Maalesef gidemedim. Arabam yoktu bugünde çocukla gidemedim Cuma’ya kadar giderim sanırım. Sizin son durum nedir?Doktor a gittiniz mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef gidemedim. Arabam yoktu bugünde çocukla gidemedim Cuma’ya kadar giderim sanırım. Sizin son durum nedir?Doktor a gittiniz mi?
Kullandığım ilaç yan etki yapmış o yüzden dökmüş heryerim. 1 hafta iğne olcam ve yeni ilaçlar yazdı. Bide uyuz görünmüyor dedi.Maalesef gidemedim. Arabam yoktu bugünde çocukla gidemedim Cuma’ya kadar giderim sanırım. Sizin son durum nedir?
Sizin cildinizden sürüntü alıp test yaptı mı acaba doktor.Kullandığım ilaç yan etki yapmış o yüzden dökmüş heryerim. 1 hafta iğne olcam ve yeni ilaçlar yazdı. Bide uyuz görünmüyor dedi.
Ben açıkçası bunun gerkeli odluğunu düşünüyorumSizin cildinizden sürüntü alıp test yaptı mı acaba doktor.
Bende bu defa gidip bunu yaptıracağım. En son gittiğimiz profa ısrar ettim ama elinde ki büyüteçle zaten gördüğünü ona gerek olmadığını söylediBen açıkçası bunun gerkeli odluğunu düşünüyorum
Bende bu defa gidip bunu yaptıracağım. En son gittiğimiz profa ısrar ettim ama elinde ki büyüteçle zaten gördüğünü ona gerek olmadığını söyledi
1 hafta sonra geçmezse o zaman yapacakmış.Sizin cildinizden sürüntü alıp test yaptı mı acaba doktor.
Tebrik ederiiiim çook sevindimKızlar şimdi çıktık doktordan. Annemi, beni ve çocuğu muayene etti. Uyuz yok artık eski hayatına dön kafaya takma dedi. Yalnız benim sırtımda bazı lezyonlar var onlara krem verdi 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı beni. ( uyuz değil).
Bende takmamaya çalışıyorum. Hatta başlayınca buzluğa bişey koydum, onu tutuyorum birazcık. O bi süre idare ediyor.Bende de kaşınmalar var kafaya takmamaya çalışıyorum. Yoğun değil.