• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuyamıyorummm😔

Beyne zarar veren asıl şey anksiyete depresyon gibi hastalıklar. Asıl bunlar beyne zarar veriyor malesef

Kızlar uyuyamıyorum. Anksiyete rahatsızlığım var. İlgisi var mı bilmiyorum. Uyuyamadıkça enerjim sıfıra düşüyor. Uyumalıyım dedikçe hiç uyuyamıyorum. Zombiye dönüştüm artık. Lavanta çayı hariç ne önerirsiniz?😔😔
Ben Melatonin kullaniyorum uykuya dalmak icin. Bi arastirin isterseniz.

Papatya çayı ve melisa çayı çok iyi gelir hem uyku getirir hemde ruhunuzu dinlendirir. Ama bilmeniz gereken şu dur ki size en iyi gelen kendinizsiniz herşey sizin elinizde beyninize aklınıza söz geçirebilirsiniz. Düşünme gücüyle kendinizi yerden yere de vurabilir,sağlam düşünceler içerisinde olarak kendinizi iyileştirebilirsiniz.
Bantlar kullanın.

Duyman normal çünkü bu ilaçları kullananlara deli gözüyle bakıyor toplum. Dolayısıyla saçma sapan şeyler üretiliyor bilimsel dayanağı var mı mesela? Böyle böyle hasta insanları korkutup ilaç kullanmasına engel oluyorlar sonra hastalık iyice ilerliyo sonrası da malûm ya intihar ya çevreye zarar
Dayanak olarak sadece akşam haberlerine çıkan Dr ları biliyorum,geçen gün de vitaminler hakkında konuşuyorlardı. Haklısınız. Mesajı yeni gördüm kusura bakmayın 😌

Back