- 27 Haziran 2017
- 4.035
- 8.527
O kadar ilaç kullandım ki geçen ay alerji olmuştum yeni geçti.Kızlar her şeyi yüksek ısıda kükürtlü sabunlarla yıkayın.mümkünse 90 derecede. kendiniz de kükürtlü sabun kullanın.bir de bunun için şampuan veriyorlar uyuz için. Ve evinizi ilaçlatın yoksa kurtulamazsınız illet bir şey bu... Ben bununla yurtta karşılaştım çalışırken ve ilaçlatmadan geçmedi. Çünkü uyuzluk kişinin dokunduğu her yerden yine kapılabiliyor
O kadar ilaç kullandım ki geçen ay alerji olmuştum yeni geçti.
Şimdi uyuz tekrar başladı. Evi ilaçlamadan geçmez mi diyorsunuz.
Doktor hiç öyle bişeyler söylememişti.
Salgına dönüşmüştü ve yurdu ilaçlattık ranzaları, merdiven korkuluklarını vs her yeri. 1 kişiyle başlayıp 30-40 kişiye yayılmıştı. Sonuçta bu mikrop gibi bir şey ve deri döküntüsüyle de her yere yayılıyorO kadar ilaç kullandım ki geçen ay alerji olmuştum yeni geçti.
Şimdi uyuz tekrar başladı. Evi ilaçlamadan geçmez mi diyorsunuz.
Doktor hiç öyle bişeyler söylememişti.
Evet çok zorSalgına dönüşmüştü ve yurdu ilaçlattık ranzaları, merdiven korkuluklarını vs her yeri. 1 kişiyle başlayıp 30-40 kişiye yayılmıştı. Sonuçta bu mikrop gibi bir şey ve deri döküntüsüyle de her yere yayılıyor
Tekrar görülmedi 2-3 yıldır.Evet çok zor
Tamamen geçtiğini nasıl anladınız.
Hiç bitmeyecek gibi geliyor
Evet çok zor
Tamamen geçtiğini nasıl anladınız.
Hiç bitmeyecek gibi geliyor
Günaydın canım.Canım merhaba ben bi ilaç buldum bir sitede, paylaşıyorum dene istersen.
bu lanet şeyden kwellada ile kurtulamıyorsanız eczane de yaptırabileceğiniz bir formül bırakıyorum.kullanımın talimatı ise:duş alıp havlu ile nemli kalacak şekilde kurulanın,ilacı enseden aşağı genital bölgeler dahil heryerenize sürün. sürdükten sonra 3 gün duş almıyorsunuz,3 gün sonra iyice keselenip kurulanın.ilaç ağır kokuyor mümkünse cuma akşamdan sürüp pazartesi sabah duş alın hatta hamama gidip saunadan sonra güzelce keselenin en garantisi o.
formül:30 gr soufre precipite
60 gr huile de cade
90 gr lanolyn
120 gr vazelyn
edit:40 tl gibi bir ücrete yapıyorlar. (Alıntı)
Sen nasıl oldun geçti mi tamamen?Canım merhaba ben bi ilaç buldum bir sitede, paylaşıyorum dene istersen.
bu lanet şeyden kwellada ile kurtulamıyorsanız eczane de yaptırabileceğiniz bir formül bırakıyorum.kullanımın talimatı ise:duş alıp havlu ile nemli kalacak şekilde kurulanın,ilacı enseden aşağı genital bölgeler dahil heryerenize sürün. sürdükten sonra 3 gün duş almıyorsunuz,3 gün sonra iyice keselenip kurulanın.ilaç ağır kokuyor mümkünse cuma akşamdan sürüp pazartesi sabah duş alın hatta hamama gidip saunadan sonra güzelce keselenin en garantisi o.
formül:30 gr soufre precipite
60 gr huile de cade
90 gr lanolyn
120 gr vazelyn
edit:40 tl gibi bir ücrete yapıyorlar. (Alıntı)
Kaşıntılar var ama geçtiğini düşünmek istiyorum gitmedim doktora. Olmazsa bu tarifi deneyeceğim. Uyuzun kwelladaya direnç kazandığını okudum bir kaç yerde. Bu karışımla kurtulmuşlarSen nasıl oldun geçti mi tamamen?
Ben metrin kullanmıştım.Kaşıntılar var ama geçtiğini düşünmek istiyorum gitmedim doktora. Olmazsa bu tarifi deneyeceğim. Uyuzun kwelladaya direnç kazandığını okudum bir kaç yerde. Bu karışımla kurtulmuşlar
Geçmediğini, sadece şikayetleri azalttığını okumuştumBazı yerlerde sirkeli suyla veya tuzlu suyla banyo yapınca geçeceği yazıyor.
Bilginiz var mı?
Benim baya azaldı geçmiştir İnşALLAH.Geçmediğini, sadece şikayetleri azalttığını okumuştum
Çok şükür :) darısı başımızaBen iyiyim. Şükür bi sıkıntı yok
Bunu doktor verdi bize ailecek kullandık kesin çözüm dedi. Zaten uyuz tedavisinde en son budur bunladageçmezse ne yapacağız bilmiyorum dedi doktor. Olmazsa veterinerlik ilaçlarından kullanacağım. Koyunların kuzuların kullandığından.Günaydın canım.
Sen denedin mi?
Yada deneyip kurtulan var mı?
Yoksa sadece 1 kişi mi denemiş?