- 20 Kasım 2021
- 1.065
- 884
- 73
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem sevindim hem üzüldüm.Tek cümle özet ve yola devam; Çaresizseniz,çare SİZSİNİZAaaaa ya D Deniz M Gunes sağolsun, müzik sakinleştirdi epey. Bebbbek gibi uyumuşum.Ama uzun süredir var olan bir durum bu.İyiydim,yine başladı. Ben niye uyuyamıyorum yaa diye sinirleniyorum artık.
Ben Melatonin kullaniyorum uykuya dalmak icin. Bi arastirin isterseniz.Kızlar uyuyamıyorum. Anksiyete rahatsızlığım var. İlgisi var mı bilmiyorum. Uyuyamadıkça enerjim sıfıra düşüyor. Uyumalıyım dedikçe hiç uyuyamıyorum. Zombiye dönüştüm artık. Lavanta çayı hariç ne önerirsiniz?
AnasonKızlar uyuyamıyorum. Anksiyete rahatsızlığım var. İlgisi var mı bilmiyorum. Uyuyamadıkça enerjim sıfıra düşüyor. Uyumalıyım dedikçe hiç uyuyamıyorum. Zombiye dönüştüm artık. Lavanta çayı hariç ne önerirsiniz?
Bantlar kullanın.Papatya çayı ve melisa çayı çok iyi gelir hem uyku getirir hemde ruhunuzu dinlendirir. Ama bilmeniz gereken şu dur ki size en iyi gelen kendinizsiniz herşey sizin elinizde beyninize aklınıza söz geçirebilirsiniz. Düşünme gücüyle kendinizi yerden yere de vurabilir,sağlam düşünceler içerisinde olarak kendinizi iyileştirebilirsiniz.
Dayanak olarak sadece akşam haberlerine çıkan Dr ları biliyorum,geçen gün de vitaminler hakkında konuşuyorlardı. Haklısınız. Mesajı yeni gördüm kusura bakmayınDuyman normal çünkü bu ilaçları kullananlara deli gözüyle bakıyor toplum. Dolayısıyla saçma sapan şeyler üretiliyor bilimsel dayanağı var mı mesela? Böyle böyle hasta insanları korkutup ilaç kullanmasına engel oluyorlar sonra hastalık iyice ilerliyo sonrası da malûm ya intihar ya çevreye zarar
Tennk yuuuHem sevindim hem üzüldüm.Tek cümle özet ve yola devam; Çaresizseniz,çare SİZSİNİZ
Teşekkür ederim,bakacağım.Ben Melatonin kullaniyorum uykuya dalmak icin. Bi arastirin isterseniz.