• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuyamıyorummm😔

Neuroformatı takip edin isterseniz. Kitabını alın tavsiye ederim sorunun neden kaynaklandığını bulursanız kendinizi tedavi edebilirsiniz. Zikir konusunda Tuğçe ışınsuyu takip edebilirsiniz. 1 saat sonramızın ne olacağı belli değil hayatı doyasıya yaşayın. Hayatı keyifli hale getirebilecek tek kişi biziz. Bize bizden başka kimse yardımcı olamaz
Bakıyorum hemen. Çok teşekkür ederim ilginize.

Bakıyorum hemen. Çok teşekkür ederim ilginize.
Ya biz bosuna anlasmadik biliyor musun😄 Bende uyuyamiyorum gece gunduz aylardir boyleyim. Ve bu aklini karistiran daha cok sey var seninde eminim . Neler hissettgni anliyorum. Kesin cozum bende bulamadim . Sadece kendi dusuncelerimle biraz rahatliyorum.

Ya biz bosuna anlasmadik biliyor musun😄 Bende uyuyamiyorum gece gunduz aylardir boyleyim. Ve bu aklini karistiran daha cok sey var seninde eminim . Neler hissettgni anliyorum. Kesin cozum bende bulamadim . Sadece kendi dusuncelerimle biraz rahatliyorum.
Aaaaa🥰 ya D Deniz M Gunes sağolsun, müzik sakinleştirdi epey. Bebbbek gibi uyumuşum.Ama uzun süredir var olan bir durum bu.İyiydim,yine başladı. Ben niye uyuyamıyorum yaa diye sinirleniyorum artık.

Evet anksiyete ile ilgisi var. Ben 4 gün üst üste uyuyamadığımı bilirim anksiyete yüzünden. İlaca laf edilmiş fakat ilaç benim kurtarıcım oldu ilaç sayesinde kendime geldim. Malesef meditasyon vs herkeste işe yaramıyor

Ayrıca ilaçların hiçbir yan etkisini görmedim bağımlılık da yapmıyor kesinlikle bunlar kulaktan dolma bilgi

Kızlar uyuyamıyorum. Anksiyete rahatsızlığım var. İlgisi var mı bilmiyorum. Uyuyamadıkça enerjim sıfıra düşüyor. Uyumalıyım dedikçe hiç uyuyamıyorum. Zombiye dönüştüm artık. Lavanta çayı hariç ne önerirsiniz?😔😔
Hafif içerikli ama sürükleyici bir kitap, ılık duş, masturbasyon, güzel hayaller kurarak yatağa yatmak. Hepsi de işe yarar…

Evet anksiyete ile ilgisi var. Ben 4 gün üst üste uyuyamadığımı bilirim anksiyete yüzünden. İlaca laf edilmiş fakat ilaç benim kurtarıcım oldu ilaç sayesinde kendime geldim. Malesef meditasyon vs herkeste işe yaramıyor
Anksiyete başımıza bela yaa🤦uzun vadede beyine zarar verdiğini okumuştum ilaçların ben.

Sabah , 7 de mesela erken kalkıp kendinize bir rutin oluşturun,gün içerisinde koşturmaca ve öğlen uykusu kesinlikle uyumayın.bir muddet sonra aksam uykunuzun geldiğini hissedeceksiniz.

Sabah , 7 de mesela erken kalkıp kendinize bir rutin oluşturun,gün içerisinde koşturmaca ve öğlen uykusu kesinlikle uyumayın.bir muddet sonra aksam uykunuzun geldiğini hissedeceksiniz.
Muazzam fikir ama geç yatınca erken kalkmayı başaramıyorum. Bi becerebilsem sorun çözülecek hakikaten

Anksiyete başımıza bela yaa🤦uzun vadede beyine zarar verdiğini okumuştum ilaçların ben.
İşte bunlar hep hurafe , mesela benim kullandığım antideprasan idrar ve dışkı yoluyla vücuttan atılıyor. Karaciğerde birikme dahi yapmıyor. Emin ol içtiğimiz ağrı kesiciler bile daha zararlıdır

İşte bunlar hep hurafe , mesela benim kullandığım antideprasan idrar ve dışkı yoluyla vücuttan atılıyor. Karaciğerde birikme dahi yapmıyor. Emin ol içtiğimiz ağrı kesiciler bile daha zararlıdır
Aaa şaşırdım. Gerçekten de beyin hasarı,kısırlık başta olmak üzere bir çok şey söyleniyor bu ilaçlar hakkında. İlaç ismi verebiliyor muyum?

Aaa şaşırdım. Gerçekten de beyin hasarı,kısırlık başta olmak üzere bir çok şey söyleniyor bu ilaçlar hakkında. İlaç ismi verebiliyor muyum?
Kısırlık mı shjdhsjs gerçekten kim uyduruyor ki bunları? Kuzenim 5 yıldır kesintisiz antideprasan kullandı 3 tane çocuğu var. Antidepresana bu kadar önyargili olan kesim uyduruyor işte bunları. İlaç ismi vermek doğru olmaz sanırım doktor yazdı çünkü bana

Kısırlık mı shjdhsjs gerçekten kim uyduruyor ki bunları? Kuzenim 5 yıldır kesintisiz antideprasan kullandı 3 tane çocuğu var. Antidepresana bu kadar önyargili olan kesim uyduruyor işte bunları. İlaç ismi vermek doğru olmaz sanırım doktor yazdı çünkü bana
Gerçekten çok duydum bunları. E hali hazırda psikolojik kaygı sorunu olan biri olarak çok da tedirgin oluyorum.

Gerçekten çok duydum bunları. E hali hazırda psikolojik kaygı sorunu olan biri olarak çok da tedirgin oluyorum.
Duyman normal çünkü bu ilaçları kullananlara deli gözüyle bakıyor toplum. Dolayısıyla saçma sapan şeyler üretiliyor bilimsel dayanağı var mı mesela? Böyle böyle hasta insanları korkutup ilaç kullanmasına engel oluyorlar sonra hastalık iyice ilerliyo sonrası da malûm ya intihar ya çevreye zarar

Back