Uyuz hastalığı

Kızlar her şeyi yüksek ısıda kükürtlü sabunlarla yıkayın.mümkünse 90 derecede. kendiniz de kükürtlü sabun kullanın.bir de bunun için şampuan veriyorlar uyuz için. Ve evinizi ilaçlatın yoksa kurtulamazsınız illet bir şey bu... Ben bununla yurtta karşılaştım çalışırken ve ilaçlatmadan geçmedi. Çünkü uyuzluk kişinin dokunduğu her yerden yine kapılabiliyor

Kızlar her şeyi yüksek ısıda kükürtlü sabunlarla yıkayın.mümkünse 90 derecede. kendiniz de kükürtlü sabun kullanın.bir de bunun için şampuan veriyorlar uyuz için. Ve evinizi ilaçlatın yoksa kurtulamazsınız illet bir şey bu... Ben bununla yurtta karşılaştım çalışırken ve ilaçlatmadan geçmedi. Çünkü uyuzluk kişinin dokunduğu her yerden yine kapılabiliyor
O kadar ilaç kullandım ki geçen ay alerji olmuştum yeni geçti.
Şimdi uyuz tekrar başladı. Evi ilaçlamadan geçmez mi diyorsunuz.
Doktor hiç öyle bişeyler söylememişti.

Salgına dönüşmüştü ve yurdu ilaçlattık ranzaları, merdiven korkuluklarını vs her yeri. 1 kişiyle başlayıp 30-40 kişiye yayılmıştı. Sonuçta bu mikrop gibi bir şey ve deri döküntüsüyle de her yere yayılıyor

Salgına dönüşmüştü ve yurdu ilaçlattık ranzaları, merdiven korkuluklarını vs her yeri. 1 kişiyle başlayıp 30-40 kişiye yayılmıştı. Sonuçta bu mikrop gibi bir şey ve deri döküntüsüyle de her yere yayılıyor
Evet çok zor :KK43:
Tamamen geçtiğini nasıl anladınız.
Hiç bitmeyecek gibi geliyor :110:

Evet çok zor :KK43:
Tamamen geçtiğini nasıl anladınız.
Hiç bitmeyecek gibi geliyor :110:

Canım merhaba ben bi ilaç buldum bir sitede, paylaşıyorum dene istersen.

bu lanet şeyden kwellada ile kurtulamıyorsanız eczane de yaptırabileceğiniz bir formül bırakıyorum.kullanımın talimatı ise:duş alıp havlu ile nemli kalacak şekilde kurulanın,ilacı enseden aşağı genital bölgeler dahil heryerenize sürün. sürdükten sonra 3 gün duş almıyorsunuz,3 gün sonra iyice keselenip kurulanın.ilaç ağır kokuyor mümkünse cuma akşamdan sürüp pazartesi sabah duş alın hatta hamama gidip saunadan sonra güzelce keselenin en garantisi o.
formül:30 gr soufre precipite
60 gr huile de cade
90 gr lanolyn
120 gr vazelyn
edit:40 tl gibi bir ücrete yapıyorlar. (Alıntı)

bu lanet şeyden kwellada ile kurtulamıyorsanız eczane de yaptırabileceğiniz bir formül bırakıyorum.kullanımın talimatı ise:duş alıp havlu ile nemli kalacak şekilde kurulanın,ilacı enseden aşağı genital bölgeler dahil heryerenize sürün. sürdükten sonra 3 gün duş almıyorsunuz,3 gün sonra iyice keselenip kurulanın.ilaç ağır kokuyor mümkünse cuma akşamdan sürüp pazartesi sabah duş alın hatta hamama gidip saunadan sonra güzelce keselenin en garantisi o.
60 gr huile de cade
90 gr lanolyn
120 gr vazelyn
Günaydın canım.
Sen denedin mi?
Yada deneyip kurtulan var mı?
Yoksa sadece 1 kişi mi denemiş?

2 gün önce kontrol e gittik ve çocuklarınız da tedavi olmasını istediğimi söyledim.
Ailecek kwellada sürdük.
Geçmezse tuzlu veya sirkeli suyla yıkanmayı da düşünebilirim .

60 gr huile de cade
90 gr lanolyn
120 gr vazelyn
Sen nasıl oldun geçti mi tamamen?

Kaşıntılar var ama geçtiğini düşünmek istiyorum gitmedim doktora. Olmazsa bu tarifi deneyeceğim. Uyuzun kwelladaya direnç kazandığını okudum bir kaç yerde. Bu karışımla kurtulmuşlar
Ben metrin kullanmıştım.
İlk defa kwellada kullandım ama eşimin üçüncü kullanışı.
Onun azaldı.
Kalmason diye bi losyon var canım onu kullanmaya başladım baya kaşıntıyı azaltıyor. Bi dene istersen.
İnşAllah seninki uyuz dan değildir.
Gidersen de yaz bize olur mu :)

Bazı yerlerde sirkeli suyla veya tuzlu suyla banyo yapınca geçeceği yazıyor.
Bilginiz var mı?

Günaydın canım.
Sen denedin mi?
Yada deneyip kurtulan var mı?
Yoksa sadece 1 kişi mi denemiş?
Bunu doktor verdi bize ailecek kullandık kesin çözüm dedi. Zaten uyuz tedavisinde en son budur bunladageçmezse ne yapacağız bilmiyorum dedi doktor. Olmazsa veterinerlik ilaçlarından kullanacağım. Koyunların kuzuların kullandığından.

F Fanii
60 gr huile de cade
90 gr lanolyn
120 gr vazelyn
edit:40 tl gibi bir ücrete yapıyorlar. (Alıntı) bunu mu denedin?

Evet bu formül doktor yazarsa SGK karşılıyor ayrıca
Ama kullanırken dikkat etmek gerekiyor kötü kokuyor kokusu siniyor koltuğa yatağa battaniye serip kullanın koyu tenkli çamaşırlar kullanın Sadecebirisiyim Sadecebirisiyim

Son düzenleme:
X