca vücud tepki veriyormuş.