Uyuz hastalığı

Maalesef gidemedim. Arabam yoktu bugünde çocukla gidemedim Cuma’ya kadar giderim sanırım. Sizin son durum nedir?
Kullandığım ilaç yan etki yapmış o yüzden dökmüş heryerim. 1 hafta iğne olcam ve yeni ilaçlar yazdı. Bide uyuz görünmüyor dedi.

Bende bu defa gidip bunu yaptıracağım. En son gittiğimiz profa ısrar ettim ama elinde ki büyüteçle zaten gördüğünü ona gerek olmadığını söyledi

bilmiyorum. Sonuçta prof. Ama bu durumda öznel bir durum oluyor analiz ise objektif

Kızlar şimdi çıktık doktordan. Annemi, beni ve çocuğu muayene etti. Uyuz yok artık eski hayatına dön kafaya takma dedi. Yalnız benim sırtımda bazı lezyonlar var onlara krem verdi 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı beni. ( uyuz değil).

Kızlar şimdi çıktık doktordan. Annemi, beni ve çocuğu muayene etti. Uyuz yok artık eski hayatına dön kafaya takma dedi. Yalnız benim sırtımda bazı lezyonlar var onlara krem verdi 10 gün sonra tekrar kontrole çağırdı beni. ( uyuz değil).
Tebrik ederiiiim çook sevindim

Bende yine başladı ama ne olduğunu bilmiyorum. Bikaç gün sonra geçmezse gitcem yine.

Bende de kaşınmalar var kafaya takmamaya çalışıyorum. Yoğun değil.
Bende takmamaya çalışıyorum. Hatta başlayınca buzluğa bişey koydum, onu tutuyorum birazcık. O bi süre idare ediyor.
Öyle de tatlı kaşınıyor ki:kızgın:

Bizde bikaç güne gitcez.
Bende uyuzdan farklı bişeyler daha var.
Hatta onun tedavisi de rısklıymiş.
O yüzden emzirmeyi bırakınca başlamayı düşünüyorum.

Bi kitapcık verdi üzerinde akne tedavisi yazıyor.

Kızlar delirmek üzereyim ya.
Uyuz belası yine geldi.
Önce eşimde başladı. 2 defa kwellada kullandı ama çok fayda etmedi.
Bikaç gün sonra Dr a gitcez.
Nasıl geçecek ya yok mu bundan kesin kurtuluş yolu:KK43:

X