Uyuz hastalığı

geçmemiş olması çok garip doktora gidip Test yaptırdınız mı siz?

Defalarca canım. Dr un söylediği kullanın geçer. Hayır geçmiyor, o küçük böcüklerden kurtulmak o kadar kolay değil.
Ama şimdi 1 ay gibi bir süredir bir şey yok. Ondan dolayı geçmiştir diye ümit ediyorum.

Evde bir yerlerde kaldı o zaman evi dezenfekte ettirmek ise yarayabilir.

Kaşıntının 2 hafta daha devam etmesi normal biliyorum ama yeni döküntülerin çıkması korkutuyor.
Sizinki de geçer inş.

Günaydın.
Demeyin öyle ya:-( biliyorum çok zor ama bazı şeyleri çok takmamaya çalışın.
Evi değiştirme imkanınız varsa olabilir tabi. Ama önce sizin ve eşyalarınızın tamamen temiz olması lazım ki hayvan sizinle gelmesin. İşiniz zor görünüyor. ALLAH yardımcımız olsun ya çok zor.
Benim belimden aşağısı çok kötü oldu ve acıyor. İlaç mı iyi gelmedi bilmiyorum. Bikaç gün daha bekliyip tekrar gidicem.
Bide bazı doktor iyice keselenir gibi liflenin diyor, kimi de lif sürmeyin sakın diyor.
Size ne demişti?

Günaydın Canım. Bana dr lif sürme demişti. Ama sabunlan yumuşakça yıka demişti.

Canım iletilerimizde yazdığım gibi, ben kesinlikle tüm ailenizin ilaç kullanmasını öneriyorum. Hele çcouklara buşalırsa çok üzülürsün...

Canım iletilerimizde yazdığım gibi, ben kesinlikle tüm ailenizin ilaç kullanmasını öneriyorum. Hele çcouklara buşalırsa çok üzülürsün...
Özellikle söyledim ama sür demedi. Bikaç güne tekrar gitcem.

Ay ne biliyim onlar da bilmiyor belki de... Peki keisn uyuz mu? Analiz yapıp mı söyledi dr, yoksa bakıp mı söyledi?
Sadece bakarak söyledi. İlk 2 gidişimde uyuz değil demişti. Son gidişimde de bazı yerler uyuz değil ama bikaç yerde %90 uyuz dedi.
Şimdide iyice çoğaldı. Bilmiyorum ya canım da acıyor.
Ben liflenmiyim artık en iyisi.

Uyuz için analiz nasıl yapılıyor canım?
Tekrar gidersem başka hastaneye gidelim diyoruz. Bakalım.

Uyuz için analiz nasıl yapılıyor canım?
Tekrar gidersem başka hastaneye gidelim diyoruz. Bakalım.

Derin iyice dökülüyorsa liflenme... Derinden o döküntülerden parça alıyorlar. Laboratuvarda bakıyorlar kesin sonuç çıkıyor o zaman. Dr emin değilse yaptırması lazımdı. Sigortan felan var dimi?

Derin iyice dökülüyorsa liflenme... Derinden o döküntülerden parça alıyorlar. Laboratuvarda bakıyorlar kesin sonuç çıkıyor o zaman. Dr emin değilse yaptırması lazımdı. Sigortan felan var dimi?
Evet var.
Yok analiz yapalım gibi bişey söylemedi. Yeni ilaç yazıp gönderdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…